|
![]() |
#2372 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Asus je otpao. ![]() ![]() Što se tiče kućišta, imam 2x120 mm ultra tiha venta straga na Čif big toweru. Jedan između grafe i napajanja i jedan iznad napajanja, tako da sa toplim zrakom nikad nisam imao problema. Taj backplate. G1 ima, MSI nema. Koji je gain sa njime tj bez njega? Što mi to treba osim da štiti SMDove kad prtlj-prtlj po kompu dok radi ![]() Fakat ova G1 je krmača od grafičke. MSI je malo manja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ok, a zakaj Asus otpada? ![]() A opet je grafa i stabillnija s tim backplateom, mada i Strixica ima backplate, al u mom slučaju i nema neke veze, kad grafa okomito stoji.. A zakaj backplate služi, jedan od odgovora: Backplates don't help the cooling performance, but besides looking cool, they also increase the strength/rigidity of the card making it less prone to bending/warping. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2375 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Ma sve 3 su dobre grafe. Ja sam uzeo gigu jer je po meni imala najbolje cooling rješenje, najveći stock clock i veći oc potencijal. Msi sam otkanto jer ima 3 moda rada, a ne volim dodatna nepotrebna prtljanja, a asus sam zaobišao iz osobnih uvjerenja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Antimićanin
|
Našao sam jedan zgodan tekst. Strix vs Gaming vs G1. Strix po onome što mene zanima i od mojih očekivanja je najmanje poželjna. MSI bi zato kaj je tiša i manja, G1 bi zato kaj je robusnija i brža. ![]() @Nybelung Điđe ploče ne uzimam. Grafu điđu imam dan danas 7900GS sa Zalmanom od kraja 2006 ![]() Samo moram provjeriti jel mi ide u kištru ![]() ![]() Zato sa MSIjem bi bio siguran da će stat unutrije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
I ja sam imao dilemu oko kupnje istih tih grafa koje i ti tražiš. Na kraju sam se odlučio za G1 i imam je vec pola godine ako ne i više... Potpuno sam zadovoljan i nije mi ni malo žao što sam ju zeo dapače. Od pogodnosti kako je tiha, hladna, i kako je kolea prije mene naveo jako robustna grafa i ozbiljna uz to...da ne pričam samo kako dobro izgleda sa svim forama koje ima, a backplate je izuzetno lijep. Dakle moj sasvjet G1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Antimićanin
|
Oće stat u mog Ćifa iz siga ![]() Nisam doma pa ga nemerem izmjeriti. Mislim da je 370mm razmak od leđa do hdd kejđa. Naglasak je na MISLIM da sam to negdje pročito. Do sada je sve i svaka stala unutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2384 |
Antimićanin
|
Priznaj, ljubomoran si jer nisam pitao u AMD temi koju grafu kupiti ![]() Pa bolje pitati ekipu koja ih ima nego kupit na blef pa onda imat psihičke smetnje ![]() Ako je 660Ti držala 3 godine, bude i 970 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 | ||
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Uzmi onu koja ti je najljepša. Ali just in case, ja preporučam ipak ovu verziju Gige G1 gaming ![]() Apsolutni best buy ![]() Citiraj:
![]() Pokušavam pomoć čovjeku, a ne odmoć u tvom slučaju ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nvidia GeForce GTX 900 series
@Brko Zar ti sine, Brute? Gledaš na điđabajt kao najlošija marka među matičnim pločama. Imaš temperaturu? ![]() Svaki ima prednost u bundleu, boljem hladnjaku, nasvirani taktovi, buka. Garancija kao da više nije problem. Za čufteka (bivši vlasnik) mrvicu bio problematičan zbog velikog hladnjaka AC za đifors 8800 GTS. Riješenje da malo nakosiš grafu da ulazi i potom uspravno utakneš utor matiče. E to sada ne sjećam koliko je bila duža. Bez zamjerki, ne volim triple ventove i ja bi išao na MSI ili susA zbog idealnog prostora i odličnom duo ventove. Nekako mi susA više nasvirana tvornički. Edit. Kasnim i tipkam po šopingu.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Na Ti verziji mu pomalo nedostaje snage, ali se opet pomoću GPU Boosta može odrediti - ili nešto niži taktovi, ili nešto veća razina buke (uz poveće taktove naravno). Ali čak ni ova implementacija nije loša ![]() Citiraj:
Btw Witcher baš i ne spada u žanr igara kojima sam se bavio u zadnje vrijeme tako da ti nažalost ne mogu dati nekakvu provjerenu informaciju. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Velim, imao sam Gigabyteove 6600GT i 6800GT agpejke po 2 komada i to je crklo ali one su same po sebi bile pekare. 7900GS radi dan danas nakon 9 godina a promjenila je 4 vlasnika i na kraju se vratila meni ![]() Tako da ako je G1 na tom tragu, a mislim da je, mašala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ....ja bi uzeo najjeftiniju (kad već sve imaju iste garancije) ![]() ..čevapi imaju isto svoj gušt pa kad se već baca lova na zelenu karticu, neka ostane makar i za čevape ![]() ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Svakako javi info za problematiku Čufteka. Ukosi ga da uguraš da ne zapinje po kavezu i onda do kraja normalno u utor.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
@brko.. ako g1 stane u moju kutiju od cipela stat će i u tvog čifa https://www.dropbox.com/s/vdhhyj94a9...05918.jpg?dl=0
![]() |
|
|