|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Trebao bi jedno malo objašnjenje...... Kod instalacije vindoza sam upisao mail adresu koju sam koristio da se logiram kad sam skidao image od win10. Kad sam htio uključiti u winsima onu sinkronizaciju trebao sam upisati mail od MS acc-a da mi spoji sa sinkronizacijom. Kad sam upisao isti mail pisalo je da je taj mail već upisan i da se ne može koristiti. Sad, da li se kod instalacije/sinkronizacije ne može koristiti isti mail ili? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Candy crush saga? Stvarno? Feature? Pa recimo da bi htio nesto dizajnirano za desktop,a ne za tablete. Zato i pitam hoce li postojati mogucnost micanja bloatwarea tipa cortana,candy crush is sl. metroseksualne pizdarije. Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 15.05.2015. u 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Candy Crush nisam komentirao, komentirao sam Cortanu i Edge. Edge je browser koji mijenja IE. Zašto bi ga micao? Bloatware? Ajd, neka je i neka igra unutra. Solitaire, šah, hearts, minesweeper i slične su očito nepopularne među novijim generacijama, pa su odlučili staviti nešto modernije. Zašto ne? Onda su Paint, Snipping Tool, Sticky Notes i sl. isto bloatware. S 8 GB RAM-a i SSD-om, stvarno si našao stvari koje će te brinuti.
![]() |
#579 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Nisi me shvatio. Tu nesretnu candy crush sagu neces moc niti deinstalirat. Sto je sljedece,vjerojato start menu adds. ![]() Startup adds.... Ako daju opciju da mogu sve te gluposti deinstalirat onda povlacim sve receno. Tablet imam,ne treba mi deskphone sa picicem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Premium
|
Sve zanimljivije... Citiraj:
+ http://blogs.windows.com/bloggingwin...nd-windows-10/ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Vidim ja da se oni boje Androida i communityja općenito. Budućnost je već tu, paid servisi i cloud, sve ono što MS nema. Pretpostavljam da će Windowsi, ako će se ikad naplaćivati, biti tipa 365 Office. Ono čemu se ja zaista veselim u nadolazećim generacijama softvera i uređaja je uparivanje smartphonea i PC-a u jedno. Tu vidim snažan odgovor MS-a konkurenciji.
![]() |
#584 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Mislio sam staviti desetku u dualboot sa sedmicom, ali problem je što već imam maksimalan broj particija, tri primarne i jednu onu od 100mb što windows sam postavi. Postoji li mogućnost da se jedna od particija sigurno prebaci u sekundarnu (ili kako se već zove) bez gubljenja podataka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
prvi nvidia WHQL driveri za win 10 http://www.geforce.com/drivers/results/84889
![]() |
#588 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Ne razumijem to besplatno updejtanje na win 10 sa win 7/8 u roku godine dana.Ok,jasno mi je to da cu preko windows updejta instalirati windows 10.Ali sta nakon godinu dana kad odlucim reinstalirati? Konkretno,imam legalni retail win 8.1 i updejtat cu na win 10. Nakon sto prodje godinu i pol sta onda? Kako ce oni znati da sam ja updejtao na win 10? Ocu dobiti jos jedan cd key za desetku? I kako da instaliram desetku kao cistu instalaciju sa windows 8.1 kljucem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa dobiješ free navlakušu godinu dana - zamisli kao trial period isprobavanja od godinu dana. AKo želiš koristiti nakon tog vremena - plaćaš. Nema đabe ni u stare babe kamoli kod jednog Microsofta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() To godinu dana nije trial nego vrijeme u kojem svi s legalnim Windows 7 i 8 mogu dobiti free Win 10 i on ostaje i nakon tog perioda, kad ta baba s kolačima ode Win 10 će se normalno naplačivati kao i svaki Windows do sada bez obzira imali neku prošlu verziju. I MS je uvjek kod bilokakvih slični "akcija" davao novi cd key tako da ne vidim razloga zašto i sad nebi bilo tako, znači kasnije friške instalacije će se moći raditi bez problema... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pa to je super stvar onda. Imam Win8 pro OEM key, koji ću tim putem upgrade-ati na 10-tku. Ionako od 8-ice može samo bolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne poništavaju ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ako nakon godinu dana odlucis reinstalirat, prvo ces morat instalirat svoj Windows 7/8, nakon toga radit upgrade na Windows 10. Tako upgrade licence funkcioniraju. Citiraj:
Ostaju ti oba dva. S jednim aktiviras Win8, s drugim Win10 nadogradnju. Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 19.05.2015. u 16:06. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Sjećam se da sam jednom legi radio taj upgrade licence za Win7 sa Viste ako se ne varam, dobili key i normalno kasnije radili frišku instalaciju preko usb-a sa tim keyem tako da vjerojatno neće trebati stavljati sada osmicu pa raditi upgrade na 10, e sad dali je to "neslužbeni" fičer pojma neam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ali to je vise kao workaround, a ne sluzbeno rijesenje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |