|
![]() |
#1321 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Guest
|
Pa "svi" žele napraviti gaming miš koji ne radi kad se podigne, a ti bi obrnuto? Sto ljudi sto problema. ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Guest
|
Nisi mi jasan nikako. Visok lift-off ni u kakvom slučaju ne može biti prednost. |
![]() |
![]() |
#1326 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Kupio G502 i nikako ne leži u ruci. Htio bih probati G303 ali ne znam šta se čeka da se pojavi u HR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Narucio a4tech f5. Jedva cekam da stigne. Za claw grip meni ponaosob najbolji dizajn kucista (isti kao x718f, kojeg sam davno koristio). Imao sam i logitech g500, g7, no to nije to. Bonus je 3x fire rate button, za FPS igre dusu dalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Koliko te izađe sve skupa?
![]() |
#1330 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Miš GAMDIAS APOLLO - molim misljenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jedino na pljuci ![]() Ionako taj button koristim najvise kod automatskog oruzja, kad treba preciznije pucat, odnosno dobit poluautomatsko iz njega ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 06.05.2015. u 09:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
E sad, zanima me koliko često krepavaju tako switchevi? Na ovom mišu sam već mijenjao desni switch i sad pak lijevi dok sam prije toga, dok sam imao garanciju, već mijenjao jedan Maurus baš zbog desnog double clicka. Ne znam je li to generalno problem sa Omronovim switchevima ili bi bio red da upozorim ljude o ovakvim problemima kod Maurusa, bez obzira na Omronove switcheve. Kaj vele ostali vlasnici?
![]() |
![]() |
#1335 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
E sad, kako to znati? Konkretno model koji ja imam je D2FC-F-7N, koliko svemogući Google veli jedan od češćih switcheva u miševima svih cijenovnih kategorija EDIT: Citiraj:
![]() |
![]() |
#1336 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
to su im inace vrh switchevi koliko ja znam, tj. ugraduju se u sve miseve iz top klase, inace imam ih na G500 starom preko dvije godine i na ovom Alcoru i ne vidim probleme u njima, niti znam da se inace kvare, ocito si naletio na losu seriju, naravno da ce ih uvijek biti
![]() |
#1337 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#1339 |
Premium
|
Preskupo. Vrijedi realno 33% manje.
![]() |
#1340 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sad je cijena u Linksu 750 kn, računam da kad dodje u sotale web shopove bude bar 100 kn manje, tak da će onda doć u obzir. Jel mozda izlozen u Linksu da se moze probat/opipat? :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Premium
|
Dam se kladit u sve na svijetu da ekipa koja radi u Linksu jedva čeka da ih netko zatraži da pogleda/proba taj miš i zatim odustane od kupnje, a svakome s više od 5 dkg mozga je jasno i zašto. Meni nema šta sve nisu otvarali. Samo trebaš imat izraz lica "to je već moje, ali ipak da vidim/probam prije nego platim" i ne bi trebalo biti nikakvih problema. Što se mene tiče, u barem 90% slučajeva sam kupio ono što sam isprobavao. Ako uz sve navedeno i izgledaš relativno normalno (u prijevodu, kao netko tko ih nije došao iz dosade zajebavat) dečki i cure će imati super odnos prema tebi i biti čak malo (za moj ukus) preljubazni. Mislim da je to posljedica velike rotacije ljudi pa su zato svi "na iglama" i izuzeva par likova koji su praktički inventar dućana, skoro svaki put kada ih posjetim tamo bude neka nova ekipa.
![]() |
#1343 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
preporuka za gaming mis oko 300kn? mislio sam uzeti ss http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=16189 ali imaju samo u bijelo verziji.. i ustvari je 375kn + 45kn dostave.. sto mi je malo preskupo :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Premium
|
Za te ti je pare ovo dole najbolji miš kojega novac može kupiti... http://www.speedlink.com/?p=2&cat=4111&pid=31230&paus=1 http://www.elipso.hr/informatika/mis...NK-SL_6397_BK/
![]() |
#1345 | |
Guest
|
Citiraj:
Sharkoon Drakonia Genius Maurus X Genius Deathtaker Logitech G100S |
|
![]() |
![]() |
#1346 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Ima tko ikakvih informacija kad će se Logitech G303 pojaviti u HR? Sve mi se čini da je već trebao ali još se ima G302 pa izgleda nitko ne želi nabavljati refresh dok se stare zalihe ne potroše. Kupio G502 i jednostavno mi ne leži, šteta jer mi se čini kao odličan miš. Samo da nabijem dovoljno postova da mogu prodati tu kad stigne G303. Sigurno će se naći neki entuzijast tu koji zna prepoznati kvalitetu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nabavljao tko MX Master? Vidim same pohvale po netu pa sam si uzeo jednog, danas mi stiže G700S me živcira zbog svakonoćnog punjenja, a ovaj ima 40dana rada kao, ma da 10 ima ja sretan. Bumo vidli
![]() |
|
|