|
![]() |
#1081 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
provjerio sam. imam doma 2 podloge razlicitog materijala + stol. obican geniusov mis za 40kn je radio godinama. radi ok pola sata, tu i tamo ode na svoju stranu, onda je par minuta nemoguc, pa se smiri itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Citao sam da je Logitech po tom pitanju jako dobar, a zna biti miseva kojima se naterija jako brzo prazni. Zadnje izmijenjeno od: zicozg. 28.10.2014. u 11:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Neznam. Baterije koje sam dobio s njim još uvijek rade. S druge strane mi je sve jedno jer imam hrpu punjivih baterija i punjač. Nije mi problem jedno tjedno promjeniti baterije.
![]() |
#1084 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Trenutno imam Genius Maurus-a kojem je nedavno istekla garancija i sukladno tome desni klik je krenuo zafrkavati i neki put prizna dupli klik ![]() E sad, tražim zamjenu a da je što sličnija tom Maurusu: - jako mali (jer imam male ruke + claw grip) - jako lagan (ovaj je imao savršenu težinu, ~120g) - simetričan - Avago 3090 (ili neki sličan tome) - dodatni gumbi ne trebaju, dosta su mi lijevi, desni i scroll E sad, najradije bih uzeo opet Maurusa ali i prijašnji model mi je delal probleme sa desnim klikom ali srećom bilo je pod garancijom. Ovo mi je dakle drugi model koji sam dobio na zamjenu i isto je otišel desni klik pa ne mislim testirati treću sreću ![]() Cijena? Do 200kn. Ne znam kaj Logi nudi u tom rangu... Preporuke? EDIT: Jel bi se mogel popraviti taj desni klik onak, DIY? Miš mi je izvrstan pa ak mogu da bar probam sam složiti.
![]() |
#1085 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Preporuka za zamijenu glodavca G500, znaći nešto približnih karakteristika za igranje FPS-ova da je max. 300kn. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | |
Guest
|
Logi ispod 300 kuna ne nudi ništa vrijedno spomena. Uzmi opet Maurusa, ili se rastegni do CM Storm Alcor. Citiraj:
Ako odlučiš prijeći na drugačiji, optički, miš pogledaj isto CM Storm Alcor. Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 11.11.2014. u 12:56. |
|
![]() |
![]() |
#1087 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Popravio sam switch pa sad radi ali je klik tiši... Uglavnom naručio Omronove switcheve i slažem ovog štakora dokle ide ![]() EDIT: Danas stigli switchevi, uzeo case i onaj limić iz novog switcha, nakon male zayebancije uspio složiti kako spada i desni klik radi ko veliki ![]()
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 24.11.2014. u 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
pozz imam ms booster mis koji je na starom kompu i ovom (do prije tjedan dana) radio perfektno. Problem je taj sto ovaj tjedan zastaje/steka u igricama, fejsu,u biti bilo gdje svakih nekoliko minuta. Npr. igram neki fps i ja usmjerim pogled/mis desno a on stoji. Ima`l neko ideju zast se ovo dogada? hvala
![]() |
#1089 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pozz ekipa, trebam neku bezicnu zamjenu za logitech ultraX flat (prvi model) i logitech b58, znaci full size mis, ne ove mini drekece za laptope ![]() tipkovnicu sam odlucio uzet logitech K360, mis ne mogu odabrat model nikako (logitech takodjer)
![]() |
#1090 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
MX Performance mi pomalo umire (desna tipka malo hvata, malo ne), pa mu tražim dostojnu zamjenu. Poželjno je da su iste veličine i ergonomskog oblika. Tipke nisu toliko bitne, dovoljne su mi back i forward. Smooth scrolling je isto must have, pa mi to očito sužava izbor na Logitech, ili ne? M500 i M560 mi se zasad čine ok. Samo da napomenem, ne zanimaju me oni gaming transformeri s 984 tipke i macro funkcija ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 12.12.2014. u 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa uzmi novi MX ![]() M500 je super žični miš, i često je podcijenjen od strane kupaca jer nema zilijun DPI-a, a cijena je samo plus. M560 je dosta mali miš i ima čudan oblik, nepaše svakome. Znaju se ljudi žalit. Uglavon, u blisteru je pa se može probat. Od nove Logitech Gx02 ergele jedino vrijedno spomena je 402. Super leži u ruci, i dovoljno je velik i za one koji imaju veliku šapu. G302 je promašaj kao i G300, premal miš koji neleži nikako u ruci. Jedino za neki claw grip, svi ostali trebaju preskočit. G502 super izgleda na papiru, al navodno imaju problema sa ispadanjem utega, i odljepljuje se teflon. Navodno Logitech šalje zamjenske nožice, koje se isto tak odljepe nakon mjesec dana pa je potrebno naručit kineske sa ebaya koje su ok.
![]() |
#1092 |
The mighty pirate
|
Naručio sam switcheve već, pa ću zamijeniti kad stignu. Dotad, MX ide u mirovinu, a uzeo bih neki koji će ostati na desktopu. Ako MX uspijem tako popraviti onda vjerojatno ide uz laptop, a za desktop ide nešto veliko i ergonomsko. Teflon za MX ne mogu nikako nać. Privlači me i M750 (Trackball) jer doma imamo jedan stariji trackball, ali onda mi otpada igranje FPS-ova ![]() Bacit ću pogled na G402, iako sam ga otpisao čim sam ga vidio. Izgleda baš transformerski i nizak, ali očito treba vidjeti i probati uživo. Koristim baš sad burazov Sculpt Ergonomic od Microsofta. Genijalan miš, ali mu fali još jedna bočna tipka ili mogućnost remapiranja Windows start tipke.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 12.12.2014. u 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
http://www.ebay.com/itm/Hotline-Game...item1c442b26c4 Probaj 402, samo idi u dućan di su susretljivi, jer više nije pakiran u onu kutiju s kapijom™ već se mora otvarat kutija. Šparaju na kutiji... Fora je Sculpt, vidim da ni cijena nije neka prenapuhana, iako dok sam guglao prvo mi je upala u oko tipkovnica ![]()
![]() |
#1095 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Ima li kakav dobar mis, neovisno o cijeni koji ispunjava ove uvjete: 1. da ima onaj klik lijevo-desno na scrollwheelu 2. da nije logitech 3. da ima bar jos 3 programibilne tipke osnovna namjena je CAD, znaci isto kao da je gaming u pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Debeli gad
|
Razer jednom i nikad vise. Ovaj Sharkoon (crni) je po specifikacijama ono sto trazim. Gadan je, no ipak manje gadan od zelenog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
The mighty pirate
|
Meni Drakonia izgleda kao da su ga radili u kompi s MS Industrial. Genius ima premium miševe u usporedbi s ovim. Čak sam našao interesantne Genius miševe i tipkovnice, koje ne mogu nažalost pronaći kod nas. Ergo 525 imam još od prvog dana kad su izašli. Dan danas radi savršeno.
![]() |
#1104 |
Guest
|
Drakonia i Drakonia Black imaju iste Avago senzore kao G500 i G500S, a duplo su jeftiniji. Pa nekakvih ustupaka mora biti za takvu razliku. U ovom slučaju radi se o plastici, ona na Drakoniji je obična, sjajna plastika. Ne izgleda atraktivno, ali neće se ni raspasti, miševi su solidno građeni. |
![]() |
![]() |
#1105 |
Debeli gad
|
Nisam specificirao cjenovni rang jer ga ni nemam. Mis je za posao tako da ako cu samo njega gledati i najskuplji se isplati u par sati. Ono sto mi je najbitnije je da ima lijevo/desno na wheelu jer mi je to intersect i cut. Tako sam navikao i to ne zelim mijenjati. Ono sto zelim mijenjati je brand jer koliko god Logitech nekad bio dobar toliko danas nije. 10 godina sam radio na MX1000 i svaka mu cast no kad je crknuo u 2 godine sam promijenio 4 Logitecha (G500, MX, M510, G700S)i svima im je riknuo lijevi klik. Vjerujem da ni konkurencija nije nista bolja (dapace i gora) ali ako cu mijenjati mis svakih pola godine ne zelim vise davati 100€ za svakog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Debeli gad
|
Mis je za posao. Ako mi krepa trebam odmah zamjenu. Nista mi ne znaci sto cu za 10 dana dobiti novog. Sad sam u Konzuma kupio nekakav za 30kn dok odlucim sto cu. Osim toga, za zadnja 2 nisam uspio pronaci ni garanciju ni racun (trebao bi jos jedan ja da se bavi takvim stvarima) pa su zavrsili u smecu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Inače, vrhunski bežićni miš ali više koristim žičane ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Tanji se po prepurakama stavljaju na stare potrošene, a deblji su namjenjeni da se stave kad stare makneš. Ja sam imao i jedne i druge i samo topla preporuka, bjež od tanjih, prelako se deformiraju i ako imaš slučajno tvrdu podlogu, kad tad ćeš potegnuti po rubu podloge i ode teflon papa.
![]() |
#1110 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Danas uzeo Logitech M318e u Mikronisu za 170kn OEM pakiranje, nakon dugog korištenja RX1000. Uglavnom, prezadovoljan sam mišem. Iako je relativno lagan i vidi se izvana da nije neka skupa klasa miševa, odlično mi leži u ruci jer ima gumene gripove sastrane, laserski senzor, ima back i forward tipke sastrane, scroll je ultra smooth i ako ga jače zavrtiš ima i inercije tako da bez problema se preleti na dno stranice foruma recimo. Glavne tipke mu nisu jako glasne, na scrollu ima i kontrolu lijevo-desno i to je to. Ima 3 godine garancije, i ako će me služiti 5 godina kao stari, ja prezadovoljan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 16.12.2014. u 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|