|
![]() |
#1291 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
treba mi pomoc u vezi misa. Nebi isao preko 200kn za polovnog. Evo ovako stvari stoje koja 3 sam nasao mozda bi se jos nesto dalo nac.Najbitnije mi je da u njega mogu staviti utege jer ja volim da mi je mis tezak. I potrebno je da ima tipke sa strane. Logitech g5 v2 taj mis sam prije ja imao kupio ga novog 499kn dao kada je izasao.5-6 godina mi je izdrzao ali u teskim uvjetima ![]() http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mi...oglas-14814459 Logitech g9 neznam bas puno o ovom misu ali mi se cini solidan. http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/g...oglas-14395595 FireGlider 3600dpi isto mi se cini ok mis http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl...Id=9631&page=6 A po 200kn mogu nabavit i g400 ili g500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
imas tu na forumu na trznici netko prodaje g602 za 250 kn, po meni ti je to best buy bez puno razmisljanja. Tezak, wireless, 6 tipkica sa strane, imam ga i topla preporuka... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=268528 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Guest
|
Bile su na tržnici dvije Drakonie za 150kn. Baci oko. ![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
G400 zaobilazi, jer im škripi kotačić užasno, a garancija im to kao ne pokriva. Jedino rješenje je izvadit metalni mehanizam, kotačić bude bešuman, al gubi onaj tik-tak prilikom okretanja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Pozz,trazim gaming mis do 200 kn za fps igre kao sto su csgo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Šta fali Sharkoonu? Miš čisto ok.. Dobri Avago senzori, ok izvana su plastičnjara, ali svi su u tom rangu.. I jedini je on od predloženih nešto veći i ergonomski oblikovan, zato je i preporučen.. ne paše svima ambidextrous dizajn.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Guest
|
Ako ćeš ići na Fireglidera uzmi optičkoga, a ne laserski. Imaš za cca 150 kuna i Genius Maurus. Dobar pacov. ![]() Ako ćeš kupovati preko oglasnika:za <200kn se nađe i Sharkoon Drakonia, Logitech G400, Genius Deathtaker, Steelseries Kana. |
![]() |
![]() |
#1306 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Misljenje za ovaj mis posto mi odgovara cijena i izgled Sharkoon Shark Zone M20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Pixart 3305DK - to je senzor kakav je Kana V1 imala u sebi. Problemima nije bilo kraja sa tim mišem. Ja bih odigrao sigurnjak na G100s za te pare. Čisto da se razumijemo, sad imam Abyssus koji ima jedan od boljih senzora, bolji čak i od G400 koji je vrlo solidan. Međutim miš nije samo senzor i nakon godinu dana vidi se da to nije to. Odsad uzimam samo Logijeve miševe. Vidim da je globalno ponuda dosta loša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Guest
|
Nije ni Logitech što je nekad bio. ![]() Senzor u Sharku nije loš. Loši su, recimo, proizvođači koji ga zlostavljaju. Pixart 3305DK funkcionira normalno samo na 800 DPI, a maksimum mu je mislim 1600 (ili 1200?). Tih reklamiranih 3200 DPI se postiže interpolacijom i tu nastaju problemi. Veći problem od senzora bi meni bio oblik tog miša odnosno tri glavne tipke (?). Nisam siguran da bi se ja time znao služiti. ![]() ![]() Uglavnom, slažem se s kolegama. Za 200kn najbolji je trenutno G100S, a za 150kn Maurus. Ja bi samo ta dva gledao. |
![]() |
![]() |
#1309 |
Registered User
|
Imao sam G100s i ja, prodam ga i zadržim Abysussa jer s njim baš nikako nisam imao bolove u zglobu. E jebeš budalu.... Koliki je problem proizvođačima uzeti shell od Microsoft WMO, staviti unutra omron i Avago 3988 i voila - najbolji miš na svijetu? Na tragu te moje odluke glede Logija, G303 mi je zanimljiv (nadam se da se može ugasiti kič). Navodno da senzor nema mane osim povećanog LOD-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() g303 bi trebo bit dobar, kić se da zgasit, ali je malo kockast :/ A i fajn će koštat. LOD se da s tapefixom sredit valjda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Guest
|
Ako vas dvojica odlučite praviti najboljeg miša na svijetu, onda barem uzmite najbolji senzor na svijetu. P.S. Nije Avago. ![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Registered User
|
Pixart 3310? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Nemoguće je napravit najbolji miš jer je i touchpad za mnoge fetiš pa prstima izvode pokrete čudne uz koje kroz Windows bukvalno letiš.
![]() |
#1315 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
evo ipak sam si narucio g5 v2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
S obzirom da nema neke općenite teme, stavljam ovdje. Logitech prestaje proizvoditi periferiju za OEM-e i ono bitnije uskoro će biti dodatno povećanje cijena Logitech proizvoda zbog jačine dolara. Citiraj:
![]() |
![]() |
#1317 |
Guest
|
Tu je najbitnija prva rečenica: pao im profit za 34%. Nije ni čudo! Već par godina prodaju muda pod bubrege, a sada umjesto da poprave kvalitetu proizvoda idu u "popravljanje" cijena za +13% "zbog dolara". Koji vic. ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Znači nije dobro vrijeme za prodavanje Logitech periferije? :-D
![]() |
#1319 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
evo ja sam si uzeo zowie fk1 , imao sam sensei.Moje tople preporuke , nema software sto je prva liga , samo plug in i to je to.dizajn je slican sensei misu ,mogu reci da je to mis kojji mi najbolje lezi u ruci od svih koje sam imao do sad , ja inace drzim claw gripom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Molim te, da li taj miš funcionira kad digneš od podloge? Recimo više od 1cm. Tj. laser hvata više od 1cm. To mi fali od Logirecha MX518. Prelaskom na G9 posve izgubljeno.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|