|
![]() |
#4471 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zato jer nemaju premium status (pristup tržnici) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4474 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
ovdje imaš sve... http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=43816&page=5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4475 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa evo da ne otvaram novu temu predložio bi vodstvu da zabrani bumpanje oglasa koji je PRODAN. Znači, netko se javi nakon dva tjedna, oglas mu već pređe na treću ili desetu stranicu i onda napiše PRODANO.. Čemu to? Samo bzvz spušta druge prodavače a nas kupce zbunjuje i tjera na nepotrebno otvaranje oglasa. Ponavljam, čemu to kada se naslov oglasa (kao i sam oglas) fino može promjeniti u PRODANO. Eto, samo toliko. Mislim, nije neka jaka stvar, ali eto, mene možda malo smeta. Ali živim i dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4476 |
Administrator
|
Živimo mi svi već godinama tako ![]() Bilo je već govora o tome - nema načina kako zabraniti ljudima da to rade, kažnjavati zbog toga nema smisla, jedino kao preporuka radi preglednosti foruma. A to ide po onoj, ko je toga ili sličnih stvari svjestan, neće to raditi. Drugi koji misle da će ih ekipa previše gnjaviti na PM, bumapju pa pišu da je prodano. Pa se ti snađi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4478 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim, koja bi to bila "prednost"? Zar netko ovdje pati od toga da mu se tema baš zaključa kada nešto proda? Mene osobno baš briga za to. Kad nešto prodam, editiram oglas tako da napišem da sam prodao. A gdje si pročitao to pravilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4480 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
No poznavajući nas forumaše, teško da bi se ljudi pridržavali toga. Gledam sad, ne postoji izričito pravilo, iako sam uvjeren da sam prije pročitao pa sam zato napisao. Svejedno, indirektno je to kršenje pravila tržnjaka, odnosno prodaje van tržnice koja je zabranjena.
![]() |
![]() |
#4481 |
Administrator
|
zaključano ne znači automatski da je prodano, bar dok ne uđeš u temi i vidiš recimo dva bumpa pa skužiš da je lik prodao stvar ![]() ![]() Sigove za prodaju na tržnjaku za sad ne diramo, bar dok netko ne pretjera ili ne postane masovan sport. Ovako ako ima link "Prodajem" koji targetira na naš tržnjak - onaj tko ima pristup njemu ima, ko nema - nema pa je svejedno. Druga stvar ako je sig zbog toga cirkuska predstava, to se brzo rješava. Ako nešto upada u oči - opcija prijavi post i veselje. NO, malo smo sad popričali oko tržnice, znamo sve - ajmo dalje, bez istih priča ako je moguće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4482 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Zaš jednostavno ne editirat 1. post gdje je oglas i naljepit prodano nutra, nema bampanja i opet svako može označit da je stvar prodana i bit na miru. Može čak i u naslov topica nadodat isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4483 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kifla, os ti ucit ekipu? I ovo malo pravila se ne postuje, ne pitaj koliko je brisanja i ostalog na trznici...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4484 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Zahtjeva 0 preinaka jer se sve to može napravit as we speak, valjda imam preko 20 edita već u svom bijedom topicu na placu. Basic forum skillovi i alati + common sense, žao mi je ak pucam previsoko sa idejom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4485 |
Administrator
|
ne, ne pucaš već ekipa puca nisko. Nitko nikome ne brani da to radi kao što si ti napisao. A ubacivati u dodatna pravila - nema smisla, Nino, a i ja sam spomenuh - imaju problema s čitanjem tri točke pravila, kamoli išta više. Opet apeliram, ovaj put s palicom u ruci - dosta više o tržnici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4489 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Uz povike admina - NEĆETE RAZBOJNICI!!!! Uff mislija san da je već meni nešto crklo, a pregovaram oko par milja vridnosti IT opreme na PM, bija sam izrazito nervozan ![]()
![]() |
#4491 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ok kad budem trgova priko foruma, stavljam obavijest da se pripremite - netko očigledno opstruira moj modus operandi ![]() Rijetko "švercam", a svaki dan trolam na forumu pa znam šta pričam. ![]() Sorry na OT
![]() |
#4492 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
dobro, jel mene opako jebe iskon i neda na pce ili je pce bio poprilicno offline? jer se nitko ne zali, ne znam jel samo do mene nesto ili generalno, a svi sute ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4496 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#4500 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|