|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Diplomski rad pomoc
Radim diplomski rad na temu hosting servisa pa mi treba sto vise o ovome ako neko ima nesto Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Nema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene zanima otkud ekipa dođe na ideju za diplomski, a da prije ne provjeri postoji li literatura ili neki alternativni izvor informacija. Frend mi isto kuka, izabere temu s popisa i tek onda ide istraživati ima li literature. Onda skuži da nema knjiga, nema informacija na netu i kak će sad on to napraviti. Dođe mi da ga ispljuskam ![]() Pogledaš popis, nađeš zanimljive, uzmeš si par dana da vidiš postoje li izvori iz kojih možeš vaditi informacije i onda potvrdiš temu. Ja sam htio diplomski raditi u AutoCAD-u, pa mi je mentor rekao da bih trebao napraviti šibensku katedralu do najsitnijeg detalja. Pogledao na što liči katedrala, zahvalio se mentoru i uzeo drugi predmet ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 21.12.2014. u 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Ja sam uvijek forso teme van popisa o kojima sam uvijek imo kaj nadrobit :P A za mentora se isto isplati trgat po par mjeseci unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Pa koliko si puta diplomirao? ![]() Mislim da tema moze u lock, posto se ni autor nije nikad udostojio vratiti na froum, sreća da se stvarno netko nije potrudio.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|