|
![]() |
#242 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
za vrijeme rata se pljačkalo u svemu,ne samo nogometu,neki nisu mogli ali većina je...ali sve se to vrati |
|
![]() |
![]() |
#243 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Mamić je najveći huligan ikada Dinama zbog kojeg smo izbačeni 1994 protiv auxerra jer je davio delegata utakmice. http://www.index.hr/mobile/clanak.as...port&id=643966
#244 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Rutinski zaokruženo na 1000 posjetitelja klik ![]() To se radi već neko vrijeme, nije to od ove sezone, i većina je ulaznica besplatno Inače bude 600-700 max ljudi, a na portalima se stavi 2000. Dinamo nema ni blizu prosjek poput ovoga kojeg se vodi - a i takav je u banani - ne vidim smisao |
![]() |
![]() |
#245 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
#250 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ovo se ne ignorira ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Moje mišljenje je da svi koji ne idu na stadione zbog Mamića,Đure,Pere,Slavka i Mirka nisu navijači i nemaju niti zrno pameti u glavi. Volio bih znati samo zbog čega idu, kada idu na tekme, ako ne idu zbog gore navedenih. |
![]() |
![]() |
#253 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel bi ti išao na utakmice kluba kojim drma lik koji te posredno potkrada (novac od poreznih obveznika, nije platio porez na transfere od preko 100 mil. eura zbog raznih caka, a tebi će danas sutra ponovo odrezat od plaće)? Lik koji je od kluba koji nije privatan napravio privatnu prčiju koja služi za osobno bogaćenje - i još da gledaš to i podržavaš. Ljudima se to sve zgadilo - emocije ne možeš birat. Možda ti ne razmišljaš tako, al prosječan zagrepčanin da - prazne tribine govore sve... |
|
![]() |
![]() |
#254 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#256 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Dok su bili još Pacak, Vuković, Jurišić i ostala ekipa na portalu, tekstovi su bili dobri, dobre analize, bez nekakvih naklapanja i nagađanja ala yellow press. I onda odjednom se Pacak proda HNSu, a Vuković i Jurišić jednostavno nestanu. Kvaliteta na sportnetu pala drastično.
![]() |
![]() |
#257 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve to stoji što kažeš ali on samo koristi situaciju u kojoj se nalazi( a za to su odgovorne neke druge distance a ne Mamić) i da nije Mamić bio Slavko ili Mirko, i bit će, ako Mamić ode.Ali nedolaskom na utakmice samo se ide njima na ruku, jer tko će slušati šaćicu navijača(koji uzgred rade sranja gdje god se pojave i politički su dirigirani sa raznih strana), a da je na stadionu 30000 ljudi (koji ne rade sranja i došli su na stadion sa ženom i djecom) koji javno negoduju onda bi se to bolje čulo, ili je pogrešno razmišljam.Pa tko će slušati šaćicu huligana,a u drugim zemljama se digne 70-80 tisuća normalnih navijača(od kojih su 30-40% godišnji pretplatnici) koji redovno posjećuju stadion i lete treneri i predsjednici.Pogledaj kako su nezadovoljni Liverpool-ovi navijači a ne vidim da im je prazan stadion,godinama već troše milione a uspjeha nigdje.Tekma je svetinja za klub i navijače i tamo se stvari mogu započeti rješavati. |
|
![]() |
![]() |
#258 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Dalje, situacija na Maksimiru nije ovakva od uvijek. Od prvog prosvjeda protiv sadasnjeg vodstva proslo je gotovo 10 godina. Protiv sadašnje klupske politike je skandirao i cijeli stadion pa se ništa nije promijenilo. Tocnije receno promijenila se tj. nestala je publika koju su otjerali (sustavno, proces koji je trajao vise godina), a nije dosla neka nova kojoj su se nadali. Upravo zato da ne dođu Mirko i Slavko traže se promjene sustava, a ne čovjeka. |
|
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
|
Ajde Esc, ne seri više, pa mora ti to neko reći na glas!!! Dobar sam poznanik malog Murića, njegova sestra hoda s mojim najboljim frendom već godinama, igrali smo skupa po turnirima itd. Murić i njegov otac (isto dobar moj poznanik, ali više po cugi nego nogometu ![]() Znam sve iz prve ruke, i mogu ti reći da si ili glup ili slijep ili iza toga nika stoji Mamić osobno. Jer ovakvo razmišljanje je nedozvoljivo, tj. gotovo je nemoguće više tako razmišljati s svim haj-tek stvarima danas, od novosti, vijesti, komunikacije itd. Sve, ali baš sve što si rekao je krivo, i to u potpunosti. Ekipa ne dolazi na tekme baš radi stanja u HNL, radi Mamićeve mafije, koji stoji iza svega toga. Vuče konce od politike do policije, i ne može mu nitko ništa, bar još ne (makar su mu sve bliže i bliže, i omča se steže). Dinamo ko dinamo je posto običan drek od nogometa, i kako bi Stanković rekao liga nam je kaljuža, što je. Nekad je bila premija igrati u 1. HNL (ja sam 9 godina trenirao u Varteksu kad je bio u 1. lizi) i smatralo se da ako igraš u 1. lizi da si par nivoa viši od svih ostalih tvojih vršnjaka po nižim ligama. Danas to nije tako. Već prije 15-tak godina su se počele marke spominjati za ulazak u starije ekipe itd. Pa hebem ti nogomet ako dinamo jedva izvuče 3 boda u polufinalu kupa protiv prvo županijskog kluba... HNL je govno od lige, dinamo je govno od kluba, a sam sama administrativna ekipa naše "svete" lige je još veće Govno. Pod ovim "dinamo je govno" ne mislim okaljati ime govno (jer sam i ja navijač bio) nego samu igru i sastav. Sam naš europski uspjeh nam sve govori o kvaliteti ekipe koja igra s ekipama na razini županijskih liga, ako ne i ispod toga... |
![]() |
![]() |
#260 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
1. Kad kreće privatizacija kluba? 2. Da li ce se osnovati neka grana policije (npr. vjerska policija koja je prisutna u nekim islamskim zemljama) koja ce po vasem nalogu ulaziti ljudima u kuće i lemat ih na mrtvo ako su na crnim listama? ![]() ![]() ![]() @Prki Apsolutno si u krivu...da mi je samo znati kojom si logikom doso na taj zaključak...svi znamo o kakvom se profilu "covjeka" tu radi pardon gosp ESC....i sad bi jos trebalo biti na stadionu 20 hiljada ljudi....kao da im te stotine milijuna kuna nije dovoljno koje im je dao kriMilan...pa karte za tekme bi trebale biti besplatne sljedecih 100 godine i opet ne bi bili na nuli....jos jedanput isprike ESC |
|
![]() |
![]() |
#261 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Prosvjedi ne bi značili apsolutno ništ. Pa da 'Ajdukovci nisu otkazali onu tekmu i napravili skandal sve bi dalje bilo po istom. O gluposti u Milanu bi se prestalo pričati u roku 3 dana, a o stvarnim problemima bi se i dalje šutjelo. Ovak se bar digla prašina oko svega toga
![]() |
#262 | |
Premium
|
Citiraj:
Da se vratim na temu: Znači i poanta svega je da ne bude - sjaši kurta da uzjaši murta - jer u protivnom se nije ništa napravilo (npr. da dođe neki mamićev čovjek). S razlogom se oni boje izbora - jer znaju da nikako ne mogu dobiti (niti on ni njegovi ljudi) kad bi se to provelo po propisima i pošteno (1 član 1 glas, bez nekog inžinjeringa - "filtriranja" nepodobnih). I da uzjaši murta - dobio bi se demokratski mehanizam kojim se se svake 4 godine moglo birati novo vodstvo ako ovo ne valja. Što se tiče ove podrške - varaš se - jer se na peticiji skupilo 50 000 potpisa (ne računajući online peticiju). Il su i po tebi to sve huligani, a narod "ulica"? A ti isti ljudi su jednostavno ubijeni u pojam, gadi im se sve, imaju i većih problema u životu (prvenstveno egzistencijalnih). A i ovi koji dolaze (neistomišljenici) sa njima se obračunava raznim sredstvima klik. Crne liste su naravno miseriozno nestale nakon ovoga svega. Uostalom kako da ljudi izraze nezadovoljstvo? Skandiranjem, grafitima - to pojedinci već i sad rade pa vidiš kako prolaze, uostalom nije legalno. Da 20-30 000 ide na stadion i samo sjedi ko ovce? Kako je to izražavanje nezadovoljstva? A vrijeđanje nije dozvoljeno. Onda bi i maminjo imao argument više - sve je 5, ljudi dolaze, nema nikih problema... Nogomet kao nogomet svi smo se složili - da nema smisla, neizvjesnosti da bi se potpuno napunio stadion (nikad ni nije, nikad ni neće.). Ljude boli kuratz (pogotovo sad), publika je nestala, generacije su se odvikle zbog situacije, a nove se nisu navukle. Uostalom tu se odavno više ne radi o nogometu, to je davno prošlo te okvire, ovo je skroz druga borba. Ljudi uostalom ako već imaju neki strah prije će biti veći od maminjove represije - što im trebaju problemi u životu? Da dobiju dosje bez ikakvog razloga, da se nađu na crnoj listi? Da prođu ko onaj maloljetni dečko ili ona ekipa iz amerike što je došla pogledat utakmicu? Ulazak u maksimir je kao u konc logor - trebaju nekad i sati, to su maltretiranja - prosječnom građaninu se neda s tim zajebavati. I pogodi što - tu se ne radi samo o borbi s huliganizmom - jer bi se iste mjere provodile i na mamićevim bojsima, radi se o borbi s neistomišljenicima, jer ne vrijede isti kriteriji za istok i sjever (osim kad su tamo mamićevi boysi). Primjera radi - utakmica protiv celtica, mamićevi bojsi su mogli komotno i baklje palit (možina) - policija ništa, a kad su celticovi navijači imali 1 baklju i prekriženu mamićevu glavu prošli su ovako Čovjek iz čista mira dobio po glavi, a kasnije su ih navodno nasumično suzavcem po očima izrokali, iako su bili mirni cijelo vrijeme. Uostalom mi uopće nismo nacija sklona nekakvim revolucijama, prosvjedima, ljudi se ne usude tražiti promjene, nemamo tradiciju prosvjeda. To vidiš po situaciji u državi - jedina smo zemlja u europi (dakle ni grčka) kojoj je BDP u konstantom padu od 2009. - i nije bilo niti jednog značajnijeg prosvjeda. U međuvremenu su gotovo sve zemlje (u kojima je i bolje nego kod nas) po nekoliko puta praktično gorile. Čovjek kad je nemoćan, kad institucije ne rade svoj posao - samo se povuče i postane pasivan ili popizdi i postane sklon ekscesima (što je na našim stadionima trenutno samo verbalno vrijeđanje) Mentalitet nam je onako - tipično konjušarski. Konformizam, kompleks manje vrijednosti, "zažmiri", okreni glavu, kraduckat je OK klik, "svi kradeju", "i ja bi krao da sam tamo", slijegnit nemoćno ramenima - doći će murta, mi tu ništa nemožemo, i sl. Ne samo to, nego ljudi čak i brane razne mafijaše, čak vjerujem da se likovi poput ecsa potajno i dive mamiću. Smatraju ga uspješnim i sl. Prosječnom balkancu je idol. Likove radi kojih smo tu di jesmo... Znači: Građani su jednostavno opalili debeli ignore mamiću, čak ih ni besplatne ulaznice, Liga prvaka (jaki protivnici) ili milijuni na nagradnoj igri ne mogu navući u ozbiljnom broju. A na redovnoj bazi da ne govorim. Potpisali su peticiju, te nebi dobili ni na jednim izborima u klubu, ili nekakvom teoretskom referendumu dobili potporu čak niti za stadion (iako jest potreban, ali on nije uzrok problemu). I oni to znaju. Također postoje i inicijative ZZD, ZND i projekt futsal dinama. S obzirom na situaciju u državi to je realno to što se može napraviti. Ostalo moraju napraviti institucije - uprava, pravosuđe i policija (od hns-a to ne očekujem jer su oni ti o čijoj glavi se radi). Običan čovjek ne može rješiti duboke probleme - može ih samo tražiti... Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 15.12.2014. u 23:12. |
|
![]() |
![]() |
#263 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Sad vise nema koga prodat. Igracima pada vrijednost i sad bi trebal pokazat svoje legendarne managerske vjestine. Lako je bit faca kad se ima u momcadi igrace kakve je ona imao kroz sve te godine. |
|
![]() |
![]() |
#264 | |
Premium
|
Citiraj:
Dakle po službenom izvješću za prošlu godinu - nekih 7 mil. kn - nije mnogo ALI, klub je dignuo još 2-3 kredita - samo o tome se ne piše previše (to će se pronaći samo u malom ćošku novina). Prvi kredit mislim 50 milijuna kn, za drugi i teći se ne sjećam - radi se isto o desecima milijuna kn. + u toj cijeloj situaciji nitko nije prodan (trebalo je braci, ivankoviću i jurčiću bi pola momčadi rasprodalo), ali braco nije uspio - izbio mu je barem 10 mil. eura ne odlaskom u LP (isto kao i prošle sezone), te su se dovela skupa pojačanja sa velikim plaćama (koja su ispala truba ili prosjek osim henriqueza), ali ni s njima braco nije uspio prezimiti. This time next year vol. 14... Sad na zimu slijede "sporazumni raskidi ugovora" sa istima, gdje će se isto dosta love izmust. Dakle očekujem mnogo veći minus nego prošle godine. Može malo dignit love od kramarića, eventualno brozovića da to pokrije i to je to. Godinu će još izvući - ali situacija je sve gora. Domaćih talenata je sve manje, a i ovo što bude ne želi više potpisat sa sotonom, te praktično odlaze kao juniori (halilović, murić, brodić...). Nakon što uhapse braću ostat će samo crna rupa iza njih. Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 16.12.2014. u 00:00. |
|
![]() |
![]() |
#265 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Samo čekam da mali Ćorić ode. Da vidimo što će onda napraviti. Malog Murića je vukao po sudu jer je ovaj prekinuo ugovor s njim lol
![]() |
#266 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Imaš previše igrača koji su bili persperktivni i otjerani iz Dinama zbog nepotpisivanja ugovora s gazdom,Barbarić,Abramović,Kramarić...dal je zbilja potrebno nabrajat? Ovo sam izvuko na 3 promila. |
![]() |
![]() |
#267 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mamic je isto ko i nasi dragi takuni koji su devastirali Hrvatsku samo je njegovo podrucje nogomet. Nogomet kod nas do nedavno nikad nije bio pod povecalom kaj se love tice i jedino je zato prezivio tak dugo. Srcom pa ce i njemu doc kraj, uskoro. Rijeka je najbolja stvar u HR nogometu od zlatnih dana Dinama i Hajduka. To bi ja isto Htio Dinamu. Isto takvu momcad slozenu do maksimuma od nasih decki kaj igraju sa 110%.. Ovo kaj je ovaj dofuro u Dinamo je debilana i nis dobrog nema od takvog gomilanja igraca iz prasuma i slicno. Tesko mi je shvatit kak to netko moze podrzavat nakon svega. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.12.2014. u 01:41. |
![]() |
![]() |
#268 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
A druga, još važnija stvar. Ja napišem da treba privatizacija, znači ono da je dinamo ustrojen kao firma u privatnom vlasništvu, dioničko društvo. Znači plaća porez, doprinose i sve prema zakonima kao i svaki drugi obrtnik. Tebi ne paše. Koliko sam imao prilike shvatiti, ti se zalažeš za to da dinamo bude udruga, da ima beneficije kao takva, ali da ti i takvi birate tko će i na koji način poslovati klub i raspolagati sredstvima. Znači ista spika kao i sad, ali nije Mamić nego su "članovi". Neće ići burazeru, kao što ni ovo s Mamićem neće ići još dugo. Budite dioničari, u čemu je problem? Zašto bi se iz proračuna davalo za udrugu koja obrće milijune i posluje kao privatna firma. To se protivi više zakona i to nije uredu. Osobno nisam ni za ni protiv nikoga niti sam čiji odvjetnik. Činjenica je da, i to sam baš detaljno proučio retoriku ekipe što se zalaže za "demokratski dinamo" da bi oni j.. a da im ne uđe. Znači javne pare i beneficije da, ali da oni odlučuju. Eh, isti klinac kao i Mamić i ekipa. Neka mi netko kaže jesam li ja lud ovdje ili poremećen ako se zalažem za transparentnost i funkcioniranje poduzeća na prinicipu na kojem rade gotovo sve najveće kompanije na svijetu? |
|
![]() |
![]() |
#269 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kakve veze četvorka ima? Oni su samo maskote za udrugu ZZD...da se dobije na popularitetu,niti ga vode,niti bu u klub bez izbora na bilokoji način. Vidim da nisi baš upućen preveć u situaciju kad se te četvorke dotičeš i raspravu guraš ko tata...u smjeru kojem tebi paše. Njima je kapalo u džep iz kluba za posao koji su oni odrađivali...i to vrlo dobro(i poso i lova,ne samo u Dinamu). Ništa više i ništa manje nego šta kapa bilokojem nogometašu u bilokojem klubu na zemlji. Zadnje,nisi lud. Ali privatizirati klub koji se dosad hranio od grada,tu i tamo prodaje(i prevare) igrača,klub koji nema stadiona i nema publike više...neće niko. Neće ni Mamić(vjeruj mi ovo je insajd info) jer to zahtjeva manevre koji za posljedicu imaju godišnji "ala Sanader". Drugi razlog zašto neće jer onda se podrazumjeva i legalno poslovanje,a to nikome od skupštinara(čiji popis je nepoznanica od 2010. kad je zadnji put objavljen) ne odgovara. Nadam se da se tu svi slažemo. Stoga,dok se ne pojavi nekakv Šeik,sviježe otpušten(ne i izlječen) iz Privatne Psihijatrijska Klinike u Dohi...ostaje nam Udruga Građana. E sad,neka mi netko kaže,jesam li ja ovdje lud ili poremećen ako se zalažem za transparentnost i funkcioniranje Udruge Građana na legalnom principu,onako kako rade sve udruge građana na svijetu? Zadnje izmijenjeno od: trouble. 16.12.2014. u 10:02. |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Onda možeš i Konzum i Podravku i kvartovski kafić staviti kao udrugu građana. U čemu je razlika? Imaš kapital, imaš proizvod, zaposlene, proizvodni proces, i zaradu ( ili gubitak). Po toj logici, zašto jedna Podravka ne može biti udruga građana? Nisam ekonomist, ali neka mi netko kao laiku to objasni. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|