|
![]() |
#211 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Ali koliko vrijedi klub? I kako sam gora naveo, što se od kluba kupuje? Hrvatski model privatizacije odlično je primjenjiv u ovom slučaju. Čitaj netko će pobrat dobru lovu.
![]() |
#212 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#213 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#214 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Imam li u startu neki udio kao član i građanin Zagreba? Što je od Dinama privatizirano, na što se odnosi moj udio? Tko u opće prodaje Dinamo? Ajmo opet, kaj to meni treba, ja samo hoću navijat za Dinamo.
![]() |
#215 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Citiraj:
Više o tome imaš na stranicama inicijative "Zajedno za Dinamo" To što ti ne želiš znati kako klub funkcionira ne znači da to nije bitno... Moj mali brtaić veli da njemu ne treba da zna kak ugraditi novu grafičku, ali zato drmati po svim novim igrama koje izlaze je uvijek bitno...
![]() |
![]() |
#216 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Dinamo ima sve ovo što si naveo. Zbog toga što je ovakav Dinamo,nitko ne želi na taj dinamo. 750 ljudi you say? (slobodna procjena 250,300 s mažoretkinjama i redarima). Bilo je izrazito neugodnih 15 stupnjeva. Jasno da se po toj sibirskoj hladnoći(i strahu od opeklina,pošto je sijalo sunce a nema natkrova) nitko nije usudio riskirati svoj život,život svoje djece i živote svojih najmilijih. Veli vlasnikov,gazdin,tatin,šefov,carev brat....šta ja tu mogu? IDITE IZ KLUBA. Značilo li to 4. ligu? Neka,ako se u Napoliju,Fiorentini,Glasgov Rangersima moglo vidjet po 30 tisuća ljudi na trećoj lizi,vidjelo bu se i kodnas ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 15.12.2014. u 00:17. |
![]() |
![]() |
#217 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Dovoljno je pogledati koliko gledatelja ima Futsal Dinamo. Iako igraju u 2. ligi ![]()
![]() |
#218 | |
našikan pravim haos
|
Nemogu da ne riknem od smijeha na jedan komentar ispod youtube videa kojeg sam stavio u svojem zadnjem postu ![]() ![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#219 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ako imaš 12 god. sve ti je oprošteno... |
||
![]() |
![]() |
#220 |
našikan pravim haos
|
Jooooooooooj,ovo nisam vidio....gradu se vrati kroz turizam,kako se vrati kroz turizam(Maksimirska 128 je zapravo međugorje2 koje ja nevidim?)? kakve poreze kad je klub udruga građana,a udruge su oslobođene plaćanja poreza? Zapravo pravo pitanje je....dal ja želim da mi ti daješ odgovore na ova pitanja? ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Premium
|
Ma lik baca maminjove floskule kao neka papiga, koje se hvala bogu u 21. stoljeću u par sekundi mogu lako provjerit kao neistinite i da si 200% neupućen. Ne može ti taj dati konkretan i argumentiran odgovor ni na jedno pitanje... Ja stvarno nemam riječi, tko do sada nije progledao - realno nikad ni neće. Postoje 5 razloga za to: 1. ne zanima ih tematika niti 1% (neupućenost) - što je OK ako ljude boli briga, ali zato da ni ne sole pamet drugima kao da kuže kurtza 2. ima osobne koristi od situacije - ljudi iz i oko kluba, pr agencije (internet divizija), podmazani novinari... 3. da je (što bi amerikanci rekli) - mentally challenged 4. dijete 5. vrhunski trol |
![]() |
![]() |
#222 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#223 |
Guest
|
Lik se dobro zajebava, a vi ulazite u polemike ![]() |
![]() |
#224 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Ali, nikako se ne slažem da mi ulica ili nedaj bože četvorka "legendi" vodi klub. Kako se njima nije ogadio takav nedemokratski Dinamo dok su imali plaće po par stotina tisuća nećega. Mislim ono, trebali su dati otkaz jer nije ok igrati u takvom klubu. Apslutno sam protiv "raje" u biznisu bilo koje vrste. To smo probali i vidjeli smo kako je završilo. Ok, postoje klubovi koji funkcioniraju na način udruga no opet "ulica" ne vodi klub već ljudi koji su sposobni, učeni itd... Općenito sam protiv raznih udruga jer smatram da veliki broj istih ( ne sve naravno ) samo crpe novac a ne rade ništa korisno. Treba privatizacija, uloži dovoljno novca da budeš u upravnom odboru pa odlučuj. Da se razumijemo, ako "navijači" skupe novce i kupe 50% ili više dionica, neka vode Dinamo i neka odlučuju, tu nema dileme. P.S. Eto sad će biti prilike da se vidi koliko ljudi vole Dinamo. Uskoro će biti privatizacija, po nekim procjenama Dinamo vrijedi 200-300 milijuna eura pa fino, mogu Mamića anihilirati ako uzmu više od polovice dionica. Nema boga da im Mamić pisne ako će biti većinski vlasnici. |
|
![]() |
![]() |
#225 | ||
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#228 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Moramo uvesti dislike i unfollow na pce kako bismo izbjegli ovakve. ![]() Uglavnom šteta nogometa i kompletnog društva radi ovog što se događa kod nas. Bavim se sportom rekreativno i pogledao bih koju tekmu mog Osijeka, ali se sve pretvorilo u lovu i nemam volje gledati te utakmice koje su prije svega "skrojene" negdje dalje od terena. Nitko ne gine za klub već se bore za svoju korist, odnosno kako će se negdje uglaviti i dobiti neke novce. Nema tu ljubavi i timskog rada. Uglavnom čak i razumijem dosta toga jer znam da dečki iz Osijeka nisu dobijali plaće po nekoliko mjeseci, pa ti vidi kako češ trčati i ginuti na terenu.. Pozdrav svima.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#229 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam i tu par pitanja: 1. Jesi li i ti "ulica" kad imaš pravo glasa na parlamentarnim, predsjedničkim, lokalnim izborima + referendumi? Keep in mind da dinamo nije privatan klub i da SVI članovi u ovom pravnom obliku MORAJU imati pravo glasa. Za to su i dobili rok od upravnog tijela (da provedu izbore). Valjda si svjestan da članovi nebi donosili operativne odluke - oni samo biraju vodstvo svake 4 godine - inače stvar poznata u civiliziranom svijetu kao demokracija. Ako vodstvo ne valja - onda se mijenja... Vrijeme diktatora je odavno trebalo proći... 2. Ima li veće "ulice" od Zdravka Mamića? Jel on učen? 3. Kada se to probalo pa smo vidjeli "kako je završilo"? BTW Ova četvorica nisu nikad ni planirala voditi klub, promiču vrijednosti koje bi svaki normalan građanin trebao podržavati + pozivaju na poštivanje zakona i da institucije napokon obavljaju svoj posao - što je tu loše? Kao da svi imaju neke podmukle interese, kako ne kužiš da se građanima zg i većini navijača dinama jednostavno gadi ova situacija... Na kraju krajeva prazne tribine govore sve. Ne možeš narod (kolko god glup u prosjeku bio) baš tako lako prevariti (i toliko dugo na istu foru) Kad slušam ljude koji stalno vrte 5-6 jedno te istih floskuletina, lako oborivih, čini mi se kao da slušam pokvarenu ploču maminjovog monologa koja je ušla u beskonačan loop. Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 15.12.2014. u 18:15. |
|
![]() |
![]() |
#230 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
pa dobro kaže zoran mamić,šta mi tu možemo,šta bi on trebao tjerat bičem gledatelje na tribine....neće dolazit neće i bok...netreba se oko toga sekirat...bolje i 750 normalnih nego huligani da nema dinama svi bi mladi otišli u europu,dinamo ih nekako uspijeva zadržat jer ima najbolju nogometnu školu u europi ako ne i u svijetu...to šta mladi igrači tipa halilović odlaze nije kriv mamić dinamo je nekakav privatan klub,ima svoju upravu,skupštinu,zaposlenike itd.,posluje po nekim pravilima koje mu je nametnula država,šta bi vi htjeli da svatko upravlja tko se sjeti inače mamić nema neku školu ali u onoj emisiji stanković je izgledao kao polupismeni tj. nepismeni novinar... |
![]() |
![]() |
#231 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#234 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
vjerojatno su se zasitili domaćeg prvenstva jer je dinamo stalno najbolji...šteta kaj kiksaju u kvalifikacijama lige prvaka,obično izgube od slabijeg protivnika...gledao sam onu tekmu protiv celtika kad su izgubili a bili su 90% utakmice bolja momčad |
|
![]() |
![]() |
#235 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Zapravo jesi, upravo to si rekao ![]()
![]() |
#236 |
Lynnfield
|
|
![]() |
![]() |
#237 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#238 |
Lynnfield
|
ne nisam,huligana ima u biti dosta malo ali se čini da ih ima puno,to je i mamić rekao,ali njihove vođe zavedu mlade tako da rade incidente po stadionima diljem europe,zadnji je onaj u italiji...dobro šta su naši ostali na stadionu |
![]() |
![]() |
#239 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ne samo ovaj lopovluk u dinamu i hns-u, nego je lik još ratni profiter iz 90-ih (česma i sl.) On je taj koji je huligan (u ranim 90-im mu je bilo zabranjivano da ide na stadion kad je bio funkcija u croatiji sesvete - to je 100% ima u novinama iz tog doba, također i priče o majanu dabiću, zabrane zbog onog u splitu i sl.). I to sve kao funkcioner u klubu - protivno svim disciplinskim propisima hns-a - koji se naravno ne primjenjuju na njemu Lik je javno priznavao da je namještao utakmice i sl. On je simbol profila ljudi zbog kojeg je naše društvo tu gdje je. Novac i veze ga (zasad) još održavaju. Sačekaj pa ćemo vidjeti - vrijeme će sve pokazati... Kažem na njegovom se slučaju sigurno radi već neko vrijeme i čeka ga sudbina sanadera, sinovčića, bandića i sličnih... BTW ovo što si rekao dinamo je nekakav privatni klub ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 15.12.2014. u 20:03. |
|
![]() |
![]() |
#240 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Da Mamić izjavi da je zemlja ravna, esc bi povjerovao ![]()
![]() |
|
|