![]() |
1.HNL 2014/2015
Eto ga, ode i Alen Pamić u 24. godini :(
|
Citiraj:
|
1.HNL 2013/2014
13.07.2013 počinje
. DINAMO – OSIJEK ZADAR – HAJDUK RIJEKA – ISTRA 1961 SPLIT – SL.BELUPO HR.DRAGOV. – LOKOMOTIVA |
Citiraj:
|
|
baš me zanima kak bu Slaven pod Katalinićem :)
|
Napokon bi moglo biti zanimljivije, svaki vikend će biti bitnih i jakih utakmica, evo neka prognoza :D
1. Dinamo 2. Rijeka 3. Split 4. Hajduk 5. Lokomotiva 6. Slaven 7. Istra Osijek, HD i Zadar u borbi za ostanak, čini mi se da su osjetno slabiji od ostatka lige |
Biti će krkljanac Rijeke i Splita :D valjda će uspijeti oteti koji bod Dinamu da bude zanimljivo prvenstvo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i nakon toga dosta nanizanih poraza i nerješenih a 'ebg, imaju i oni financijske frke ko i svi ostali u toj ligi (izuzevši GNK) |
Branko Ivanković je "novi" trener Dinama. :) Smiješno je to kaj će opet izletiti kod prvog kiksa. :)
|
Citiraj:
|
Jeste vidjeli tko je po 3. puta trener Dinama? :D profešore..
Mišljenja? |
Ista stvar i sa gospodinom prije. Zasto nije buraza ostavio na trenerskom mjestu? Ne bi smio srati i naredivati i biti "gazda" tj. Ne bi mu mogao, ipak su braca. I onda dovede Ivankovica koje ce zavrsit kao i prethodnik :D
|
Misljenje je da je profesor taman dovoljno obrazovan, profinjen i elegantan da ga ze-em otrese ko slinu na proljece. Kudikamo bolji izbor od Kljuna, ali je opet doveo beskicmenjaka kojemu je vrhunac trenerske karijere klupa irana :)
|
Profesor pao u Splitu...
1-0 pobjeda Splita :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Maminjo nam se povlaci iz HR nogumeta. Kao dve operacije ima i tak to. Smrc..
|
Citiraj:
|
Pretpostavljam ali vidit cemo ko kaj itd..
Pise na Inedxu na je privremenano a malo prije su na 101 rekli sam da odlazi. "Ovo je najveća kriza Dinama od 2004. godine. Kompromitirali smo sve ciljeve za ovu sezonu osim naslova prvaka. Zbog svega toga narušeno mi je zdravlje i moram hitno na dvije operacije. " |
Profesor dobio pedalu :D
|
Eto, još jedan kojeg su triput šutnuli. Al ima vremena, doći će on i Kruno po još.
|
hihi
koja smijurija je taj dinamo :D |
jad i bijeda. od masinerije na kahlicu. strava.
|
komedija je cijeli hnl.
|
Dinamo 2 prošao kao i dinamo 1 :D
Lijepa atmosfera na Poljudu :) |
|
Takav biser, takav talent, takav reprezentativac, takav igrač koji može birati klub u Europi...
Ovo je valjda prvi normalan potez Maminja što je ovu niškoristi ispičuturu potero iz Dinama. A i Štimac mu je ispunio obećanje, da će ga voditi u Brazil. Sad mogu oboje biti na tribini tamo :D Baš lijepo kako se klupko odmotava... :D |
Definitivno, samo je pitanje vremena. Poznate su i u praksi utvrđene sve tehnike i metode, materijal ne bi stao na paletu, logistika i mediji su tu, uglavnom, ništa što x puta nije viđeno.
IMO stvar je tajminga i razrade varijanti za minimizaciju štete. U istočnijim bi krajevima rekli, nikom nije gorjela do zore. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |