|
![]() |
#6637 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
#6638 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Što se 8X tiče, kupljen je u petak za siću, danas sam ga sredio, a sutra ide novom vlasniku. Ni za njega ni za moj Ativ firmware updatea nema. Zanimljivo je što osobe i iz HTC i iz Samsunga tvrde da su firmware updateovi gotovi i da je stanje "awaiting approval from Microsoft". Ni jednima ni drugima nije u interesu odugovlačiti s ovim budući da im situacija s Androidima nije bajna. Taktika M$-a je očita. ![]()
#6639 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@MaxOneOneOne - Mah, to se desi jednom od 100 gledanja, sada više nikako, a to nije razlog da mijenjaš L720. Anyway, meni je cijela serija LX20 i LXX20 bolja od naslijednika. Iznimka je L925 koja mi je lijepša od L920. |
![]() |
![]() |
#6640 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Nokia Lumia 735 LTE and Lumia 730 Dual-Sim Live Pics Leaked in China Ako je autenticno, 730tka lijepo izgleda. Podsjeca me na Nokiu N9. Uglavnom, dual sim varijanta je vrlo lako moj slijedeci WP mob. ![]() |
![]() |
![]() |
#6641 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
736 i buduća 830 bi mogle biti 'bang for buck' i prodavati se k'o vruće kifle. Sve će ovisiti o cijeni.
#6642 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
#6643 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kupio sestri Prestigio 8500. Za android više ne želi ni čut, a za iphone će se ipak tribat malo više potrudit ![]() Prvi dojmovi dobri, jako dobar ekran, solidna kamera (bolja od većine kineza koje smo gledali, bolja od iphone 4 kamere, lošija od HTC desire x kamere, to je ovako na brzinu šta sam ima pri ruci testirat), dosta brz. Prst malo slabije klizi po ekranu, za sada to pripisujemo onoj zastitnoj naljepnici šta je bila na njemu pa čekamo da se razradi (namasti) ![]() Mislim da touch ima mrvicu laga, onako tipičan za android, ipak nije fluidan kao što sam testira nedavno na Lumiji 625. Internet explorer mi pomalo sumnjivo dugo učitaje stranice. Npr., pcekspert.com učitava 3-4-5 sekundi prije nego šta išta prikaže. Nakon što prikaže stranicu jako brzo sve skupusi. Vanjski zvučnik prosječan do ispod prosječan, zvuk na slušalicama odličan. Za sada zadovoljni šta se dobije za novce. |
![]() |
![]() |
#6644 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Prestigio nema neki track record baš, barem sa android modelima. Za Win verzije nemam neki input još po tom pitanju, ali doimaju se bolji na prvi pogleda tak da se nadam da će i potrajat za razliku od prijašnjih. |
![]() |
![]() |
#6645 |
Premium
|
Naslućuju se neke novosti u 8.1 GDR2 http://www.nokiapoweruser.com/2014/09/01/tip-claims-settings-sorting-mobile-data-toggle-cortana-for-more-coming-with-windows-phone-8-1-gdr2/
#6646 | ||
Sremium
|
Citiraj:
Citiraj:
Evoo gaa. Data on off fetišisti sada će da polude ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6647 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Naravno.. I to, ali i poredak po abecedi.. Mislim ono, to nisu mogli staviti odmah nego onako nasumično, đizus.. ![]() |
![]() |
![]() |
#6650 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Jeste - ali je dio života. ![]() Dobro je riješiti se nekih navika, tipa pušenje, to mi je bila najteža stvar u životu, no nekih se nikad neću riješiti, tipa pjevanja pod tušem ili čitanja omiljene štampe na šekretu. ![]() |
![]() |
![]() |
#6651 |
Premium
|
Malo je neobično da se to tek sada rješava jer nisu u pitanju neke ozbiljne stvari koje je teško napraviti. Mobile data on/off u action centru mi je odlična stvar na droidu i stvarno ne znam šta im je toliko dugo trebalo da ga stave i na WP.
#6652 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
A valjalo bi i da prosire taj toggle strip, jer su 4 premalo
#6655 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Settings je užas, nemam volje učiti raspored kad stalno dodaju stvari sa nadogradnjama. Treba biti jednostavno i pregledno - dodati mogućnost custom sortiranja i dodati ikone ili neki grafički hint, pomoglo bi JAKO PUNO. Toggle-ova je definitivno premalo, drugi red bi bilo dobro imati ![]()
#6656 |
Sremium
|
Sve kaj mi treba u toggle baru je data (net), Wifi, GPS (location) i brightness. To su stvari koje najviše štede bateriju. Recimo datu se može gasiti kad si na wifiu, wifi kad si na dati, gps meni treba samo za navigaciju, brightness navečer stavim na low... Pod battery saver pogasio sam sva background running sranja...DTTV mi je ugašen.... |
![]() |
![]() |
#6657 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Nakon par dana koristenja N630 (poslje par godina androida), mogu da napisem WP me je ugodno iznenadio . Jedina zamjerka na N630 je nema flesh i ne podrzava kompas ostalo je sve 5. S obzirom na android slicne cijene i karakteristika ![]()
potpis Zadnje izmijenjeno od: pacijent. 02.09.2014. u 12:49. Razlog: greska |
![]() |
![]() |
#6658 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
#6660 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
No ne bi škodilo imati više od 4 mjesta. ![]() (offtopic) ja brightness palim na automatic kad napuštam kuću, inače je na low konstantno.
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 02.09.2014. u 14:06. |
|
![]() |
![]() |
|
|