|
![]() |
#38551 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo i ja zbavijo paciklo ![]() Reko nisam dugo biciklirao pa bi baš mogao malo, a Vancouver ionako vrvi uređenim biciklističkim stazama pa zašto to ne iskoristit ![]() U kratko 2011 KHS Alite 1000 (kupljen 2012) u praktički mint stanju. Samo treba skinut ove drke s njega ![]() Za 400 baksa čist pristojan ulov. Nego što preporučujete od lockova? Lanci, sajle, U-Lock,... Što valja uzet? ![]() ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 24.08.2014. u 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38553 |
Moderator
|
Kolega s posla ima Abus, doima se poprilično masivno. Budem bacio oko di ih ima pa uzmem. Hvala ![]()
![]() |
#38554 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Elem raja, ...u 13h danas smo na.tunelu Kutle i ja pa bujrum 'ko mere :-)
![]() |
#38557 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#38558 |
Registered User
|
Vise ce ga kostat dostava nego katanac :-)
![]() |
#38559 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#38560 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne treba Keindl u Amerika, jer Vancouver je u Kanada ![]() 1W@n - ne kužim otkud bol u laktovima, jedino što mi pada na pamet je da voziš s sasvim ispruženim rukama i da su ti laktovi "lock-ani" pa ti vibracije s terena drmaju kosti. Ruke u laktovima trebaju biti lagano povijene da amortiziraju udarce i vibracije.
![]() |
#38561 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() americki kontinent ![]() ![]() nego, btw ljudovi kamo odnest fulcrume na centriranje i odjajanjiranje, da ih mogu barem zeni dat da vozi? dokazao sam sam sebi da su samo za lagani XC i nis ozbiljnije, talijansko smece, mavic 819 bog i batina...
![]() |
#38562 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
http://www.singletracks.com/blog/mtb...ke-like-a-pro/ koliko sam preletio okom, ovo mi se cini ispravnim. pokusaj se priviknuti na takav pravilniji polozaj na bicu, obicno su takvi bolovi povezani sa položajem ili načinom vožnje koji se da ispraviti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38563 |
Moderator
|
![]() |
#38564 |
Registered User
|
raporat
hop, hop i kod tunela Kutle i ja...kasniji start okolo 13,30h, grabili ko veliki i baš tamo na dijelu posle Adolfovca gdje većina izgubi dar govora (najstrmiji dio) ima jedno srušeno drvo i siđemo mi da ga čupnemo, ali ne ide i taHman idemo malko pregurat kad smo već sišli kad ono No1 Davor i cura se šetkaju prema dole i vide nas. Došlo mi je da se u žare (hrv. koprive) bacim dole desno od sramote, pa šta će reć' čovek da guramo bicikle uzbrdo ![]() Vozdra, vozdra i lOOgarnica, cuga-pljuga-pasulj i izšaketali se sa jed2ijem i njegovom curom, šetkali nekog kera...kao šta ćemo? nisam je dugo vozio pa 9ka, Kutle je bliže doma, a ja malko da skinem grama do tunela. Mi krenemo kad se probudi i kiša, pljusak, odvezemo cestom do Tomislavca, dalje sklisko cca 2/3, ostatak eXtra. 9ka ko 9ka, naišli na 3 grupice ljudi, lagano pored uz osmehe i heto nas dole... 0 killed today, ![]()
![]() |
#38565 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Bad je kaj sam sad dodao skoro 1,3kg na njega al ajd. Kaj ću kad mi treba ![]() http://jvbike.com/store/index.php?ma...ducts_id=17222
![]() |
![]() |
#38567 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
U nedjelju smo se unatoc ne bas optimisticnoj prognozi zaputili u Karavanke i odpedlali kruznu turu oko Begunscice. Iako se nisamo u principu verali na neki vrh, na kraju se nabralo oko 1600m visinskih. Bornovu pot bi izdvojio kao nesto turbo atraktivno, voznja uz sajlu s jedne strane, i ponorom s druge po eksponiraj stazi, te prolaz kroz dva tunela u stijeni obiljezilo je sto se mene tice ovaj izlet. Silom prilika kratili smo turu, i na usponu, i na spustu, unatoc tome sve skupa je trajalo nesto preko 6h. A kako sve to skupa izgleda skicnite OVDJE. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 28.08.2014. u 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38568 | |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38569 |
Registered User
|
spec eFFekti
![]() |
#38571 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#38572 |
sto da napisem ?!
|
![]() ovaj ultra mega mini mi se čini kvalitetniji nego ova fulka. kad sam vidio slike detalja, naježio sam se ![]() ne bi ja to ni da me svi troškovi ispadnu 100$ (za ovog minija bi razmislio ako je potreba takav folding ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38573 |
Guest
|
![]() znači nebi kupio ??? ![]() |
![]() |
![]() |
#38574 |
sto da napisem ?!
|
ako ti je prijeka potreba mini i preklopni bic, o ovome fiksnom- malom bi razmislio. Jer su ti kvalitetni mali bajkovi poprilično skupi- za to što jesu. osobno ne bi kupio ovog preklopnog full suspensiona. ![]() ![]() edit: za preklopni bic bi obnovio starog ponija. mislim da bi to bila puno bolja investicija. ali to nije ultra mega mini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38575 |
Registered User
|
Pohorje nas vabi, 2 dobrovoljca se traže :)
yo raja, Sale i ja smo in pa trebamo još 2 duše: Ideja je da unajmimo 2 dema u M veličini, uzeli bi i 2 karte pa na smjene furali u parovima, 2 x 2. Vozimo autocestom ili starom u RH. Ne idemo u Sloveniji na autoput. Ne vučemo svoje bicikle. Kreće se u subotu ujutro oko 6,30-7h. Nije prevelika potrošnja u kolima jer ne furamo bajse, pa manji otpor. Kalkulacija (kod mene malen gepek, pa još neznamo čijim kolima idemo): http://www.bikeparkpohorje.si/index....ecialized-demo http://www.bikeparkpohorje.si/index..../daily-tickets -------------------------------------------- 2 x 50 = 100 2 x 28 = 56 ---------------- + = 156 € (1200 kn) + cca 160 kn benzina = 1360 kn ---------------- / 4 = 300-350 kn po glavi. Datum je subota 30. Augusta 2014.god. Čeka nas ovo: https://www.youtube.com/watch?v=TR9luQD1gWE https://www.youtube.com/watch?v=TnKBDvUujo0 https://www.youtube.com/watch?v=C7n6KocvaMo Ima koga? Bujrum ![]()
![]() |
#38577 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38578 |
Registered User
|
...snimam ba snimam, snimamo...ali skladištim da odstoji k'o sarma...vožnje, bašta, pranje tepiha, prozora...domaćica...samo slažem na 2 TB disk i zasada imam mjesta ![]() ![]()
![]() |
#38580 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
znam da je ovo totalno long shot, ali šta ima biti ![]() Ima li netko za subotu, možda sa zapadne strane (nešto tipa: kustošijanski - 10 - 9 - lugarnica) pa onda za dolje možda 18 - 20.... volio bi krenuti na uspon oko 9 - pol 10h.
![]() |
|
|