Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > HT
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.03.2014., 12:52   #3481
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
To sa fantomskim produljivanjem ugovora je prešlo svaku mjeru. Ta firma kao da je iznad svih zakona.

Na jednoj lokaciji su mi tek tako aktivirali MAX3 paket na 2 godine bez da je itko zatražio i prvo je išao razgovor sa službom gdje su oni tvrdili da ima telefonski zapis da je netko zatražio(!) kojeg su odbijali dati. Isto tako je odbijeno kad se poslao zahtjev na mail za prigovore jer su oni tvrdili da su poslali obavijest da je MAX3 paket aktiviran (nije došlo nit šalju preporučeno pa da imaju dokaz) i tek kad se poslao dopis drugostupanjskoj komisiji onda su oni otkazali taj fantomski ugovor.

Nevjerojatna stoka.
Staro 14.03.2014., 13:19   #3482
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
To sa fantomskim produljivanjem ugovora je prešlo svaku mjeru. Ta firma kao da je iznad svih zakona.

Na jednoj lokaciji su mi tek tako aktivirali MAX3 paket na 2 godine bez da je itko zatražio i prvo je išao razgovor sa službom gdje su oni tvrdili da ima telefonski zapis da je netko zatražio(!) kojeg su odbijali dati. Isto tako je odbijeno kad se poslao zahtjev na mail za prigovore jer su oni tvrdili da su poslali obavijest da je MAX3 paket aktiviran (nije došlo nit šalju preporučeno pa da imaju dokaz) i tek kad se poslao dopis drugostupanjskoj komisiji onda su oni otkazali taj fantomski ugovor.

Nevjerojatna stoka.
Naravno da ne šalju pisane obavjesti, jer kod kao svake kupnje na daljinu, nakon primanja prethodne obavjesti imaš 7 dana pravo raskinuti ugovor no questions asked bez obzira što je bilo telefonski.

Ovak ne posalju obavjest, ukljuce neku uslugu, a velika vecina ekipe ne zna za svoja prava pa ih ekspresno isparase na SZK - vi ste na to pristali...ktnxbai. I kaj je najgore....prolazi im u velikom broju slučajeva.
MikaHR je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2014., 13:34   #3483
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Stari moj kako su dosadni, treba ih tužit...
10 puta me zove da mi uvali MAX3 paket, uvik se jave starci pa njima prodaje maglu, pa oni ne znaju, pa će zvat sutra, pa zove sutra, pa zove prekosutra, pa me probudi, pa ovo pa ono, pa me starci tlače da se raspitan jer se žene kune životon da ćemo plaćat manje, pa ja zguglan i skužin da bi plaćali više
Pa sutra opet zove, ovaj put se javin ja, pa joj kažen da se ne želin vezat na ugovornu obvezu i pritom plaćat VIŠE ili JEDNAKO u nijednoj računici manje, pa mi ona kaže da san u pravu (starcima mi to nije govorila!), ali da bi s tin dobio CLIP/CLIR koji sad nemam, ma idi u kurac...

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je online   Reply With Quote
Staro 14.03.2014., 13:50   #3484
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Sad vise ne zovu oni direktno nego unajme one koji se bave s tom telefonskom prodajom.
Zenska je zvala vec jedno 3 puta i stalno mi se na nesrecu stara javi. Prvo joj pokusava uvaliti tablet, a poslije je bilo na foru ankete i ispituje te s odgovorima DA ili NE i onda ti samo uvali pitanje da li zelite maxtv...
veve je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2014., 14:12   #3485
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
zato kad me nazovu, i kaže ''dobar dan, zovem iz tcom...'' ja kažem hvala, netrebam nista, doviđenja.

nema druge
Staro 14.03.2014., 15:40   #3486
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Ja im kazem, dobili ste ured predsjednika republike, izvolite
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2014., 13:34   #3487
Valley7
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Skoro svaki ponedjeljak ponestane života u sijalici za internet. I ništa ne pomaže osim reset dugmeta na ruteru.

Imam taj ruter već preko 2 god i to se počelo dešavati tek od prošlog mjeseca, nakon njihovog telefonskog poziva sa kojim su nas htjeli nadrmati na famoznu novu tehniku koja nudi revolucionarni novitet da telefoni krepaju skupa sa ruterom i/ili nestankom struje.

Ne znam kakav to fetiš prema ponedjeljcima ima t-konj, ali ne oduševljava me niti najmanje. Ako nastave te svoje igrice, moglo bi se lako desiti da konačno završimo na be netu.

I ovo nije prijetnja nego obećanje.
Valley7 je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2014., 14:28   #3488
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Sad vise ne zovu oni direktno nego unajme one koji se bave s tom telefonskom prodajom.
Zenska je zvala vec jedno 3 puta i stalno mi se na nesrecu stara javi. Prvo joj pokusava uvaliti tablet, a poslije je bilo na foru ankete i ispituje te s odgovorima DA ili NE i onda ti samo uvali pitanje da li zelite maxtv...
Mene je zvala neka splitska firma, 2-3 puta tjedno nudeći mi iste stvari koje sam odbio... To je trajalo dugo, HT je ignorirao moje molbe da prestanu i onda sam postao i ja bezobraza... Počeo sam po twitteru pisati šta rade, svaki puta kada bi me ovi nazvali i odbrojavao sam do odjavljivanja svega i prelaska u konkurenciju i onda su ekspresno sve riješili i više me ne zovu...
partwish je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2014., 16:30   #3489
celeron
Premium
Moj komp

celeron's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
i mene su isto zvali iz splita pa iz rijeke evo ima godina dana od kad nisu zvali....ljepo kad te zovu odslušaš šta ima za reći, ispituješ ju kolko ovo kolko ono, uglavlom čavrljaš pola sata i onda kad te nakraju pita jel oceš taj paket ili ne ...ti se ljepo zahvališ i kažeš da ako češ se odlučit za to da češ otić do prvog t-centra i riješiti to tamo...nakon što ih 2-3 tak zahebeš nece te više zvati sigurno ....stavljaju nas ziher na neku listu onih koje se netreba zvat jer smo im potrosili 2 sata njihovog vremena...a kod njih je vrijeme novac
celeron je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2014., 16:46   #3490
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Ne znam u čemu je problem s tim ponudama preko telefona, ljudi rade svoj posao, bilo da su unajmili neku firmu ili sami zovu, ali to posao tim ljudima, šta bi ih trebalo potjerat na biro da se vi neki više ne uznemiravate?
Fino saslušaš šta imaju za reći, zahvališ se i kažeš "ne hvala", ili odma u startu kažeš da nisi zainteresiran i doviđenja.
panasonic je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2014., 17:14   #3491
Valley7
Banned

Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Ne znam u čemu je problem s tim ponudama preko telefona, ljudi rade svoj posao, bilo da su unajmili neku firmu ili sami zovu, ali to posao tim ljudima, šta bi ih trebalo potjerat na biro da se vi neki više ne uznemiravate?
Fino saslušaš šta imaju za reći, zahvališ se i kažeš "ne hvala", ili odma u startu kažeš da nisi zainteresiran i doviđenja.
Što je najgore, ti jadni ljudi ništa ne zarade. Šutnu ih u dupe jer nisu zadovoljili normu i zatim na njihovo mjesto sjedne novo bijelo roblje kojem za vratom vise ovrhe i deložacije pa pristaju na sve...

A t-konj pobere svo vrhnje.
Staro 19.03.2014., 10:52   #3492
Valley7
Banned

E ljudi, pitanje.

Može li t-com nekako doznati osjetljive podatke iz rutera (npr. paswort za wifi) ako je ubijen njihov remote bigbrother i ako su promijenjeni default podaci za pristup u ruter?
Staro 19.03.2014., 11:07   #3493
Prezime
Premium

Ne, ako je uspjesno ubijen i ako podatke ne stavis na njihov portal
Staro 19.03.2014., 15:05   #3494
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Problem je što zovu nekoliko puta tjedno nudeći MaxTV koji ne želim, za što sam im i rekao da ne želim... valjda čekaju da se javi netko tko će pristati, neka baba ili deda, njima svašta uvale.
partwish je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2014., 15:20   #3495
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
to se nebi smjelo događati, vjerojatno neki studentić ne lovi prosjek pa te ne stavlja u listu odbijenica nego na listu "nije kod kuće"
been there, done that
domis je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2014., 19:34   #3496
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Problem je što zovu nekoliko puta tjedno nudeći MaxTV koji ne želim, za što sam im i rekao da ne želim... valjda čekaju da se javi netko tko će pristati, neka baba ili deda, njima svašta uvale.
Napiši e-mail. Tako sam ja optimi. 4-5 puta mjesečno "ugovor Vam je istekao, ako ga produljite onda ćete dobiti to i to. A imamo i televiziju...".
Onda sam napisao jedan lepi email da su dosadni, ali da ne krivim szk njihove šefove i da će oni bit krivi ako zbog tih uznemiravnja odem u drugu mrežu. Odgovor je bio "dear sir, majke mi, nećemo vas više zejebavat". I već par mjeseci mir i tišina.

Probaj, niš te ne košta.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2014., 10:09   #3497
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
gamad totalna su ovi t-scumovci

prvo su mi aktivirali Sport Plus paket za dodatnih 80kn, iako nitko u kuci ne gleda sport i nema nikakve sanse da bi itko uzimao dodatne pakete ...

i vec vise od godinu dana pokusam zalbama i prigovorima ugasiti to smece ali bezuspjesno, izgleda da dok ne odes razbijati po t-centru ne dozivljavaju te uopce

da bi mi biseri sada evo u jedanaestom mjesecu aktivirali i Pink paket na 24 mjeseca

tako da gledam kako preci na neki VIP Trio ili nesto, cisto da nisam vise kod ovih lopova
... pitam maloprije szk koliko penala placam pri raskidu ugovora, kaze zemska 1800kn

ovo ce se vrlo vjerovatno trebati rjesavati po sudu =(
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2014., 10:19   #3498
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jesi pisao drugostupanjskoj komisiji? Jedino to pali.
Staro 20.03.2014., 15:04   #3499
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Ako nisi nista potpisao nego je to bilo "telefonski" lagano se to rjesi. Kakvo placanje penala pobogu. Jos ce se oni tebi ispricavat. Pozovi, ako kaze nemoze, reci da nisi nista potpisao, ako i dalje ustraju, fino pismeno njima i inspektoratu i nek se pregledaju te snimke razgovora, pa ces vidjet
sandokan111 je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2014., 12:05   #3500
Valley7
Banned

Zašto t-konj forsira korištenje passworda koji sadrže samo obična slova i brojeve, te može biti dugačak do 8 znakova?

Kakva je to "sigurnost" pobogu?
Staro 28.03.2014., 12:53   #3501
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kakva bi ti onda slova i brojeve ako ti obična nisu dovoljno dobra? Neobična?

Password za korištenje ADSL linije je stvarno nešto što svaki haker sanja otkriti...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2014., 15:24   #3502
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Zašto t-konj forsira korištenje passworda koji sadrže samo obična slova i brojeve, te može biti dugačak do 8 znakova?

Kakva je to "sigurnost" pobogu?
Možda zato što se radi o internoj mreži od t-com.a? Naime tvoj router kada uspostavlja dsl komunikaciju on komunicira samo sa t-com serverom interno u trenutku kada ti se ta šifra izmjenjuje sa serverom ti još uvijek nisi na internetu, tek nakon što ti njihov server verificira tvoje podatke dodjeljuje ti IP adresu te te pušta na internet.

Ne znam kako bi haker došao do tog podatka osim da njima sredi server.

Ona bi vjerojatno posebne znakove još dodala , te povećala šifru iako je dokazano da su i prevelike šifre laganije za probit nego neke kraće .... ako se ne varam .

Što se tiče nestanka internetom ponedjeljkom: prijavi tome služi SZK .
Forace je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2014., 15:30   #3503
Valley7
Banned

Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Možda zato što se radi o internoj mreži od t-com.a? Naime tvoj router kada uspostavlja dsl komunikaciju on komunicira samo sa t-com serverom interno u trenutku kada ti se ta šifra izmjenjuje sa serverom ti još uvijek nisi na internetu, tek nakon što ti njihov server verificira tvoje podatke dodjeljuje ti IP adresu te te pušta na internet.

Ne znam kako bi haker došao do tog podatka osim da njima sredi server.

Ona bi vjerojatno posebne znakove još dodala , te povećala šifru iako je dokazano da su i prevelike šifre laganije za probit nego neke kraće .... ako se ne varam .

Što se tiče nestanka internetom ponedjeljkom: prijavi tome služi SZK .
Zaboravljaš da isti paswort služi i za njihov mail i ftp. A to je - vidi čuda - na internetu.

8 slova i brojki nije baš neka sigurnost taman da se na trepavice postaviš.

Zadnje izmijenjeno od: Valley7. 28.03.2014. u 15:48.
Staro 28.03.2014., 18:08   #3504
Prezime
Premium

Svi ti spominjani password-i su tvoje vlasnistvo i mozes ih mijenjat po zelji. Zasto se jos uvjek sluzis dodjeljenim password-ima, pa jos istim za mail i ftp, je samo tebi poznato...
Staro 28.03.2014., 18:23   #3505
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Zaboravljaš da isti paswort služi i za njihov mail i ftp. A to je - vidi čuda - na internetu.

8 slova i brojki nije baš neka sigurnost taman da se na trepavice postaviš.
Mail, ajd dobro ali ono to je ionako mail samo od linije, ali ftp? Uz koju uslugu dobiješ ftp?

A da li si probala promijenit te passworde u ove sigurnije? To sustav ne prihvaća ili?

A što se tiče sigurnosti recimo - 4Hv3Y7hp, 2D3v1hR9

http://password.social-kaspersky.com/en
http://www.passwordmeter.com/

Obje poprilično sigurne .

p.s. Možeš imat brutalno siguran pass ali ukucaj ga na krivom mjestu (čitaj javnom računalu, zaraženom ili svom koji je izložen, ili phishing situ.) - ode pass .
Forace je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2014., 22:25   #3506
Valley7
Banned

Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Mail, ajd dobro ali ono to je ionako mail samo od linije, ali ftp? Uz koju uslugu dobiješ ftp?

A da li si probala promijenit te passworde u ove sigurnije? To sustav ne prihvaća ili?

A što se tiče sigurnosti recimo - 4Hv3Y7hp, 2D3v1hR9

http://password.social-kaspersky.com/en
http://www.passwordmeter.com/

Obje poprilično sigurne .

p.s. Možeš imat brutalno siguran pass ali ukucaj ga na krivom mjestu (čitaj javnom računalu, zaraženom ili svom koji je izložen, ili phishing situ.) - ode pass .
Ftp dobiš ako aktiviraš njihov besplatan web prostor.

A za sve to vrijedi jedan te isti paswort koji se koristi za spajanje na net. Njihov sustav je tako napravljen, nema to veze sa korisnikom.

Možeš ti na onom telekom portalu bez problema promijeniti default paswort, ali opet se priznaju samo brojke & slova do 8 znakova. Bilo kaj drugo ne prolazi.

Jel vam jasno sad?
Staro 09.04.2014., 12:53   #3507
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Jeli t-com povećao cijene za internet za 20-ak kuna?

Već 2 mjeseca mi dolazi 20 kn veći račun nego prije.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2014., 12:54   #3508
triki555
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova

možda si imao promet uz ugovornu obvezu pa je sada ona istekla ?
triki555 je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2014., 12:59   #3509
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova

Imao si maxadsl flat promet uz 12 mjeseci ugovorne obveze.
Bez ugovorne obveze cijena je 101,44, sa ugovornom 80,29.
Eto 20 kuna razlike.
https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/promet
Produži ugovornu preko svojih korisničkih stranica, pa će ti cijena opet bit niža.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2014., 22:31   #3510
dejan08
Premium
Moj komp

dejan08's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Ljudi, kako koristit max tv 2 go ivan hrvatske. Javlja mi ovo:

Usluga je dostupna jedino unutar granica Republike Hrvatske.

i ne dopušta koristit. Jel se može nekako zamaskirat svoja ip adresa tako da vidi da sam u Hr?
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na