|
![]() |
#3481 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
To sa fantomskim produljivanjem ugovora je prešlo svaku mjeru. Ta firma kao da je iznad svih zakona. Na jednoj lokaciji su mi tek tako aktivirali MAX3 paket na 2 godine bez da je itko zatražio i prvo je išao razgovor sa službom gdje su oni tvrdili da ima telefonski zapis da je netko zatražio(!) kojeg su odbijali dati. Isto tako je odbijeno kad se poslao zahtjev na mail za prigovore jer su oni tvrdili da su poslali obavijest da je MAX3 paket aktiviran (nije došlo nit šalju preporučeno pa da imaju dokaz) i tek kad se poslao dopis drugostupanjskoj komisiji onda su oni otkazali taj fantomski ugovor. Nevjerojatna stoka.
![]() |
#3482 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ovak ne posalju obavjest, ukljuce neku uslugu, a velika vecina ekipe ne zna za svoja prava pa ih ekspresno isparase na SZK - vi ste na to pristali...ktnxbai. I kaj je najgore....prolazi im u velikom broju slučajeva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3483 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Stari moj kako su dosadni, treba ih tužit... 10 puta me zove da mi uvali MAX3 paket, uvik se jave starci pa njima prodaje maglu, pa oni ne znaju, pa će zvat sutra, pa zove sutra, pa zove prekosutra, pa me probudi, pa ovo pa ono, pa me starci tlače da se raspitan jer se žene kune životon da ćemo plaćat manje, pa ja zguglan i skužin da bi plaćali više ![]() Pa sutra opet zove, ovaj put se javin ja, pa joj kažen da se ne želin vezat na ugovornu obvezu i pritom plaćat VIŠE ili JEDNAKO u nijednoj računici manje, pa mi ona kaže da san u pravu (starcima mi to nije govorila!), ali da bi s tin dobio CLIP/CLIR koji sad nemam, ma idi u kurac...
![]() |
#3484 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Sad vise ne zovu oni direktno nego unajme one koji se bave s tom telefonskom prodajom. Zenska je zvala vec jedno 3 puta i stalno mi se na nesrecu stara javi. Prvo joj pokusava uvaliti tablet, a poslije je bilo na foru ankete i ispituje te s odgovorima DA ili NE i onda ti samo uvali pitanje da li zelite maxtv... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3486 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ja im kazem, dobili ste ured predsjednika republike, izvolite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3487 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Skoro svaki ponedjeljak ponestane života u sijalici za internet. I ništa ne pomaže osim reset dugmeta na ruteru. Imam taj ruter već preko 2 god i to se počelo dešavati tek od prošlog mjeseca, nakon njihovog telefonskog poziva sa kojim su nas htjeli nadrmati na famoznu novu tehniku koja nudi revolucionarni novitet da telefoni krepaju skupa sa ruterom i/ili nestankom struje. ![]() Ne znam kakav to fetiš prema ponedjeljcima ima t-konj, ali ne oduševljava me niti najmanje. Ako nastave te svoje igrice, moglo bi se lako desiti da konačno završimo na be netu. I ovo nije prijetnja nego obećanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3488 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3489 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
i mene su isto zvali iz splita pa iz rijeke evo ima godina dana od kad nisu zvali....ljepo kad te zovu odslušaš šta ima za reći, ispituješ ju kolko ovo kolko ono, uglavlom čavrljaš pola sata i onda kad te nakraju pita jel oceš taj paket ili ne ...ti se ljepo zahvališ i kažeš da ako češ se odlučit za to da češ otić do prvog t-centra i riješiti to tamo...nakon što ih 2-3 tak zahebeš nece te više zvati sigurno ....stavljaju nas ziher na neku listu onih koje se netreba zvat jer smo im potrosili 2 sata njihovog vremena...a kod njih je vrijeme novac |
![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Ne znam u čemu je problem s tim ponudama preko telefona, ljudi rade svoj posao, bilo da su unajmili neku firmu ili sami zovu, ali to posao tim ljudima, šta bi ih trebalo potjerat na biro da se vi neki više ne uznemiravate? Fino saslušaš šta imaju za reći, zahvališ se i kažeš "ne hvala", ili odma u startu kažeš da nisi zainteresiran i doviđenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3491 | |
Banned
|
Citiraj:
A t-konj pobere svo vrhnje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3492 |
Banned
|
E ljudi, pitanje. Može li t-com nekako doznati osjetljive podatke iz rutera (npr. paswort za wifi) ako je ubijen njihov remote bigbrother i ako su promijenjeni default podaci za pristup u ruter? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3493 |
Premium
|
Ne, ako je uspjesno ubijen i ako podatke ne stavis na njihov portal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3494 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3496 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Onda sam napisao jedan lepi email da su dosadni, ali da ne krivim szk njihove šefove i da će oni bit krivi ako zbog tih uznemiravnja odem u drugu mrežu. Odgovor je bio "dear sir, majke mi, nećemo vas više zejebavat". I već par mjeseci mir i tišina. Probaj, niš te ne košta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3497 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
gamad totalna su ovi t-scumovci prvo su mi aktivirali Sport Plus paket za dodatnih 80kn, iako nitko u kuci ne gleda sport i nema nikakve sanse da bi itko uzimao dodatne pakete ... i vec vise od godinu dana pokusam zalbama i prigovorima ugasiti to smece ali bezuspjesno, izgleda da dok ne odes razbijati po t-centru ne dozivljavaju te uopce ![]() da bi mi biseri sada evo u jedanaestom mjesecu aktivirali i Pink paket na 24 mjeseca ![]() ![]() tako da gledam kako preci na neki VIP Trio ili nesto, cisto da nisam vise kod ovih lopova ... pitam maloprije szk koliko penala placam pri raskidu ugovora, kaze zemska 1800kn ![]() ovo ce se vrlo vjerovatno trebati rjesavati po sudu =( |
![]() |
![]() |
![]() |
#3499 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Ako nisi nista potpisao nego je to bilo "telefonski" lagano se to rjesi. Kakvo placanje penala pobogu. Jos ce se oni tebi ispricavat. Pozovi, ako kaze nemoze, reci da nisi nista potpisao, ako i dalje ustraju, fino pismeno njima i inspektoratu i nek se pregledaju te snimke razgovora, pa ces vidjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3500 |
Banned
|
Zašto t-konj forsira korištenje passworda koji sadrže samo obična slova i brojeve, te može biti dugačak do 8 znakova? Kakva je to "sigurnost" pobogu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3502 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Ne znam kako bi haker došao do tog podatka osim da njima sredi server. Ona bi vjerojatno posebne znakove još dodala ![]() ![]() Što se tiče nestanka internetom ponedjeljkom: prijavi tome služi SZK ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3503 | |
Banned
|
Citiraj:
8 slova i brojki nije baš neka sigurnost taman da se na trepavice postaviš. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Valley7. 28.03.2014. u 15:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
Premium
|
Svi ti spominjani password-i su tvoje vlasnistvo i mozes ih mijenjat po zelji. Zasto se jos uvjek sluzis dodjeljenim password-ima, pa jos istim za mail i ftp, je samo tebi poznato... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3505 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
A da li si probala promijenit te passworde u ove sigurnije? To sustav ne prihvaća ili? A što se tiče sigurnosti recimo - 4Hv3Y7hp, 2D3v1hR9 http://password.social-kaspersky.com/en http://www.passwordmeter.com/ Obje poprilično sigurne ![]() p.s. Možeš imat brutalno siguran pass ali ukucaj ga na krivom mjestu (čitaj javnom računalu, zaraženom ili svom koji je izložen, ili phishing situ.) - ode pass ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3506 | |
Banned
|
Citiraj:
A za sve to vrijedi jedan te isti paswort koji se koristi za spajanje na net. Njihov sustav je tako napravljen, nema to veze sa korisnikom. Možeš ti na onom telekom portalu bez problema promijeniti default paswort, ali opet se priznaju samo brojke & slova do 8 znakova. Bilo kaj drugo ne prolazi. Jel vam jasno sad? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Bez ugovorne obveze cijena je 101,44, sa ugovornom 80,29. Eto 20 kuna razlike. https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/promet Produži ugovornu preko svojih korisničkih stranica, pa će ti cijena opet bit niža.
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ljudi, kako koristit max tv 2 go ivan hrvatske. Javlja mi ovo: Usluga je dostupna jedino unutar granica Republike Hrvatske. i ne dopušta koristit. Jel se može nekako zamaskirat svoja ip adresa tako da vidi da sam u Hr?
![]() |
|
|