|
![]() |
#32 |
Groarrr
Datum registracije: Nov 2001
|
Obzirom da mi je dnevni gdje bi bio sistem 18m2 morat cu reckat origigi kablove da ih produzim ![]() Ali cekaj bullshit, znaci ja cu gledat DiviX preko kompa SVHS-om na TV i ovo cudo nece to pretvarat bar u 4.0 zvuk??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Rješenje je spojiti i PC i DVD player na 5.1 ulaz i totalno zaobići dodatni stereo ulaz. Nabaviš 3 x '2 u 1' splitere i ukopčaš oba uređaja simultano na 5.1 ulaz na subwoferu . Za dekodiranje zvuka u divxu treba koristiti AC3 filter koji ima mogućnost expandiranja sterea na 5.1 i stvar rješena ![]() Jedini uvjet je da ne možeš istovremeno koristiti oba uređaja jer bi im se zvuk miješao ali mislim da to i nije problem.
Zadnje izmijenjeno od: crn. 07.04.2006. u 19:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
Errrmmm... ne. I-Trigue 5600 ima dodatni stereo ulaz, bijela 3.5 mm utičnica pokraj spoja za Volume control nazvana "Aux In" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: crn. 07.04.2006. u 19:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
Gle, mislim da je dobra stvar što su tako riješili. Možeš birati - ili ćeš spojit jedan stalni dodatni stereo uređaj iza u subwoofer ili ćeš spojiti Volume Control Pod na njega pa spajati na njega (npr. MP3 player). U svakom slučaju imaš jedan dodatni ulaz, pa kako te volja! Bilo bi sve puno ljepše kada bi ti zvučnici imali mnogo više ulaza, ali postoji i razlog zašto koštaju manje od samo jedne audio komponente poput recievera ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
Onda ih prodaš meni za pola cijene... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
BTW zašto nisi tražio da poslušaš prije kupnje? Nisu imali na lageru ili...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Groarrr
|
Citiraj:
![]() Dosli su, stvarno mraq izgledaju... Budem ih spoio navecer a ako bude vremena sutra modam Liveicu u Audigy 2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Groarrr
|
Zvucnici su Mraq! Jedino sto me totalno yebu driveri od Liveice. Ne radi mi srednji kanal. Probao sam milijardu drivera i pluginova i onda odspojio liveicu i spoio na codec s ploce (AC 97 *Smeche*) i cuje se ful losje kvalitete ali srednji zvucnik radi. Bah, sutra je modam u Audigy 2 via http://www.tech-pc.co.uk/audigy-2.php Koji off topic :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Čestitam! Ali de malo podrobnije opiši zvuk... umirem o znatiželje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
ovdje pa na "Knowledge Base" ili na forume i malo pretraži, imaš i tražilice. Mislim da samo moraš uključiti neku opciju u driverima, nešto CM... To je meni google izbacio dok sam imao isti problem, ali na Soundstormu pa sam onak usput bacio pogled. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
jel cuo tko ovo djubre? mislim za tu lovu............. link vidio sam hvalospjeve, ali da li je to netko imao doma na mucenju? bas me zanima kak zvuce PC zvucnici za 2.5 soma kn potres i rokacina ili ima jos neceg |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
ako si dosada imao zvučnike od 100kn. bit ćeš preoduševljen... |
|
![]() |
![]() |