|
![]() |
#2281 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Neko je spomenuo da je MS prevario narod sto se tice Wp7-8. Ruku na srce to su bili nasi zakljuci, jer koliko sam pratio nisu bas javno rekli da ce bit update. Sada su rekli da ce bit pa mozemo se nadati ![]() |
![]() |
![]() |
#2282 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Zasad se samo zna za WP 8.1 (Blue) od većih nadogradnji i to druge godine. |
|
![]() |
![]() |
#2285 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ma samo kažem - sprdnja na Apple.. Dosadili su i bogu i vragu sa tim tužbama.. Sad mi je žao što nisam odmah u startu uzeo 820 ili 920, ali nisam bio siguran koliko će mi se svidjeti platforma. A pošto mi se sviđa - ne mogu nigdje naći nikoga da bi mijenjao 620 za neku jaču uz moju nadoplatu, ili da bi netko kupio - jer i dalje je velika averzija/strah prema WP sustavu, osobito u SK. |
![]() |
![]() |
#2286 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Samo da razjasnim par stvari... 1. WP numeracija i dalje ostaje Microsoftova stvar odabira, njihova logika i njihova odluka. I ostaje nepoznanica do zadnjeg trena. Svi pričaju o WP 8.1 ali nitko sa sigurnošću ne može tvrditi da će biti baš WP 8.1, makar se to spominje na 100 sajtova. Sjetite se da je bio WP7, WP 7.5 i završilo je s WP 7.8. Spominjanje WP 8.1 krenulo je daleko prije spominjanja GDR nadogradnji. 2. Ono što sam spomenuo oko dogovora Microsoft-HTC, nije stvar samo rezolucije ekrana. Tu je u pitanju i novi hardver, ujedno i novi drajveri. To znači da će novi upgrade/update imati malo više megabajta. Računajte samo da će se hrpa stvari morati malo prilagoditi, počevši od media playera koji će dobiti podršku za FullHD rezoluciju, ne samo u smislu "PLAY" nego će se naći i u postavkama (Settings). 3. Microsoft službeno ne izdaje nikakva priopčenja u vezi novih upgradea/update sve dok nisu u prerelease fazi. 4. Nagađanja da će se iduća veća nadogradnja zvati WP 8.1 krenula su kad se počela spominjati Windows 8.1 nadogradnja/verzija. Može biti da će Microsoft izgurati identičnost naziva ali opet ne mora. Moja "kristalna kugla" je jednako funkcionalna kao i na svim sajtovima gdje se razglaba o idućim verzijama WP-a. Samo da spomenem da je Microsoft Windows Phone 8 testirao na HTC HD7 mobitelima koji nisu ni bili u planu za takav upgrade a nagađalo se na više sajtova da će svi korisnici biti sretni i veseli, HTC HD7 ostao je na WP 7.8... |
![]() |
![]() |
#2289 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni se čine odlične. Pogledajte samo zastavu u gornjem lijevom kutu na zadnjoj slici - vidi se koliko je ofucana sa končićima koji vise na sve strane. Činjneica je da su dijelovi van fokusa tj. u pozadini malo mutni, ali tako je kod svih aparata.
#2290 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Na jednom forumu je čovjek objasnio kako je WP7 bio na jednoj drugoj platformi, kernelu, a WP8 je na istoj kao i OS za računala, pa bi sudeći po tome trebalo sve biti OK s nadogradnjama, pa čak i za godinu dana od danas. Možda upravo to izvuče WP8 platformu i postavi na drugo mjesto mobilnih OS-eva. Sumnjam da će Android biti ugrožen tako skoro. |
![]() |
![]() |
#2291 |
Premium
|
@ivo Obzirom da ti neke tvrde da su ti fotke loše, evo kako ti Nokia pomaže http://conversations.nokia.com/2013/...scapes-photos/
#2292 |
Registered User
|
Vise je fazon sto se prave veliki skokovi u HW a ne u kernelu. Sada jedno pitanje mogao bih dobit L820 u zamjenu za L620 ( mizerna ili nikakava doplata ). Pa me interesuje kolika je razlika u izradi i kameri? Zadnje izmijenjeno od: seno. 07.10.2013. u 18:41. |
![]() |
![]() |
#2293 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() inace 820 je napravljena ko tenk, one izmjenjive maske nit skripe nit se skidaju same od sebe... kamera nije nista extra, prosjek... prije ambera je bila losija od N9 (navodno isti senzor), amber je puno popravio kvalitetu slike (pogotovo "low light" situacije)... |
|
![]() |
![]() |
#2294 |
Registered User
|
Ima raspravljat jer sestra uzima sebi phone, ali joj ne treba tako velik pa tu je vise "moje nagovaranje onda" ![]() Da li cu osjetit razliku izmedju kamera (al osjetno)? Jer mi je nekako to primarno jer sve ostalo je bolje ![]() Zadnje izmijenjeno od: seno. 07.10.2013. u 20:24. |
![]() |
![]() |
#2295 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() naravno da 820 ima svoje prednosti kao izmjenjive maske/baterija... al 920 je (ex) flagship.. i to se vidi cim je primis u ruku ![]() 620 nisam imo prilike isprobat pa ne mogu komentirat kameru. sigurno je losija od 820, al pitanje koliko... kamera na 820 je OK za mene, kao prosjecnog korisnika... al kad usporedim fotke sa sestrine 920 (i stare N8) - vidis da moze bolje ![]() ako ti je kamera primarna.. bolje cekaj da ti uleti 920 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2296 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2297 |
Registered User
|
Pa dobro znam ja da je bolja L920 ![]() L820 bi eto mogla uletit dzaba, nije da mi je kamera primarna al ako slikam da barem slikam ![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Phonearena je imala blind test novih kamera na mobitelima, bome sam ja i odabrao pobjednika ![]() http://www.phonearena.com/news/Lumia...arison_id48050 |
![]() |
![]() |
#2301 |
Premium
|
Nove fotke L1520 http://wmpoweruser.com/more-nokia-lu...images-leaked/
#2302 | ||
Premium
|
prvi detaljni, nesluzbeni, GDR3/Bittersweet shimmer changelog na WPCentral, dolazi od pouzdanog leak-era ![]() Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 08.10.2013. u 21:00. |
||
![]() |
![]() |
#2303 |
PRO
|
odlicna mi je vijest za mogucnost dodavanja dokumenata kao attachment. zar nisu spominjali da ce srediti dedicated volume za media? Ima li govora o izbacivanju dobre music aplikacije?
#2304 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Znači s GDR3 Lumia 920 (i još neke) će dobiti do šest mini tileova u jednome redu. To će biti zgodno za vidjeti. I nadam se da će ići na opciju "edge to edge" na ekranu jer previše je neiskorištenoga prostora. |
![]() |
![]() |
#2305 | ||
Premium
|
Citiraj:
sharat pdf je jos veca drama... acrobat reader forsira share preko adobe.com, onaj ms pdf reader preko skydrive-a :/ dedicated volume ce mozda bit u 8.1, al o tome se samo nagadja... Citiraj:
![]() ako pogledas Lumia 1520 leak, vidis da i dalje ima lufta sa strane ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 08.10.2013. u 21:00. |
||
![]() |
![]() |
#2306 | |
PRO
|
Citiraj:
![]() |
#2308 | ||
Premium
|
Citiraj:
ne saljem puno office dokumente preko telefona pa me nije previse diralo, al kontam da su poslovnjaci kosu cupali ![]() meni je jedino bitno kad dobijem attachment da ga mogu otvorit, a to savrseno radi ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 08.10.2013. u 20:43. |
||
![]() |
![]() |
#2309 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ativ S javio da ima update. ![]() Update je prošao bez problema. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |