|
![]() |
#2221 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Onaj Nokia Pro Cam app radi po defaultu ili se mora namjestiti? (na Lumii 1020) I da li su te slike slikane s tim Pro Cam app? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2222 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#2223 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zvukovi su najkrvaviji. Pogotovo kod leta padobranom te pada niza vodopad (i poslije toga).
#2224 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Sve su slike slikane sa Pro Camera App. Slike su slikane sa Lumiom 620, čisto da to razjasnim. ----------------------------------------------------------- E film je predobar! ![]() Zvukovi su odlični! ![]()
![]() |
#2225 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
A to za izradu je već poznata stvar za Samsung, ništa novo, to mi je kod njih uvijek išlo na živce. Inače stvarno best buy, 1560kn, neki oscarmango.hr (ako nije cigla u paketu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2226 | |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2227 | |||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Koristim Glance Peak i nisam primijetio neku razliku u trajanju baterije. I dalje mi izdrži preko jedan dan.
![]() |
#2228 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 02.10.2013. u 22:32. |
![]() |
![]() |
#2229 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav, prešao i ja s androida (mob) na wp8. ![]() ![]() Radi se o samsung ativ s. Ok je mobitel ali mi nije jasno kako je baterija uspjela pasti po noći s 52 na 27%. WLAN je bio uključen i to je to. ![]() Nemrem pronaći neku aplikaciju koja bi mi dozvoljavala pristup shareu preko wlana. ![]() Recite mi da tak nekaj postoji. ![]() Ovak nekaj? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.10.2013. u 08:47. |
![]() |
![]() |
#2230 |
Moderator
|
#2232 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2233 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
M$ traži od HTC-a da počne stavljati WP8 na svoje postojeće Android mobove tj. da mob ima dual boot opciju http://www.bloomberg.com/news/2013-10-04/microsoft-said-to-ask-htc-to-put-windows-on-more-phones.html
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 04.10.2013. u 11:45. |
![]() |
![]() |
#2234 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Što, navodno Lumia 920 još uvijek može se mjeriti s 925, a neki kažu i s 1020. Ova Pro camera radi savršeno na 920-ki. I, 1020, na koji način radi dobre fotke po noći? Isključi se xenon ili što? |
![]() |
![]() |
#2235 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Kakav dual boot molim te ![]()
![]() |
#2236 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Stigla mi danas Lumia 520. Mobitel je bombon, sve radi duplo glađe od najjačeg andoida na Samsungu/HTC-a ![]() Čak je ekran dosta solidan, s obzirom šta sam čita da je low end... ekran je skroz ok. Nego, naletija sam na problem sa sinkronizacijom kontakata sa googlea, znači sinkronizira mi se recimo 20%, ostali neće i javlja neki glupi error tipa da nema memorije što je nebulozno. No i tome sam doskočija da sam eksporta sve iz googla u .csv pa to učita u live iako sam mora mijenjati upitnike (?) sa č i ć jer je to malo spizdija ![]() Dojmovi male Nokijice su ekstremno pozitivni za sad, IE mi je duplo bolji browser od Chromea i na mobitelu od praktički 800kn radi brže od Chromea na top end Androidima, iako je N2 bija dosta dobar u tom pogledu. Ovo me sad definitivno kopka da ubrzo uzmem 1020, os mi se vrlo sviđa, ništa mi ne fali praktički i sve je duplo preglednije nego na androidu (TW). Što se hardverske strane tiče, mobitel je super izgrađen, gabariti su taman, nakon notea ga ni ne osjetiš, sviđa mi se gumirana pozadina a'la Desire i cijela estetika windowsa i nokije sa šarenim bojama i zamjenivim stražnjim maskama, pogotovo na ovim jeftinijim modelima. Impresioniralo me kako dobro tipkovnica radi i čini mi se da je preciznija nego na Noteu (manje falivam), a prijem signala je duplo bolji. Recimo u potkrovlju na vikendici nikako nisam ima signala, a sad pričam bez problema i net radi na H+ ![]()
#2237 |
Moderator
|
Pa s Pro camom 920 radi poprilično dobre fotke, puno bolje nego prije updarea i sa standardnim softverom. A vezano za fotke po noći i xenon, pa koristi xenon bljeskalicu (hvala irudu što su je ugradili) pa normalno da ima dobre fotke. Isto kao što je to radio recimo K800 ili C905.
#2238 |
Premium
|
Uzeo sam jučer Lumiu 920 i zasad se privikavam na OS. Prelazak s Androida je "osjetan" i trebat će mi jos par dana da se priviknem. Sama izrada telefona je fantastična, fotke su zaista odlične i mogao bih reći u rangu high end anroid telefona ako ne i bolje. Sam ekran je predobar, čak mi je lješi prikaz nego na note2/one X telefonu, ma milina. Jedino, kao i na One X me smeta što je ekran zakrivljen, pa mi folija na ekranu malo "zijeva" sa strane. Zasad sam jako zadovoljan tlefonom, jest da fali neki file explorer, par aplikacija koje su na androidu "pod obavezno" ali vjerujem da će krozneko vrijeme i one biti dostupne. ![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Moderator
|
Digni Amber i skini ProCam. BTW što će ti folija, dosta je otporan ekran. Ja sam oduševljen 920-icom.
#2240 |
Premium
|
Da li bi ti bio problem opisati kako da to napravim? Od jučer se upoznajem sa sustavom te mi nije baš sasvim jasan. Pokušao sam provjeriti update preko wirelessa, ali mi je rekao da je telefon "up to date". Kupljen u Tele2, nebrandiran, nezaključan. Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Problem kod WP8 isto kao i kod iPhonea je dosta malen prostor personalizacije. Nakon nekog vremena buljenje u ekran postane dosadno. Meni dosadi i na Androidu, ali onda iskrsne neki novi launcher. Inače, gledam po netu, 920 je i dalje sam vrh Nokia smartphonea. Unatoč tome što nije više top model, i dalje je među najpoželjnijima, a fotke i sve vezano uz slikanje/snimanje videa su na jako visokom nivou. Poslije 920 uzeti Xperiju S i nešto fotkati mi izgleda kao da sam se vratio 4, 5 godina unatrag. Čak ni Samsung nije u rangu s 920. |
![]() |
![]() |
#2243 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Hvala! ![]() Citiraj:
Sto se fotki tice, odlicne su, pozitivno sam se iznenadio. I po danu, i po noci, fotke su fantasticne. |
||
![]() |
![]() |
#2245 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Jedva čekam kad od*ebem sa Androida na WP bandwagon ![]() Čini mi se da sve više ljudi oko mene koristi WPove, definitivno puno više nego pred godinu dana.
#2246 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Je, Lumia 520 je odlična. Koristio sam ga neko vrijeme kao testni mobitel u uredu. Jedino taj zaslon, po meni je jako loš. Pretaman je. Recimo Huawei Y300 ima puno bolji ekran, a tu su po parama. Ali ostalo je vrhunski sve napravljeno. Tu dosta igra i taj WP8 koji nevjerojatno fluidno radi i na takvom low end mobitelu. Jedini problem kojeg sam primijetio je nedostatak pravog multitaskinga. Iole zahtjevnija aplikacija neće ostati u memoriji pri izlasku na početni zaslon nego ce trebati ponovno učitavanje makar prošla samo sekunda nakon izlaska. |
|
![]() |
![]() |
#2247 |
The mighty pirate
|
Još samo neko vrijeme. GDR3/Bittersweet Shimmer se najavljuje za 11./12. mjesec
#2248 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Sidija sam na kavi danas vanka i sa sunčanim naočalama sam bez problema moga koristiti mobitel... Ima onih par opcija sunlight visibility itd pa to možda pomaže, senzor osvjetljenja radi odlično i nemam uopće potrebe poštelavati svjetlinu, u mraku je prvi mobitel koji ne prži oči ![]()
![]() |
#2249 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ha ne znam, to je samo osobni dojam. Opet, da trazim jeftiniji mob ne bi mi to bio dealbreaker. Pogotovo kad znas kako lose radi Jelly Bean sa 512 MB RAM-a i 2x CPU i koliko je bolji WP8 sa istom konfiguracijom. Plus 520-ku mozes koristit s rukavicama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|