|
![]() |
#1561 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
C9 je užasno slab, 256mb rama, loš ekran, ne podržava 3G.... stvarno ga se ne isplati uzimati Rađe uzmi Gt99 ili nekog drugogo jer ćeš biti razočaran s ovim gore mobitelom ako ga naručiš. Ako ne zahtjevaš nešto jako, i G2 bi te zadovoljio, košta 90$ s kuponom http://www.banggood.com/Wholesale-JI...k-p-63548.html
#1562 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Mislim da ću na kraju naručiti haier čim si sredim trajnije obitavanje na jednom mjestu jer sam vrlo nezahtjevan korisnik (još sam na prastaroj xperiji X10) pa je sve više overkill. Jedino me na kinezima brine fotić, koji mi je dosta bitna stavka. |
|
![]() |
![]() |
#1563 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1564 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Cubot GT99 dostava DE
Eto stigao meni moj Cubot GT99. Narucen 2.8. u Njemacku, stigao 20.08. na carinu (imao je DE tracking number!), jucer dobio papiric s carine, danas ga podigao i platio 19% njemackog PDV-a :/ oni su tu azurniji nego nasi u HR... Na koverti u kojoj je zapakirano bilo, pisalo je MP4 player i 21$ vrijednosti. Unutra je kutija jos bila umotana u spuzvu. Danas mi je guzva, pa cu se navecer malo poigrati s njim kako treba. U kutiji je bio plastic case za mobitel, folija je dosla nalijepljena doduse sa mjehurom, ali sredit cu to vec. EDIT: Naruceno preko banggood-a u Njemacku (dobio i DE tracking), 109€ mobitel, 20€ porez. Vrijeme dostave 20 dana. Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 23.08.2013. u 10:33. |
![]() |
![]() |
#1566 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozz, pratim ovu temu od počteka i nikako da se odlučim koji mobitel, ali isto tako već duže vrijeme pratim jedan mobitel tj dva Mlais MX58Air ili Pro, pa pošto vidim nitko ga nije spomenuo ovdje. Španjolci (htcmania forum)ga puno kupuju, tamo na forumu ima i tema i komplatan (http://www.htcmania.com/showthread.php?t=632139). Cijena Air verzije kreće se oko 180 usd + dostava, dok je Pro verzija oko 200 usd + dostava (hk air post iznosi 12 usd). Razlika je u jačini procesora Auri ima 1,2 quad core dok je na Pro 1,5 quad core oba imaju Gorila 3 glass Auri ima samo manju rezoluciju Pro je na FullHD dok je Air na HD. Ima bateriju od 2500 mAh 1 gb rama i kamera je naprijed 2 mpix a naprijed 12 mpix koliko sam imao pročitati kod španjolaca da je real 12 i 2 mpix da nije kamepra interpolirana. Gps je dobar koliko sam pročitao kod španjolaca, a koliko vidim i 3G je WCDMA 850/2100MHz, znaći ne samo 2100 Mhz. Tamo na linku kojem sam dao je napisan i prodavač kinez, navodno je radio i sa Swiss Post ali kontakitroa sam neki dan sad kineza prodavača i veli da više ne šalje tako, neki problem da swiss post ne prima pakete zbrog baterije i da bi platio švicarski porez. Ima i na needrom par romova za njega kako custom tako i official, pošto su španjolci u nekih 2 mjeseca natipkali preko 300 stranica ne stignem čitati a i puno postova je totalno offtopic. ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
za ovaj tvoj mob. kaže službnena stranica na naslovnici 1G rama + 8G rom otvoriš detaljan popis, kad tamo: internal Storage 32Gbite+8G bite(4GB+1GB) pa se sad ti misliš kojih je to 32gb (još to nekako mogu shvatiti - sd kartica). ali 8g i onda u zagradi 4gb+1gb!??! WTF!? i sam si to vidio, pa ti je jasno o čemu govorim. znači za sve druge specifikacije se tako možemo nasanjkati kada pročitaš jedno, a dobiješ drugo. evo, ovaj post o bateriji, malo iznad, još je forumaš isp'o taj koji je kriv, jer što on ima otvarati bateriju, a kad već je, onda su drugi krivi. znači, prvo je panda počela muljati, sad i BG.... baš me interesira kad ti dođe mob koliko memorije, eto, sad i baterije moramo provjeravati, ali i da li je 3g brzina zbilja 42mbps ili klasika "up to 7.2". jedva čekam review! |
|
![]() |
![]() |
#1568 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Gledao sam i taj mob malo, al me zanima jedna stvar. U opisu i naslovu pise 512mb ram, ali kad gledam onaj youtube rewiev pise da ima 1gb u detailsima.. Pa sad koliko zapravo ima? |
|
![]() |
![]() |
#1569 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Postoje dva razlicita modela, onaj sa 1gb je 30 dolara skuplji. |
![]() |
![]() |
#1570 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@viking Oni su kao i naši trgovci - svaki piše drugačije o istoj komponenti. ![]() @ekich Ti Mlais mobiteli su isti kao i drugi Kinezi tako da tu nema ništa specijalno te za njih važi sve što i za ostale - 13MP kamera je ustvari interpolirana 8MP, kapacitet baterije sigurno ne odgovara navedenome,...
#1571 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1572 |
Premium
|
Čemu naručivanje u DE kad ti dođe kod nas bez ikakvih davanja? Ispada da te mob dođe jeftinije nego Švabi. ![]()
#1573 |
Registered User
|
Mozda zato sto je covjek u Njemackoj ![]() Inace, ne bih se bas kladio da sa banggooda sve dolazi bez carina. Meni trenutno na ips.posta.hr pise: Country Location Event Type Extra Information SWEDEN SINGAPORE Send item abroad (EDI-received) Tako da mi se cini da oni prilicno lako zakljuciti kad stvar dodje da je originalno iz Singapura. |
![]() |
![]() |
#1574 |
Premium
|
Jedino je ag008 dobio da se nigdje nije kuzilo da je iz kine. :cool Mislim da se nasi carinici bas ne trude za razliku od njemackih, a i razlika je sto je ovo islo kina-njemacka. Dok nase ide kina-svedska-hrvatska.
jedan je GAZDA F1. Michael never give up, never surrender !!! Zadnje izmijenjeno od: zackoj. 23.08.2013. u 14:52. |
![]() |
![]() |
#1575 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Pita me prijatelj tko na području Rijeke i Oaptije mijenja ekrane a da je dobar. Kupio je Jiayu s geeka i ekran mu ne radi. Geek se isprsio i rekao da ne treba slati mobitel već da će mu poslati novi zaslon i neka nađe tko to mijenja i da će mu pokriti troškove u servisu. Ima li tko preporučenog s područja Rijeke? Da sam ja na njegovom mjestu, rađe bi ga poslao u Kinu da oni to mijenjaju nego to radio ovdje pa da mi ulazi prašina ispod stakla ili da se nešto zezne pri ugradnji...
#1576 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
coconut kaže: ZTE je prilično interesantan, ali mu je cijena malčice previsoka. Ok, radi se o Snapdragonu pa je to i logično. Inače, taj čipset (S4 Pro) je nešto slabiji u odnosu na onoga koji se nalazi u S4 i HO (S600), a nalazi se u velikom broju mobitela koji su trenutno na tržištu (Nexus 4, XZ, X ZL, LG Optimus G,.. - vidi spisak na drugom linku). Pohvalno je što ima 2Gb rama. http://cpuboss.com/cpus/Qualcomm-Sna...Snapdragon-600 http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdra...#Snapdragon_S4[/QUOTE] Jel moguče da je u xiaomi Mi2 A isto četverojezgreni proc(S4 Pro) sa dvije zaključane jezgre,pošto u specifikacijama piše da je dvojezgreni S4 Pro a koliko vidim dvojezgreni nije pro nego plus. Ili su se kinez,i kao po običaju, prosrali i pišu kaj im padne na pamet. http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi2A-...e-p-79579.html |
![]() |
![]() |
#1577 | |
Premium
|
Citiraj:
Rastavljao ja umija i to unutra tri dijela ima. Ekran, maticna i straznji poklopac.
![]() |
#1578 |
Premium
|
@ago Vidi s Alvinom. On je specijalista za laptope, pa mu možda ne bi bilo teško i taj ekran zamijeniti. Od ozbiljnijih, čini mi se da je ok onaj lik što ima mobitel servis na Štrangi preko puta škole Gelsi. Ali, načelno se slažem s tobom - 60kn poštarine i drito u Čajnu, pa neka ga oni stavljaju. @dabomba Da si malo detaljinije pogledao tablicu vidio bi da ima i S4 Pro dual core. Čak je i naveden Xiaomi Mi-2A. (hint: MSM8960T čipset)
#1579 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Stigao Haier, blage rečeno sam oduševljen za sad ![]() edit: trebam pomoc ![]() idem po uputama sa prve stranice za flash recovery, udjem u fastboot (ukljucim na usb i pwr+vol-, svjetli plavo), sad kad odvrtim fastboot_Only_For_Recovery, to i dalje stoji i nema promjene. Evo uspijem ga ugasit/upalit, al ne mogu i dalje proci taj fastboot korak. Jel moram išta napravit osim toga da udjem u fastboot na mobu, gori plava lampica, pise haier-w910 na ekranu i gore 5 redova sitno neceg, i sad kad odvrtim taj .bat pise restarting i nista Zadnje izmijenjeno od: brodjo. 23.08.2013. u 18:01. |
![]() |
![]() |
#1581 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
zna ko kako stavit playstore na lenovo A820 roota sam ga i instalira gapps signed iz CMW ali mi se play store ne pojavljuje :/ a kad rucno instaliram playstore nista se ne desava tj cim udjem izdje a nemogu instalirat google framework ili ako to neznate barem link na neki dobar rom da njega stavim, ako znate koji Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 23.08.2013. u 19:03. |
![]() |
![]() |
#1582 |
Premium
|
Tražim preporuku za kineza, Ekran 4-4.5, (4.3" idealno) Procesor dual-core dovoljan, 1GB RAM Da ima ili se može staviti Jelly Bean, i da baterija izdrži bar dan. Kamera mi nije bitna. Ima netko ideju za manji mob u moru ovih 5"+ kineza? |
![]() |
![]() |
#1585 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
s titanium backup pretvori PS u sistemsku aplikaciju meni tak uspjelo na Zte v987 port for thl w100 ovaj play koristim http://speedy.sh/ptPpX/com.android.vending-4.2.9.rar
![]() |
#1586 |
Guest
|
|
![]() |
#1588 |
Registered User
|
Za 500kn ipak ni medju kinezima se neces bas usreciti. Za 600tinjak kuna nekakav Lenovo A600/A800 ili tako nesto.. 512mb rama :/ (+eventualni pdv) |
![]() |
![]() |
#1589 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
coconut: Da si malo detaljinije pogledao tablicu vidio bi da ima i S4 Pro dual core. Čak je i naveden Xiaomi Mi-2A. (hint: MSM8960T čipset)[/QUOTE] Vidim da za MSM8960DT spominju naziv pro, za MSM8960T piše da je s4 ili ti vidiš nešto što ja ne vidim u toj tablici. |
![]() |
![]() |
|
|