|
![]() |
#1531 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1532 | |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1533 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Isto mislim da Kinezi neće ni blizu našim operaterima. Srećom, Kinezi su otključani na sve mreže, a i dobrano jeftiniji od mobitela koje nam nude operateri (vidio sam nekidan negdje na akciji Huawei Y300 za 105$, a kod nas je oko 900kn).
#1535 |
Premium
|
Čisto informativno: kupio sam Cubot M6589 na Pandi. Cijena 123,38 EUR (159,99$). Kod plaćanja sam u PayPalu odabrao opciju da me se tereti u valuti prodavača ($), a ne lokalnoj valuti. Sa deviznog računa u PBZ-u mi je skinuto 120,77 EUR. Skoro 3 EUR profita! Kud ću s tim parama? ![]() Za slanje sam odabrao besplatni China Air Mail. Javim kad dođe.
#1536 | |
azriel
|
Citiraj:
Traži pandawill da ti pošalju paket sa vrijednosti manjom od $27 i neka napišu gore "Electronics: Spare Parts" ili nešto slično. Sretno!
![]() |
#1537 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pitanje - leather case. Tražim na ebay-u nešto ovako za gt99 ali ne mogu nać pa me zanima da li je netko od mnogih vlasnika uspio naći nešto slično a da se može platiti paypalom. Ili da uzmem case za nekog drugog kineza veličine 4.5 " npr. ovo pa će valjda pasat s obzirom da su svi tu negdje po dimenzijama. |
![]() |
![]() |
#1539 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Odeš u Settings/Language&Input i tam vidiš Android tipkalo pored kojeg je ona skala za postavke (koju pritisneš) i u opcijama isključiš "Vibrate on touch". Simple as that ![]() Inače, si zadovoljan s mobom? ![]()
![]() |
#1540 |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
ne pratim temu, pa neznam jel tko nesto napisao o ovome, ali eto danas sam saznao neke informacije o kinezima. Kolega s posla je narucio kineski mob preko DHL-a, znaci seller je imao opciju da ide "regularnim" dugin nacinom ili preko dhla u roku 5 dana. Izabrao je dhl i saznao da dhl sve posiljke na carinu nose, tako da je platio neke troskove+PDV jer roba nije iz EU. Evo i link: http://www.carina.hr/Carina/Carinski...osta.aspx#T%20 tu je tablica sa carinama na razne stvari |
![]() |
![]() |
#1541 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Kokonat je uuuzeeoo kineeezaaaa ![]() meni jos ne radi 17track sa numberom za IO x7 plus, ubija me to neznanje gdje su mi novci
#1544 |
Premium
|
Ne isplati se naručivati DHL-om. Jest da je brzo, ali je skuplje i nema šanse da se zaobiđe Slavko. Sa svim drugim načinima postoji barem nekakva šansa, ali ovdje - apsolutno nikakva da se izbjegne pdv. @papčić Iskreno, ne treba mi uz S3 i S3 Mini koje trenutno koristim, ali obzirom da je cijena bila povoljna, reko sam sebi: Ajde da probam. Ionako ga vjerojatno neću zadržati. @brandon Uz njega sam gratis dobio sluške i card reader, uz standardni screen protector i case.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 22.08.2013. u 19:03. |
![]() |
![]() |
#1545 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Imao sam slican za stari iphone 3g, onaj freitag od ceradi od kamiona i bia mi je odlican. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1547 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1551 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1552 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Gledam te kineske mobitele i što više gledam to se manje mogu odlučiti kojeg da uzmem, nekako mi se THL W200 najviše sviđa na Banggood je 153,79€ ako ima tko onaj neki kupon za umanjiti cijenu bio bih zahvalan ili možda znate da gdje drugdje jeftinije ispadne?
#1553 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
@tutix & prileee - ne znam, na službenim stranicama ne spominju, naši testovi svi kažu da ima, gsm arena - ima. tako da ne znam. ili prodaju nekakvu kopiju ili zbilja za neko tržište postoji ta druga verzija. mada su mi nešto sumnjive ove rasprodaje ovih dana. da li čiste police ili dolazi kakva nova roba... baš me interesira. |
|
![]() |
![]() |
#1554 |
azriel
|
Primaju Visu, ona koja je vezana sa žirom radi OK. Kupovao sam par stvari do 300kn tako i nijednom nije bilo problema. Imaju i protection program koji doduše nije jednako dobar kao paypal-ov.d
#1555 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#1556 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1557 |
Premium
|
ThL W100 baterija 1800mAh/1500mAh
Ovi kinezi su prekrvavi. ![]() Pošaljem im post gdje sam napisao da im je ta baterija od 1800mAh fake, i oni odgovore. Dear sir, so sorry for the confuse! we have consulted the product supplier for the reasons. They answered us that that's because the workers printed the wrong words carelessly. That doesn't mean its true capacity is what shows there. So sorry about that and hope you can understand. If you really doubt on this, you can just take a equipment to take a test. Then tell us the result. Ovo me danas nasmijalo, i podsjetilo na dane iz vrtića, Nisam ja kriv on je ![]()
#1558 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1559 |
Premium
|
@viking Računam da ima 4Gb. Po ss sa Pande piše da ima slobodno 1.8Gb tako da mi se čini da je 4Gb realno. Baterija od 2500mAh? Čisto sumnjam, ali je nemam namjeru raspakiravati tj. skidati naljepnicu s nje. Kad ga dobijem znat ću više. @dabomba Tokom procesa plaćanja, dobio sam ekran na kojem sam morao izabrati hoću valutu kojojm ću plaćati - lokalna ili prodavača. Raspitaj se više na temi o PayPalu. @generic ZTE je prilično interesantan, ali mu je cijena malčice previsoka. Ok, radi se o Snapdragonu pa je to i logično. Inače, taj čipset (S4 Pro) je nešto slabiji u odnosu na onoga koji se nalazi u S4 i HO (S600), a nalazi se u velikom broju mobitela koji su trenutno na tržištu (Nexus 4, XZ, X ZL, LG Optimus G,.. - vidi spisak na drugom linku). Pohvalno je što ima 2Gb rama. http://cpuboss.com/cpus/Qualcomm-Sna...Snapdragon-600 http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdra...#Snapdragon_S4
#1560 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Također sam u potrazi za novim mobitelom,pa me zanima vaše mišljenje o ovom modelu: http://www.banggood.com/CUBOT-C9-4_0...e-p-77488.html Do sada sam imao LG P350 koji je počeo rikavati. Ovaj cubot mi se ne čini skup,a po karakteristikama mi se čini bolji kao dosadašnji LG. U principu mobitel koristim samo za razgovore,sms i nešto surfanja, nikakva glazba,video i sl..Dal da ga uzmem ili da još pričekam malo pa uzmem onaj jači i bolji Cubot gt99 ili nešto slično? |
![]() |
![]() |
|
|