|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Skype pretplata ?
Do sada sam koristio Skype za komunikaciju između 2 compa (free verzija) ali sad odlazim navigavat na brod te bi htio aktivirati verziju koja se plača kako bi preko laptopa mogao nazivati familiju u Hrvatskoj i to na fiksne telefone. Otišao sam na njihove stranice ali neke podatke nikako da pronađem, te bi molio pomoč od nekoga ko koristi tu mogućnost. 1-nije mi jasno kolika je uplata (pretplata) 2-nakon uplate koliki je vremenski period u kojemu mogu koristiti tu pretplatu 3-da li se razgovori u hrvatsku naplačuju ili su free |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imaš nešto tipa bonova na skype stranici, mislim da su po 10$. Nakupuješ koliko trebaš, ili staviš broj kartice i da ti kupi čim iskoristiš bon. Pozivi se naravno naplaćuju na fiksne i mobitele, i dođu nešto skuplje nego kada lokalno zoveš, ali ne puno. Korištenje ti je mislim 6 mjeseci, ali onda samo pošalješ sms na bilo koji broj koji ti naplate i ponovno imaš 6 mjeseci, tako da nije problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
1. uplatis koliko bi htio. Imas opciju direktno u Skypeu i onda imas par koraka. Moze se platiti raznim nacinima, ja placam Paypalom. 2. ako se ne varam 6 mjeseci od uplate, onda "zamrznu" novce, slijedecom uplatom otkljucas opet 3. ako je Skype-2-skype je besplatno. Sve ostale kombinacije kostaju. Uz pozive mozes slati i SMS, a uz dodatnu naknadu dobijes jos mogucnosti (ima sve jednostavno prikazano u menijima gdje se placa). Znaci Skype nije na pretplatu da si duzan svaki mjesec placat, nego prepaid (bonovi). Ako hoces, mozes postaviti da se automatski nadoplati kada dodjes blizu 0€ na racunu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Vidin da je sad za nove korisnike 4,99 eura http://www.skype.com/en/rates/?curre...source=account |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nisam ni znao da skype ima pretplate. Ajde neka. Ja ga koristim samo kada sam u inozemstvu pa mi odgovara ovaj model sa bonovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.betamax.info.pl/eng.html Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 14.08.2013. u 08:43. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|