|
![]() |
#28711 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Hambi mi je nezamisliv bez kristalke, paradjaza i luka. I obavezno uvijek zapečem peciva s unutarnje strane na maščobi od pečenja pljeski. Paradajz ako je neki šljivar neće imati puno vode, pa baš ne curi. I na pljeski kad je pri kraju na gornju stranu baciš deblju šnitu sira da se zapeče na pljesku ![]() Pljeska po mogućnosti home made junetina-svinjetina, u toj varijanti može se i sir drito u pljesku ubacit. Još ajvar/majoneza/kečap/ljuto. Kolko god banalno zvučilo, to bi mogo jesti svaki dan ![]()
![]() |
![]() |
#28712 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
slažem se, tako identično ja radim, samo sam izbacio svinjetinu iz mješanih mesa... samo junetinom/teletinom raspolažem, bila to pljeska, ćevap, saft etc. uzela žena onaj zvjezdin umak hambi, pol kile i nije joj bio nešto po guštu, pa reko ajmo hambije napraviti (one par stranica prije) i zapravo umak nije loš, ali može biti bolji ![]() dakle u taj hambi umak dodati - pomalo od svega, a to bi bila majoneza, kečap i ocat i stvarno je na pragu onog misterijoznog umaka za hambije kojeg su prodavale lokalne hamburgerbđinice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28713 |
Premium
|
Što se umaka tiče, u vrhnje/jogurt ubacit malo soli, papra, senfa, octa, mljevene ljute paprike i to je to ![]() Ili čak možeš napravit ljuti ocat i s tim zaljutit. Ja sam prošle godine u pol litre jabučnog octa ubacio jednu svježu superhot papriku i prstohvat soli. Usuđujem se reći da je to bio jedan od najboljih ljutih soseva koje sam napravio ![]()
![]() |
#28715 |
Premium
|
![]() |
#28716 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 17.07.2013. u 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28720 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Da, zato ja nikad ne stavljam slike jer mi je to tlaka ![]() Ammy, super je recept za kolač. Baš ću probati ovih dana. Ja danas pizzu. ![]()
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: flare. 19.07.2013. u 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28721 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Thx Flare. Probaj, nadam se da će ti se svidjeti. Makar je meni dok se nije skroz ohladio u frižideru bio okus previše grisast, ali kasnije je bilo super. Pih pa ovo tvoje m4dm4n nije baš doručak, to već lagana užina...pa nemrem u 8 ujutro takvu sendvičinu jest. Dan treba započeti s nečim slatkim, makar to mi je drugi obrok, prvi je neš zeleno ![]() Mi danas juneći gulaš. A već sam ujutro bila vrijedna pa sam skuhala marmeladu od lubenice i breskvi s dodatkom vodke ![]() ![]()
![]() |
#28722 | |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
btw. tnx za recept ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28726 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo moje marende na poslu, svaki dan: lepinja, prsut, sir, namaz sir i naravno pumidor.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28728 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#28730 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#28732 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Nije baš uz dlaku žderonjama al svejedno: Večeras sam malo posjetio happy hour u lokalnoj pekarnici (od 21-22) pa sam za 12,38 kn ubo kiflu, kiflu s hrenovkom, pizzu i sirnicu. Ispred pekarnice, onako odoka, uglavnom do 20 ekipa. Jedan malac ispred mene žica me 3 kn i ja pomislio da mu fali za burek ili pizzu kad on uzeo kilu kruha. Par dana prije, u trgovinici pored iste pekarnice tražio sir i salamu za narezat i vidim da je nova cura nevješta u vaganju. Ispostavilo se da je prvi dan tu i da je studirala umjetnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28736 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
Griz = Psenicna krupica. Ili jedno ili drugo, nikako kombinacija. :-)
![]() |
![]() |
#28737 |
Registered User
|
![]() |
#28738 |
Does youer dewg byte?
|
![]() |
#28739 |
Registered User
|
m4dm4n mmmmm lijepo izgleda. Koje voće ti je to? Marelica?
![]() |
#28740 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
Bingo! ![]()
![]() |
![]() |
|
|