|
![]() |
#212 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Stvar individalnog odabira ![]() A te priče kako ekran odma ima bolji odziv, bolje boje i slično - ne vjerujem ![]() No, kako ovdje, tako i drugdje, ima gurua i šamana koji sve to vide, primjećuju i na to su osjetljivi ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Zagg foliju preko cijele XZ i uživajte. |
![]() |
![]() |
#215 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Što nije bolje kupiti neku sexy futrolu nego nagrditi mobitel naljepnicama (folijama)? ![]() ![]() PS: Imam SGS dvije i pol godine, na ekranu ima samo jedna mini crtica, a stoji mi u džepu punom šute bez zaštitne futrole... |
![]() |
![]() |
#216 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Kako nagrditi kad se ne vide?? :confused: Futrola je tek gay. |
![]() |
![]() |
#217 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
2 godine sam imal SGS BEZ ikakve zaštite, je da sam ćuval mobitel i da mi nije padal ali u džepu je bio non stop, bilo da sam nekaj radili ili ne, u ruksaku sa svim predmetima itd. Hoću reći, da ak noviji Samsung mobiteli imaju jednako dobro staklo onda nema nikakve brige, jer na SGS je staklo vrhunsko. Šuta-proof staklo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#219 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
#223 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#225 |
Antimićanin
|
Treba bit oprezan. Ekipa koja je otključavala bootloader na Xperiji Z, ostala je bez DRM ključeva i Bravia Engine-a. Ima neka caka o backupiranju tih podataka, no mislim da se neću sa time zejebavati. Našli su način kako rootati bez otključavanja bootloadera i trpanja custom ROM-ova, također na zaključani BL. Za početak neću dirati ništa, a kasnije ću vjerojatno samo rootati i to je to. BL ne diram ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Zavisi što tebi treba. Ja bi rootao zbog adaway block reklame putem browsera i free programa. Tu reklamu možeš dobiti proljev, sifilis, gonoreju, kapavac, žuticu, moždani udar a u nekim slučajevima metak. Stvarno ide na živce, troši promet i baterija pjeva back vokale. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#227 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#229 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
A T-Mobile neće poslati mob dok me ne prebace u svoju mrežu. A prebacivanje će biti danas ili najkasnije sutra. A onda mob stiže u roku do 5 radnih dana. Tako da ako dođe do petka, bit će dobro. Iako ne vjerujem da ću ga dobiti prije sredine drugog tjedna. |
|
![]() |
![]() |
#230 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Lijepo lijepo, Xperia Z update EDIT: Dali je netko dobio taj update na ovim nasim Z-ovima tko je bio na .434 softu? Zadnje izmijenjeno od: HCS. 16.05.2013. u 13:28. |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Kod mene još ništa imam trenutno 10.1.A.1.434 nije kupljen u operatera! EDIT: ipak je stigao update ali nije OTA nego preko PC companion! nego da Vas pitam vlasnike XZ dali su kod Vas ove water damage naljepnice kao malo rozkaste nisu potpuno bijele inače imam bijelu Z i smeta me malo što se recimo na suncu pod nekim kutem vide ova touch mrežica na ekranu kad je ugašen jel to samo kod mene ili inače? Inače sam jako zadovoljan ovih 5-6 dana što ga koristim!
Moje trgovine: 1 ,2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 Zadnje izmijenjeno od: branuschi. 16.05.2013. u 20:45. |
![]() |
![]() |
#232 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#233 |
Premijum
|
S ovim zadnjim updateom kao da imam novi ekran, nevjerojatno koje poboljsanje. Treba vidjet jos bateriju kak se ponasa, naveli su produljenje autonomije. |
![]() |
![]() |
#234 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Mogu isto potvrdit da je update odličan mob. je fluidniji kamera nešto brže otvara puno bolje slike (al svakako preporučam normalan mod umjesto onog auto) baterija, za sad traje s isključenom Stamina kao prije s uključenom znači i tu je poboljšanje status bar i navigacijske tipke sad imaju crnu podlogu izgleda puno bolje sve u svemu! |
![]() |
![]() |
#236 |
Antimićanin
|
Naravno, dođem u CityEX sa ceduljčetom pokupit mob jer me danas nije bilo doma dopodne i vele mi "paket je još na terenu, dođite sutra..." ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Premijum
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Evo dva SS-a ekrana nakon update-a ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: HCS. 17.05.2013. u 17:33. |
|
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja sam imao OTA update. Bome je i meni ekran puno bolji. Nisam siguran ak je bila, al mislim da je i opcija clear phase nova, ko i namještanje bijele boje. Ima ko kakve savjete kak moraju bit postavke? |
![]() |
![]() |
#239 |
Antimićanin
|
IT came ![]() Pitanje - što trebam napraviti da mi defaultni rezervar spremanja podataka bude SD kartica, a ne interna memorija. Tj. da svi downloadi i ostala trunja se automacki spremaju na SD karticu? Potegao je update odma OTA preko 3G-a čim se dobio nakon prvog palenja. Odma sam ga skinuo. Ekran je odličan, boje su OK, nikakvog bleedinga i izbjeljivanja nema. Čak i kutovi gledanja nisu tako strašni kako hejteri pišu po netu. Da, jasno, nije isto kad se gleda okomitu u ekran i sa 20°, ali i iz oštrog kuta se vidi OK, barem ja vidim ![]() ![]() O prednostima updatea ovoga ne mogu govoriti jer nisam mob koristio prije njega. Nego, možda nisam objektivan jer sam sa Desirea prešao na ovu zvijer, ali mob je cool, barem od 8 ujutro koliko ga koristim. Review ću napisati za dan dva ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 18.05.2013. u 11:20. |
![]() |
![]() |
#240 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|