|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
F1 - Michelin, skandal zvan "gumeni"
Jel tko to vidio. Samo šest bolida izišlo na stazu (oni s Bridgestoneovim gumama - Ferarri, Jordan i još neki treći). Schumi-Schumi će osvojiti prvo mjesto. Ak' ne izleti. Hehehehehe........ Sfaka čast Michelinu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Ma baš gledam taj cirkus ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
The Man
|
Ma Michelin donjeo takva sranja od guma da su svi na Michelinu odustali od utrke zbog sigurnosti Biti će psovanja na relaciji: ekipe - Michelin ![]()
|
|
|
#7 | |
|
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#10 | |
|
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
The Man
|
Barichelo stiska Shumija ko lud bila bi baš smijurija da Shumi niti sad ne uspije pobjediti (ili kako su počeli da se sudare)
|
|
|
#13 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma sramota. Osim toga-gospoda su mogla i izaći na stazu i voziti koliko im gume dozvoljavaju... To je krivnja Michelina bez daljnjeg. Napravili su grešku u procjeni, dopelali krive gume i sad su im svi krivi. A i ta pravila o nemjenjanju guma su idiotska. Općenito su mi ova nova pravila bedasta i ubijaju svaku draž... |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
The Man
|
Citiraj:
|
|
|
|
#15 | |
|
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Totalno su s tim pravilima ubili F1
|
|
|
|
#16 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#17 | |
|
The Man
|
Citiraj:
|
|
|
|
#18 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jedino se Tiago Monteiro cerio od uha-do uha ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Pa ja mislim sta se tice pravila novih da i nije tako lose ovo sa gumama.Moras malo vise taktizirati ne mozes stiskati bolid do kraja u zavojimajer se gume puno trose i mogle bi puknuti...meni sve u svemu nije tako lose. Cak je i treing zanimljiv sada...
|
|
|
#21 |
|
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Po meni propust Michelina. Mogao se Bridgestone vec xx puta povuci kada im vremenske prilike i pista nisu davali konkurentna vremena. A vrli komentator Prasičko dobro da u igru nije uveo masone, tajna društva i tajnu svetog grala. Ocito je vrlo zaboravljiv jel danas je namrvio dvrlje i kamenje kako pravila ove sezone nis ne valjaju a na pocetku sezone je likovao nad pravilima i gorljivo izjavljivao : "Formula 1 se vratila!!" Tenkre ![]()
|
|
|
#22 | |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#23 |
|
Ex-Gastarbajter
|
Koja banana. sve lijepo otkazao da na miru pogledam forumulu, a ono drek... Ako bi sve išlo kako treba, sponzori tuže ekipe, ekipe tuže michelin. objektivno, michelin je zaribao skroz. pa mislim, nemojte voziti prebrzo mogla bi guma puknut.... |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#25 | |
|
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Steta kaj nije Minardi dosel na postolje :clap: , ste vidili kak im je nestabilan bolid, kad god bi bila kamera iz njihovog bolida uvijek upada u oci hrvanje sa volanom lijevo desno kako bi se drzala pista. Odmah sam se sjetio bemica (bmx) sa spiganim volanima na kroserici u Bundeku. ![]()
|
|
|
|
#26 |
|
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Samo mi jedno recite: Jel od svih vozača samo David Coultard ima mooda a ostali su kukavice ili je Škot luđak a ostali su ziheraši? DC je za mene velika ljudina! Za malo izbjegne sigurnu smrt u padu aviona (piloti su poginuli) a on za par dana osvoji VN Francuske! Svaka mu čast! Ovi na michelinkama - defakto cijelu sezonu imaju relativnu prednost (bolje rade kad je temperatura veća) - i 1.utrka gdje su apsolutno lošiji i odmah svi odustaju! Jedino ludi Škot viče: JA BIH SE UTRKIVAO! (normalno-to je rekao na engleskom )P.S. pravila kažu da minimalan broj bolida na početku utrke mora biti 20 - daj zamislite da svaki put Arrows, Minardi, Tyrell ili netko peti - kad je postizao lošija vremena pa da je odlučio da ne nastupi - pa onda bi gledali samo VN Monaka (tu najmanje dolaze do izražaja razlike između motora i aerodinamike) ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ex-Gastarbajter
|
Team Radio: "I want to race" e jako do jaja ![]() Čuj, po meni oni bi svi vozili. ne bi vozili 320, nego 250. al bi vozili... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ma po meni su pravila o ne mjenjanju guma OK. Bilo je to i u 80im. Michelin se zajebao s gumama al očito je problem bio s Toyotom koja je vozila s niskim pritikom. Osatli su rekli da nemaju problema. Michelinu se ovakav gaf nije smio desiti al kad se već desilo moralo se nać neki način da ne bude ovakava utrka. Da su stara pravila ( ko pršle sezone ) opet bi smao videjli Ferrariej napred a ono je bilo dosadnoooooooooooooo.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#29 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Imho fora su pravila jer ima vise izljetanja i inih stvari ili ti zanimljivo je ... a ova afera ma boli me ferrari mi je prvi ![]()
|
|
|
#30 |
|
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
pravila su zaqrac, nadam se da ce se vec jednom momcadi odlijepit od sugave fie! nasi komentatori su isto tako zaqurac - nepripremljeni, trabunjaju gluposti i vecinu stvari ces prije skuzit nek ti je oni kazu ak je opce skuze.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|