PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 - Michelin, skandal zvan "gumeni" (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=22029)

LuXor 19.06.2005. 20:20

F1 - Michelin, skandal zvan "gumeni"

Jel tko to vidio. Samo šest bolida izišlo na stazu (oni s Bridgestoneovim gumama - Ferarri, Jordan i još neki treći). Schumi-Schumi će osvojiti prvo mjesto. Ak' ne izleti. Hehehehehe........:p :p :p

Sfaka čast Michelinu:beer:

Broken Arrow 19.06.2005. 20:33

Ma baš gledam taj cirkus :D :smoke: :beer:

vodokotlic 19.06.2005. 20:35

a kaj je opce s gumama?

Broken Arrow 19.06.2005. 20:39

Ma Michelin donjeo takva sranja od guma da su svi na Michelinu odustali od utrke zbog sigurnosti

Biti će psovanja na relaciji: ekipe - Michelin :D

ZED 19.06.2005. 20:44

Bit ce komedije sljedecih dana

Broken Arrow 19.06.2005. 20:46

A ovi u Ferariju svi sretni što će barem malo smanjiti zaostatak :)

ZED 19.06.2005. 20:50

Citiraj:

Originally posted by Arrow
A ovi u Ferariju svi sretni što će malo smanjiti zaostatak :)
Vidis da su prije utrke rekli da oni nece imati veze sa zamjenom guma u michelinovim momcadima, a nafaci im se vidi da cvatu zasto kaj budu prvi

-POP- 19.06.2005. 20:53

Jordan ili Minardi na postolju...:burn:

Broken Arrow 19.06.2005. 21:07

Evo u utrci sa 6 bolida jedan ferari uspio izgurati drugoga sa staze to stvarno treba znati :D

ZED 19.06.2005. 21:10

Citiraj:

Originally posted by Arrow
Evo u utrci sa 6 bolida jedan ferari uspio izgurati drugoga sa staze to stvarno treba znati :D
Ajd bar nekakva zabava za nas gledatelje

J@nos_Herc 19.06.2005. 21:14

Citiraj:

Originally posted by ZED-M
Ajd bar nekakva zabava za nas gledatelje
...i ja kažem:) :beer:

Broken Arrow 19.06.2005. 21:16

Barichelo stiska Shumija ko lud bila bi baš smijurija da Shumi niti sad ne uspije pobjediti (ili kako su počeli da se sudare)

Jelc 19.06.2005. 21:29

Ma sramota.

Osim toga-gospoda su mogla i izaći na stazu i voziti koliko im gume dozvoljavaju...

To je krivnja Michelina bez daljnjeg.
Napravili su grešku u procjeni, dopelali krive gume i sad su im svi krivi.

A i ta pravila o nemjenjanju guma su idiotska.
Općenito su mi ova nova pravila bedasta i ubijaju svaku draž...

Broken Arrow 19.06.2005. 21:33

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ma sramota.

Osim toga-gospoda su mogla i izaći na stazu i voziti koliko im gume dozvoljavaju...

Općenito su mi ova nova pravila bedasta i ubijaju svaku draž...

Po meni jedino glupo pravilo je ovo o nemijenjanju guma ostala su ok jel su pretjerali u tome da sve ovisi o elektronici i tehnologiji ,a vozač je nutra da samo okreče volan ,još bolja će biti ova pravila koja dolaze gdje će se stvarno otežati vožnja vozaču i gdje če uspjeh stvarno ovisiti o sposobnostima vozača

ZED 19.06.2005. 21:33

Citiraj:

Ma sramota.

To potpisujem
Totalno su s tim pravilima ubili F1

fanATIk 19.06.2005. 21:36

Citiraj:

je, baš mi se gleda kak se neko vuče po stazi s bolidom mjesto da ga stiska kolko može. čemu vozit ak znaš da će ferari sigurno pobjedit. a inače je u banani.

Broken Arrow 19.06.2005. 21:39

Citiraj:

Originally posted by fanATIk
je, baš mi se gleda kak se neko vuče po stazi s bolidom mjesto da ga stiska kolko može. čemu vozit ak znaš da će ferari sigurno pobjedit. a inače je u banani.
Ma nisu vozili zato što je na ovoj stazi najviše opterećana jedna guma ,ako bi je zamijenili (što se smije ako je ugrožena sigurnost) ,a ovi na stazi bi rekli da je još mogla zdurati par krugova pobrali bi kazni i kazni

Jelc 19.06.2005. 21:59

Jedino se Tiago Monteiro cerio od uha-do uha:D :D :D

giga 19.06.2005. 22:04

Pa ja mislim sta se tice pravila novih da i nije tako lose ovo sa gumama.Moras malo vise taktizirati ne mozes stiskati bolid do kraja u zavojimajer se gume puno trose i mogle bi puknuti...meni sve u svemu nije tako lose.
Cak je i treing zanimljiv sada...

ZED 19.06.2005. 22:11

Citiraj:

Kak i nebi kad zna da moza vise nikad nebu na postolju

Zond 19.06.2005. 22:25

Po meni propust Michelina. Mogao se Bridgestone vec xx puta povuci kada im vremenske prilike i pista nisu davali konkurentna vremena. A vrli komentator Prasičko dobro da u igru nije uveo masone, tajna društva i tajnu svetog grala. Ocito je vrlo zaboravljiv jel danas je namrvio dvrlje i kamenje kako pravila ove sezone nis ne valjaju a na pocetku sezone je likovao nad pravilima i gorljivo izjavljivao : "Formula 1 se vratila!!"

Tenkre ;)

MRKONJA 19.06.2005. 22:40

Citiraj:

Originally posted by Zond
Po meni propust Michelina. Mogao se Bridgestone vec xx puta povuci kada im vremenske prilike i pista nisu davali konkurentna vremena. A vrli komentator Prasičko dobro da u igru nije uveo masone, tajna društva i tajnu svetog grala. Ocito je vrlo zaboravljiv jel danas je namrvio dvrlje i kamenje kako pravila ove sezone nis ne valjaju a na pocetku sezone je likovao nad pravilima i gorljivo izjavljivao : "Formula 1 se vratila!!"

Tenkre ;)

Da sjećam se tog urlikanja i hvaljenja novih pravilia, a danas pljuje sam po sebi i svojim izjavama. Isto tak je i sa Ćirom pljuvo po hrvatskoj repki i Bariću. Obična seljačina koja trči za lovom.

Renesis 19.06.2005. 22:51

Koja banana. sve lijepo otkazao da na miru pogledam forumulu, a ono drek...

Ako bi sve išlo kako treba, sponzori tuže ekipe, ekipe tuže michelin.

objektivno, michelin je zaribao skroz. pa mislim, nemojte voziti prebrzo mogla bi guma puknut....

CatKiller 19.06.2005. 22:52

Citiraj:

Iznenađenje utrke! : roller :

Zond 19.06.2005. 23:09

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
Iznenađenje utrke! : roller :
Skoro jednako kad je prije dosta vremena Olivier Panis ni kriv ni duzan u svojemu Ligieru dogurao do pobjede u Monte Carlu.

Steta kaj nije Minardi dosel na postolje :clap: , ste vidili kak im je nestabilan bolid, kad god bi bila kamera iz njihovog bolida uvijek upada u oci hrvanje sa volanom lijevo desno kako bi se drzala pista. Odmah sam se sjetio bemica (bmx) sa spiganim volanima na kroserici u Bundeku.

:D

google 20.06.2005. 00:14

Samo mi jedno recite:
Jel od svih vozača samo David Coultard ima mooda a ostali su kukavice
ili
je Škot luđak a ostali su ziheraši?

DC je za mene velika ljudina! Za malo izbjegne sigurnu smrt u padu aviona (piloti su poginuli) a on za par dana osvoji VN Francuske! Svaka mu čast!

Ovi na michelinkama - defakto cijelu sezonu imaju relativnu prednost (bolje rade kad je temperatura veća) - i 1.utrka gdje su apsolutno lošiji i odmah svi odustaju!
Jedino ludi Škot viče: JA BIH SE UTRKIVAO! (normalno-to je rekao na engleskom:D )

P.S. pravila kažu da minimalan broj bolida na početku utrke mora biti 20 - daj zamislite da svaki put Arrows, Minardi, Tyrell ili netko peti - kad je postizao lošija vremena pa da je odlučio da ne nastupi - pa onda bi gledali samo VN Monaka (tu najmanje dolaze do izražaja razlike između motora i aerodinamike):argue:

Renesis 20.06.2005. 00:40

Team Radio: "I want to race" :D e jako do jaja :D

Čuj, po meni oni bi svi vozili. ne bi vozili 320, nego 250. al bi vozili...

Isus 20.06.2005. 01:00

Ma po meni su pravila o ne mjenjanju guma OK. Bilo je to i u 80im.
Michelin se zajebao s gumama al očito je problem bio s Toyotom koja je vozila s niskim pritikom. Osatli su rekli da nemaju problema.
Michelinu se ovakav gaf nije smio desiti al kad se već desilo moralo se nać neki način da ne bude ovakava utrka.:fuming: :fuming:

Da su stara pravila ( ko pršle sezone ) opet bi smao videjli Ferrariej napred a ono je bilo dosadnoooooooooooooo.

Codiac 20.06.2005. 01:07

Imho fora su pravila jer ima vise izljetanja i inih stvari ili ti zanimljivo je ...

a ova afera ma boli me ferrari mi je prvi :D :D :D

FERRYS 20.06.2005. 01:12

pravila su zaqrac, nadam se da ce se vec jednom momcadi odlijepit od sugave fie!
nasi komentatori su isto tako zaqurac - nepripremljeni, trabunjaju gluposti i vecinu stvari ces prije skuzit nek ti je oni kazu ak je opce skuze.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13.