Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.03.2013., 10:43   #1141
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
ZAC bude neki solo top, možda jungle, ne?

Sviđa mi se jako
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 11:06   #1142
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Da, za Top i Jungle. Sviđa mi se, ali bojim se da će to biti pre OP. Kao VI (koja je još uvijek OP), postat će noćna mora za ADC-e.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 11:51   #1143
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Da, za Top i Jungle. Sviđa mi se, ali bojim se da će to biti pre OP. Kao VI (koja je još uvijek OP), postat će noćna mora za ADC-e.
Tak sam si i mislil

Sviđa mi se champ, nema mane, može se healati, ima escape, dobar dmg... To je to
Staro 16.03.2013., 15:44   #1144
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Onaj passive od ZAC-a je lol. Nema šanse da ga itko ubije pod towerom.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 16:28   #1145
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Onaj passive od ZAC-a je lol. Nema šanse da ga itko ubije pod towerom.
ne bi se složil...

isto sam mislil' za aniviu, pa sam ju pod turretom roknuo x puta

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2013., 17:06   #1146
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Zac ima 1 area stun, 1 area slow, ulti tipa malphite plus slow, passive tipa fucking anivia. Riot, wtf?
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2013., 11:00   #1147
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Zac ima 1 area stun, 1 area slow, ulti tipa malphite plus slow, passive tipa fucking anivia. Riot, wtf?
Ma, ak će biti op (a nekak mi se čini da ne), jer je tak bilo i s quinnom i threshom, pa je uvijek neka caka.. Ali ak će biti, će ga nerfati
Staro 17.03.2013., 11:21   #1148
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Pa samo sa trenutnim ability-sima je op, čak mu ni ne treba dmg.
Staro 17.03.2013., 11:31   #1149
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Ne možeš uspoređivat Quinn sa njim. Quinn nikako ne paše u ovu metu, taj heroj nema nikakve logike. U S3 smo, HP je glavna faca među statsevima i ZACu je to najbolji prijatelj, ima gap closer, radi dmg ovisno o % max hpa, ima slow i stun. Napravili su championa koji ima apsolutne sve što si može netko željeti. Na papiru je to savršen heroj. Vidjet ćemo kakav je u igru, ali kao netko tko igra AD, bojim se ga
Staro 17.03.2013., 12:44   #1150
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Ne možeš uspoređivat Quinn sa njim. Quinn nikako ne paše u ovu metu, taj heroj nema nikakve logike. U S3 smo, HP je glavna faca među statsevima i ZACu je to najbolji prijatelj, ima gap closer, radi dmg ovisno o % max hpa, ima slow i stun. Napravili su championa koji ima apsolutne sve što si može netko željeti. Na papiru je to savršen heroj. Vidjet ćemo kakav je u igru, ali kao netko tko igra AD, bojim se ga
Ma jasno, ne upoređujem, neko kažem da sad u S3 je na papiru prije release-a sve super (tako i Quinn i Thresh), a kad dođu nije baš tak sve supač xD

Slažem se s tobom u svemu, samo kažem da netreba prerano govoriti da je champ OP ili za baciti

Makar i supp bi on mogao biti ok isto
Staro 17.03.2013., 13:06   #1151
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ma jasno, ne upoređujem, neko kažem da sad u S3 je na papiru prije release-a sve super (tako i Quinn i Thresh), a kad dođu nije baš tak sve supač xD

Slažem se s tobom u svemu, samo kažem da netreba prerano govoriti da je champ OP ili za baciti

Makar i supp bi on mogao biti ok isto
Po meni Thresh je trenutno uz Lulu U gayboy Tarica najbolji support u igri, ali Quinn je jednostavno drek (iako sam mislio da bi mogla biti dobra) - Quinn ima dobar kit; blind, slow, gap closer/escape, ali range je za drek i nema mobilnost i burst kao npr. Vayne, a onaj ulti je jednostavno užas i služi za chase kada je ekipa na low HP-u, jer sve ostalo je samoubojstvo (neznam čija je pametna ideja bila da se ADC-u da melee ulti u meta gameu gdje top bruiseri doslovno tope sve pred sobom).

U pravilu Riot ti radi po kurvinskom principu već neko vrijeme - izbace champa koji je OP, prodaju bundle sa champom + skinom za 1350 RP-a (ako se ne varam za cijenu) i onda ide takav overnerf da je to žalosno, ali ne odjednom, nego u dva do tri manja patcha kroz neko vrijeme. Npr. tako su uništili Rengara koji je po meni jedan od najzabavnijih champova u igri, ali je postao totalno smeće i u top laneu i u džungli zbog overnerfova.

Zac se čini užasno fun, već dva dana pokušavam ući na test server i odigrati ga, ali je queue po sat i više vremena, tako da nema smisla. Mislim da će Zac biti odličan jungler, a kao top laner će jednostavno biti preriskantan za igranje jer mu skillovi koštaju HP i onda nema šanse ući u jače trejdove i ekipa će ga jednostavno izgurati iz lanea u early gameu. Mogao bi biti solidan agresivan support, to se definitivno slažem.
Staro 17.03.2013., 13:44   #1152
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Po meni Thresh je trenutno uz Lulu U gayboy Tarica najbolji support u igri, ali Quinn je jednostavno drek (iako sam mislio da bi mogla biti dobra) - Quinn ima dobar kit; blind, slow, gap closer/escape, ali range je za drek i nema mobilnost i burst kao npr. Vayne, a onaj ulti je jednostavno užas i služi za chase kada je ekipa na low HP-u, jer sve ostalo je samoubojstvo (neznam čija je pametna ideja bila da se ADC-u da melee ulti u meta gameu gdje top bruiseri doslovno tope sve pred sobom).

U pravilu Riot ti radi po kurvinskom principu već neko vrijeme - izbace champa koji je OP, prodaju bundle sa champom + skinom za 1350 RP-a (ako se ne varam za cijenu) i onda ide takav overnerf da je to žalosno, ali ne odjednom, nego u dva do tri manja patcha kroz neko vrijeme. Npr. tako su uništili Rengara koji je po meni jedan od najzabavnijih champova u igri, ali je postao totalno smeće i u top laneu i u džungli zbog overnerfova.

Zac se čini užasno fun, već dva dana pokušavam ući na test server i odigrati ga, ali je queue po sat i više vremena, tako da nema smisla. Mislim da će Zac biti odličan jungler, a kao top laner će jednostavno biti preriskantan za igranje jer mu skillovi koštaju HP i onda nema šanse ući u jače trejdove i ekipa će ga jednostavno izgurati iz lanea u early gameu. Mogao bi biti solidan agresivan support, to se definitivno slažem.
Jbg, novci rade čuda danas.. Svaka takva kompanija je to isto napravila. S odlične igre došli na igru koja je toliko komercijalizirana da za neke hard core gamere je to jadno.

Ne slažem se s ovim oko HP-a ZACovog... Isti je morde, probaš lagano farmati na početku, kupiš nekih HP item, i dalje nečeš niti osjetiti HP drop. Ali definitivno super champ bude.
Staro 17.03.2013., 14:16   #1153
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Jbg, novci rade čuda danas.. Svaka takva kompanija je to isto napravila. S odlične igre došli na igru koja je toliko komercijalizirana da za neke hard core gamere je to jadno.

Ne slažem se s ovim oko HP-a ZACovog... Isti je morde, probaš lagano farmati na početku, kupiš nekih HP item, i dalje nečeš niti osjetiti HP drop. Ali definitivno super champ bude.
Da zato ga baš hoću probati, zanimaju me ti HP costovi kod skillova, pazi fora je u tome da Zac navodno ima jaaaako male cooldownove na skillove, veli ekipa da je prakitički spammable i to ti je onda early game velik problem protiv champova koji imaju odličan trade u laning fazi (npr. Riven, Renekton, Rumble) i koji te doslovno mogu izgurat pod tower i napraviti ti još veći problem kada počneš spammat skillove kako bi ulovio koji CS više. Ako uspiješ nekoga toliko izgurati pod tower onda kreće silovanje na levelu 6 na najgori mogući način.

PRIMJER
Neki dan sam igrao Renektona protiv Singeda, oboje ultra jaki top champovi, ali je fora u tome bila što ja igram oba champa jako puno i stvarno dobro znam matchup. Fora je u tome da sam lika izgurao pod njegov tower (krenuo sam sa 9 potova i 2 warda), jer Singed nemože tamo dobro farmat, također čim malo izađe van dobije W + Q combo (stun sa 3 hita od W i lijep damage od Q). Na levelu 6 sam ga prvi put ubio pod towerom i to se samo nastavilo dok mu nisam uzeo tower do nekog levela 10.
Staro 17.03.2013., 14:30   #1154
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Da zato ga baš hoću probati, zanimaju me ti HP costovi kod skillova, pazi fora je u tome da Zac navodno ima jaaaako male cooldownove na skillove, veli ekipa da je prakitički spammable i to ti je onda early game velik problem protiv champova koji imaju odličan trade u laning fazi (npr. Riven, Renekton, Rumble) i koji te doslovno mogu izgurat pod tower i napraviti ti još veći problem kada počneš spammat skillove kako bi ulovio koji CS više. Ako uspiješ nekoga toliko izgurati pod tower onda kreće silovanje na levelu 6 na najgori mogući način.

PRIMJER
Neki dan sam igrao Renektona protiv Singeda, oboje ultra jaki top champovi, ali je fora u tome bila što ja igram oba champa jako puno i stvarno dobro znam matchup. Fora je u tome da sam lika izgurao pod njegov tower (krenuo sam sa 9 potova i 2 warda), jer Singed nemože tamo dobro farmat, također čim malo izađe van dobije W + Q combo (stun sa 3 hita od W i lijep damage od Q). Na levelu 6 sam ga prvi put ubio pod towerom i to se samo nastavilo dok mu nisam uzeo tower do nekog levela 10.
Da, relativno male cd-ove ima.. Dosta slično mordeu...

Q - 9/8.5/8/7.5/7
W - 4/4/4/4/4
E - 24/21/18/15/12
R - 130/115/100

W možeš praktički spamati, za farm i harras..

EDIT: Sad se prilično ljepo nasmijao na forum.hr-u o svađi 2 člana u vezi garena... That's why i love pcekspert

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 17.03.2013. u 16:11.
Staro 17.03.2013., 20:41   #1155
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Jeli on ap ili ad?

Možeš ti spamat ali ode hp i to jest problem na početku i kad odeš prvi put back i kupiš neki item ajmo reć za hp, i dalje ćeš osjetit kako hp ode.

HAL kako se zove taj test server?

Btw. slažem se za ono da su čini se napravili savršenog champa, stvarno od pasiva do ultia sve savršeno posloženo.
Staro 17.03.2013., 21:25   #1156
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Jeli on ap ili ad?

Možeš ti spamat ali ode hp i to jest problem na početku i kad odeš prvi put back i kupiš neki item ajmo reć za hp, i dalje ćeš osjetit kako hp ode.

HAL kako se zove taj test server?

Btw. slažem se za ono da su čini se napravili savršenog champa, stvarno od pasiva do ultia sve savršeno posloženo.
AP tank champ kako se čini.

Evo info za test server: http://euw.leagueoflegends.com/board...d.php?t=905638
Staro 17.03.2013., 21:49   #1157
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Priča se da je ZAC underpowered, da ako se builda hp (što se i mora jer mu spellovi uzimaju hp) ne radi neki dmg, a ako ide na dmg, nema sustain. Nadam se da će biti pažljivi kod balansiranja toga.
Staro 17.03.2013., 22:00   #1158
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Ma to sam ja rekao. Neće biti OP. Jer samo ako gledate koliko njemu hp-a ode za W-E-Q-W combo, je nekih 20-tak %.. I svaki E je 4 sec cd ali 5% hp-a. On će biti neki bruiser, s više naglašenim hp-om..
Staro 17.03.2013., 22:45   #1159
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Priča se da je ZAC underpowered, da ako se builda hp (što se i mora jer mu spellovi uzimaju hp) ne radi neki dmg, a ako ide na dmg, nema sustain. Nadam se da će biti pažljivi kod balansiranja toga.
Baš sam se toga i bojao, jednostavo će biti preriskantan za top lane, iako ima dobrih opcija što se tiče builda za AP tanka - Rylai`s (spelling?), Liandri`s Torment i moglo bi biti ok. Čini se da će ipak biti bolji jungler.
Staro 17.03.2013., 23:09   #1160
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

WotA anyone :P
Staro 18.03.2013., 00:40   #1161
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
WotA anyone :P
Ne čini mi se baš kao neki izbor iskreno.

EDIT: Evo napokon odigaro Zaca, 8 minuta čekanja je bilo dobrih dva sata zapravo, ali ionako buljim u stream i MLG Dallas pa nema veze. Kao što sam i mislio, opako zabavan champ, koji na early levelima sa 3 skilla sam sebi izbije pola HP-a, a skupljanje onih blobova koji te healaju nije neka opcija jer padaju daleko i totalno random, tako da uzimaš brdo free dmg-a tijekom samog pokušaja skupljanja istih. Nisam ga igrap pre dugo, jer je test server u US, pa je i ping prekrasan, tako da nemam puno više iskustva za podijeliti.

Navodno mu ide neki buff i malo će ga još tweakat.

Zadnje izmijenjeno od: HAL. 18.03.2013. u 02:42.
Staro 18.03.2013., 15:12   #1162
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Malo sam čitao, Zac neće biti nikako op. Kod champova kojima su spellovi ovisni o HP-u, hp gube u brojkama, dok zac gubi u postocima.

Bez obzira da li on imao 1k hp-a ili 4k, on će za combo izgubiti oko 20%... Tu će se stvarati problem.
Staro 18.03.2013., 16:02   #1163
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Malo sam čitao, Zac neće biti nikako op. Kod champova kojima su spellovi ovisni o HP-u, hp gube u brojkama, dok zac gubi u postocima.

Bez obzira da li on imao 1k hp-a ili 4k, on će za combo izgubiti oko 20%... Tu će se stvarati problem.
Uvijek dvosjekli mač, ako smanje previše postotak HP-a koji gubi, postat će nezaustavljiv OP stroj (jer ima male cooldowne i radi solidan dmg), za sada se čini da je postotak HP-a malo prevelik, i lako ga je kazniti ako uđe u trade, te također ga se može lako all-inat na niskom levelu.
Imam grdi osjećaj da će Zac ostati samo dobar pokušaj zanimljivog i jakog champa.
Staro 18.03.2013., 16:13   #1164
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Tak će i biti.
Staro 18.03.2013., 17:30   #1165
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Btw, napokon sam uzeo Thresha danas, Blitz na steroidima.
Staro 18.03.2013., 19:49   #1166
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Btw, napokon sam uzeo Thresha danas, Blitz na steroidima.
Najs. Mene neki dan shebao thresh na botu. I nije bio supp
Staro 19.03.2013., 10:53   #1167
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Probao baš Quinn-a. Ništ posebno, niti ga nemogu smjestiti nikamo kao ulogu. Nije čisti adc. Nema nikakvi spell za harras ili farmanje, nema nikakav spel za malo veći aoe, a ulty je useless u laning fazi, kasnije je donekle ok u tf ali ništ spešl.

Uglavnom, dosta je ovisan o mani, jer mu svi spellovi jakoo puno koštaju, ima praktički 2 spella, combo q-e radi ok dmg ali nije to to.

Za sad preskačem
Staro 19.03.2013., 11:03   #1168
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Quinn je kenjac, ne možeš iskerijat tim, evo neki dan igrao ADC-a (u čemu suckam), imam skor od 20/5, ali ja nemam dmg. U tf ja doslovce nemam dmg, a svi itemi su tu, znači BT/IE/PD/Botrk. Taj champ nije baš stronk, nice kit ali samo to.

Ova Zac će biti promašaj, već vidim, Munda spašava ulta, što će Zaca spašavati? Gledam kako mu HP-i idu dole nakon dva comba, frajer više nemre ući u nijedan trejd. Ne znam, ali meni ovo ne izgleda dobro.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2013., 11:45   #1169
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Quinn je kenjac, ne možeš iskerijat tim, evo neki dan igrao ADC-a (u čemu suckam), imam skor od 20/5, ali ja nemam dmg. U tf ja doslovce nemam dmg, a svi itemi su tu, znači BT/IE/PD/Botrk. Taj champ nije baš stronk, nice kit ali samo to.

Ova Zac će biti promašaj, već vidim, Munda spašava ulta, što će Zaca spašavati? Gledam kako mu HP-i idu dole nakon dva comba, frajer više nemre ući u nijedan trejd. Ne znam, ali meni ovo ne izgleda dobro.
Slažem se u potpunosti.

Zac će i po meni biti ili prejebni champ ili drek Budemo vidli kad dođe, ali ovaj HP drop me zabrivanja...
Staro 19.03.2013., 13:30   #1170
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Baš gledam frajera, Zac ima dobar gank, ima taj cc, ali early je taj hp problem... premda ako se ne spama abilityje, čak mislim da je prilično viable. Mijenjam mišljenja svakih sat vremena o tom novom champu

Evo link

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC