|
![]() |
#1141 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Sviđa mi se jako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1147 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne možeš uspoređivat Quinn sa njim. Quinn nikako ne paše u ovu metu, taj heroj nema nikakve logike. U S3 smo, HP je glavna faca među statsevima i ZACu je to najbolji prijatelj, ima gap closer, radi dmg ovisno o % max hpa, ima slow i stun. Napravili su championa koji ima apsolutne sve što si može netko željeti. Na papiru je to savršen heroj. Vidjet ćemo kakav je u igru, ali kao netko tko igra AD, bojim se ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Premium
|
Citiraj:
Slažem se s tobom u svemu, samo kažem da netreba prerano govoriti da je champ OP ili za baciti ![]() Makar i supp bi on mogao biti ok isto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
U pravilu Riot ti radi po kurvinskom principu već neko vrijeme - izbace champa koji je OP, prodaju bundle sa champom + skinom za 1350 RP-a (ako se ne varam za cijenu) i onda ide takav overnerf da je to žalosno, ali ne odjednom, nego u dva do tri manja patcha kroz neko vrijeme. Npr. tako su uništili Rengara koji je po meni jedan od najzabavnijih champova u igri, ali je postao totalno smeće i u top laneu i u džungli zbog overnerfova. Zac se čini užasno fun, već dva dana pokušavam ući na test server i odigrati ga, ali je queue po sat i više vremena, tako da nema smisla. Mislim da će Zac biti odličan jungler, a kao top laner će jednostavno biti preriskantan za igranje jer mu skillovi koštaju HP i onda nema šanse ući u jače trejdove i ekipa će ga jednostavno izgurati iz lanea u early gameu. Mogao bi biti solidan agresivan support, to se definitivno slažem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne slažem se s ovim oko HP-a ZACovog... Isti je morde, probaš lagano farmati na početku, kupiš nekih HP item, i dalje nečeš niti osjetiti HP drop. Ali definitivno super champ bude. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 | |
Premium
|
Citiraj:
PRIMJER Neki dan sam igrao Renektona protiv Singeda, oboje ultra jaki top champovi, ali je fora u tome bila što ja igram oba champa jako puno i stvarno dobro znam matchup. Fora je u tome da sam lika izgurao pod njegov tower (krenuo sam sa 9 potova i 2 warda), jer Singed nemože tamo dobro farmat, također čim malo izađe van dobije W + Q combo (stun sa 3 hita od W i lijep damage od Q). Na levelu 6 sam ga prvi put ubio pod towerom i to se samo nastavilo dok mu nisam uzeo tower do nekog levela 10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | |
Premium
|
Citiraj:
Q - 9/8.5/8/7.5/7 W - 4/4/4/4/4 E - 24/21/18/15/12 R - 130/115/100 W možeš praktički spamati, za farm i harras.. EDIT: Sad se prilično ljepo nasmijao na forum.hr-u o svađi 2 člana u vezi garena... That's why i love pcekspert ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 17.03.2013. u 16:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jeli on ap ili ad? Možeš ti spamat ali ode hp i to jest problem na početku i kad odeš prvi put back i kupiš neki item ajmo reć za hp, i dalje ćeš osjetit kako hp ode. HAL kako se zove taj test server? Btw. slažem se za ono da su čini se napravili savršenog champa, stvarno od pasiva do ultia sve savršeno posloženo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo info za test server: http://euw.leagueoflegends.com/board...d.php?t=905638 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Priča se da je ZAC underpowered, da ako se builda hp (što se i mora jer mu spellovi uzimaju hp) ne radi neki dmg, a ako ide na dmg, nema sustain. Nadam se da će biti pažljivi kod balansiranja toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Premium
|
Ma to sam ja rekao. Neće biti OP. Jer samo ako gledate koliko njemu hp-a ode za W-E-Q-W combo, je nekih 20-tak %.. I svaki E je 4 sec cd ali 5% hp-a. On će biti neki bruiser, s više naglašenim hp-om.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Premium
|
Baš sam se toga i bojao, jednostavo će biti preriskantan za top lane, iako ima dobrih opcija što se tiče builda za AP tanka - Rylai`s (spelling?), Liandri`s Torment i moglo bi biti ok. Čini se da će ipak biti bolji jungler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Premium
|
Ne čini mi se baš kao neki izbor iskreno. EDIT: Evo napokon odigaro Zaca, 8 minuta čekanja je bilo dobrih dva sata zapravo, ali ionako buljim u stream i MLG Dallas pa nema veze. Kao što sam i mislio, opako zabavan champ, koji na early levelima sa 3 skilla sam sebi izbije pola HP-a, a skupljanje onih blobova koji te healaju nije neka opcija jer padaju daleko i totalno random, tako da uzimaš brdo free dmg-a tijekom samog pokušaja skupljanja istih. Nisam ga igrap pre dugo, jer je test server u US, pa je i ping prekrasan, tako da nemam puno više iskustva za podijeliti. Navodno mu ide neki buff i malo će ga još tweakat. Zadnje izmijenjeno od: HAL. 18.03.2013. u 02:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Premium
|
Malo sam čitao, Zac neće biti nikako op. Kod champova kojima su spellovi ovisni o HP-u, hp gube u brojkama, dok zac gubi u postocima. Bez obzira da li on imao 1k hp-a ili 4k, on će za combo izgubiti oko 20%... Tu će se stvarati problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam grdi osjećaj da će Zac ostati samo dobar pokušaj zanimljivog i jakog champa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Premium
|
Probao baš Quinn-a. Ništ posebno, niti ga nemogu smjestiti nikamo kao ulogu. Nije čisti adc. Nema nikakvi spell za harras ili farmanje, nema nikakav spel za malo veći aoe, a ulty je useless u laning fazi, kasnije je donekle ok u tf ali ništ spešl. Uglavnom, dosta je ovisan o mani, jer mu svi spellovi jakoo puno koštaju, ima praktički 2 spella, combo q-e radi ok dmg ali nije to to. Za sad preskačem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Quinn je kenjac, ne možeš iskerijat tim, evo neki dan igrao ADC-a (u čemu suckam), imam skor od 20/5, ali ja nemam dmg. U tf ja doslovce nemam dmg, a svi itemi su tu, znači BT/IE/PD/Botrk. Taj champ nije baš stronk, nice kit ali samo to. Ova Zac će biti promašaj, već vidim, Munda spašava ulta, što će Zaca spašavati? Gledam kako mu HP-i idu dole nakon dva comba, frajer više nemre ući u nijedan trejd. Ne znam, ali meni ovo ne izgleda dobro.
![]() |
#1169 | |
Premium
|
Citiraj:
Zac će i po meni biti ili prejebni champ ili drek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Baš gledam frajera, Zac ima dobar gank, ima taj cc, ali early je taj hp problem... premda ako se ne spama abilityje, čak mislim da je prilično viable. Mijenjam mišljenja svakih sat vremena o tom novom champu ![]() Evo link
![]() |
|
|