|
![]() |
#1111 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da li je netko imao sličan problem.. Ja već 3 mjeseca pokušavam kupiti RP preko VISA kartice (nemam paypal)... I sve otipkam kako treba i baci mi: Store problem.. Contact support. I onda ne naprave ništa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Premium
|
Pa nije mi baš samo tak.. Svaka 2 tjedna idem doma, za vikend, moram otvoriti žiro u drugoj banci jer Zaba ne podržava Paypal (koliko znam), znači moram ići u oblžnji grad otvoriti račun, pa uplatiti pare, pa opet doma (10km) na paypal, pa opet u banku i tek onda imam paypal... A za vikend sam samo doma ![]() Moje pitanje je zašto jakooo puno ljudi ima taj problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
nemogu vjerovat.. kažem da idem na mid, i uzmem vlada.. i svi ostali odaberu osim jednog lika koji bi trebao na top.. i suti cijelo vrijeme.. i zadnje 3 sekunde pickanja kaže da on oće na mid i uzme swaina.. jebemu mater.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1121 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
"Swain support?" "Why not, OP" Uđemo u gejm, krene ovakav chat "Swain don't have stun" "Yes he does" "No, omg, gg, fuck this" "he has that root shit whatever" "oh fuck yes, yes" ownage je bio, njihova tristana umjesto da ide ad dođe na mid protiv mene (ja ryze)...a syndra ode dole na bot ovi rasturili, i kasnije i swain postao malo jači, i uspjeli dobiti ![]() EDIT: Change, ako hoćeš, ja ću ti uplatiti tih 10e, ti uplati 10e na moj račun... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
@Mommistake Ako zelis, mogu ti ja uzet RP. Uplati mi na racun i giftam ti (imam acc na Eastu na kojem sam igrao ~3 godine). Edit: Vidim vec se X-Plosiv ponudio prije mene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Premium
|
Ali nemožeš ti pričati o champ vs champ kad od većine imaš puuuno veći skill.. Ja neznam da li sam kad izgubio protiv Lux s Dianom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Radi se o tome da s Lux ti u fazi možeš praktički igrati safe mode, bilo protiv Fizza/Diane/Kassadina. Max E, nakon prvog bluea samo farmaš tako ako treba. I imaš teleport na lux, što je OP. 1vs1 u mid/late Diana pobjeđuje Lux ako su na podjednakim itemima (farm, kill itd.). Čisto jer Diana ide tanky like a motherfucker, a lux ide više na cdr/dmg/penetration. Druga je stvar ako lux uhvati dianu prva u Q + basic. Moraću opet početi igrati Dianu, jučer u ranked oni pickali kassadina, i ja se sjetim da dugo nisam igrao s Dianom, i uzmem ju (idiot, da smo izgubili bi se sjetio zašto u rankedu ne igram s champovima s kojima dugo nisam igrao)..završio 13/3/6, ali farm 122 u 32 min je bio sramotan (nitko nije farmao, bili su cijelo vrijeme neki okršaji) inače, probao sam započeti build ako se ne varam 2 ward - 2 mp - 5-7 hp potova na Diani, i stvarno je bilo OP, jer sam kassadina tako jebao na prvim levelima da je to bilo dfuq ![]() nekako kada igramo normal ili tako nešt,o mi se ne isplati raditi taj "sustained build" tj. započeti tako lane fazu, jer općenito se više isplati ići odmah na dmg itd., ako vidiš da druga osoba igra li la (all hail to lolking in loading screen) Ono što dosta ljudi zaboravlja jest WARDovi...i samo wards, wards wards, oni pobjeđuju igru. Ja sam gledao, i u prosjeku od zadnjih 50tak gejmova na MIDu kao MIDer kupim nekih 6-10 wardova po gejmu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Pozdrav svima. Thresh je pre OP support. Moji mainovi su Thresh, Malzahar i Riven. Volim igrat i sa Volibearom i Galiom. EUNE: RazZzerMan7 WEST: CROmagnion Ali zanima me nesto drugo vezano za league of legends. Jel itko ima ikakva saznanja hoce li se moc kupit Razer Goliathus ili Sphex Colectors edition (League of legends) u Zagrebu ? Je li to samo za internet trziste ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
Premium
|
Citiraj:
ovo uzmi drugi put kada igramo nego pitanje za yoricka ti njegovi duhovi prate samo champa, ne minione? tako da ti možeš do sutra samo na njega bacati ili ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Prate i minione kad je champ daleko, mislim to se podrazumjeva ali da nebi bilo zabune ![]() Kad sam pročitao vaš post nekako sam dobio volju za igranjem Yoricka i odigrao jedan i naravno spušio ![]() Igrao top protiv Zed-a, uzeo teleport + flash i dobro sam igrao, farmao i poke-ao ga ali njihov double mid Nid i Akali se nafidali i jbg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 16.03.2013. u 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
|