Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.09.2012., 19:52   #4141
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Nisam ni znao da toga ima...

Kak doc do toga? Igra mi je vec poprilicno dosadna,,
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2012., 22:41   #4142
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Pa htio si teže, di je problem?
jesam, al 10 nije za nikog

negdje ću iograt na 5-6..

@magarac

to je na PTR, nije još ofišl, bit će u 1.0.5
Staro 28.09.2012., 00:54   #4143
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Na diablo se vračam dok srede drop, do tada uživam u odličnom lootu u torchlightu.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 01:10   #4144
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Da Diablo ima loot ko Torch, nebi ga vise nitko igro jer bi bio predosadan i cijeli sitem sa RMAH i AH bi pao u vodu. Ovako stalno drzi ljude u iscekivanju jer znaju da postoji sansa da ce dobit nesto sto ce moc prodat za 250 eura a i zadovoljstina je uno veca nego kad je drop rate kao u Torchu. S druge strane zna bit frustrirajuce ali jbg. Vrijeme ce pokaza koja taktika je generalno bolja, odn koliko ce se igrat jedna i druga igra..

Jedno je sigurno Torchlight 2 je super za te pare. Ja sam ga kupio i stavio na komp od stare, g850, IGP i igra ga pomalo. Stara je stara Starcrafterica btw.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 06:43   #4145
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
jesam, al 10 nije za nikog

negdje ću iograt na 5-6..

@magarac

to je na PTR, nije još ofišl, bit će u 1.0.5
Ja sam malo isprobavao i za mene se trenutno MD5 na Act1 cini kao optimalna opcija.
Budem jos isprobavao.

Kako igram tank barba (http://eu.battle.net/d3/en/profile/M.../hero/14919148) ubijanje Elite packa zna potrajati jer fakat imaju gomilu HP.
A i puno je uzbudljivije jer nije da mogu random clickat tipke i pokupiti loot nego se ipak malo treba potruditi.
Budem probao i Act3 sa MD5, ali brijem da bi to vec moglo biti pretesko.

BTW, koliko sam skuzio sad ce loot level biti vezan za level moba koji ga dropa. Da li bi to moglo znaciti da bi Act4 napokon bio isplativ za farmat jer pretpostavljam da su tamo mobovi najveceg levela?

Inace, koliko sam vidio ispada da svaki MD level dize MF za 25% i EXP za 12%.
Fakat odlicno jer igranje na MD5 dodaje 125% MF i 60% EXP, pa ako je netko dobro gearan moze se fino dropova i EXP nahvatati.

Sa MD5 prvi trash mob kojeg sam ubio (ona gomila mobova u Leoric Manoru) je dropao Legendary amulet. Zuti itemi koji su dropali su svi bili iLv61-63, a i rollovi statsa na njima su bolji nego sada na live (vjerovatno i vezano za dignuti MF). Osim toga Legendary nisam dobio niti jedan uber zuti (ali nisam niti pretjerano dugo igrao), ali su svejedno osjetno bolji nego ovi sada na live.
Staro 28.09.2012., 08:34   #4146
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ovako stalno drzi ljude u iscekivanju jer znaju da postoji sansa da ce dobit nesto sto ce moc prodat za 250 eura a i zadovoljstina je uno veca nego kad je drop rate kao u Torchu.
Govoreći iz vlastite perspektive, totalno pogrešno, pogotovo dio o zadovoljštini

Istina je da ta nada u jackpot jedino šta mnoge još drži u D3, iako je šansa otprilike jednaka šansi da dobiješ na lotu. Drži te u iščekivanju, ali to samo stvara frustracije. Na kraju ispada da ne grindaš jer ti je zabavno ili da bi unaprijedio svoj lik, nego da bi nešto zaradio…

U biti odrađuješ (dosadni i užasno repetitivni) posao i to više nema nikakve veze sa igrom. Igre bi trebale bit i zabavne, ili? Mogu samo reć da sam se preporodio u T2, frustracija mi je dosta na poslu, ne treba mi ih i doma, u igri.
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 10:25   #4147
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ja grindam zato da dobijem ili kupim gear sa kojim ću sam moć nasjeć sa svih 5 likova diabla na inferno sa max "players" postavkama - kad to budem mogao nema smisla dalje igrat, isto je bilo sa D2 prestao sam ga igrat kad sam imao 3 lvl 90+ lika s kojima sam na players 8 sasjekao bala go govno imao sam kolekciju od bar 3/4 uniqua i setova koji su postojali u D2 po "mule" likovima...

u D1 sam imao SVE uniqove koji su postojali u igri...

Ali kad grindaš 3 mjeseca i dobiješ sve skup 5 legenda i 3-4 rare stvari koje možeš iskoristiti na nekom od likova postane ti malo blesavo...
Staro 28.09.2012., 10:39   #4148
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ali kad grindaš 3 mjeseca i dobiješ sve skup 5 legenda i 3-4 rare stvari koje možeš iskoristiti na nekom od likova postane ti malo blesavo...
O tome i govorim Ja sam ukupno dobio 2 legenda, i to naravno beskorisna. Stvarno sam igri dao šansu, iako je objektivno sve što se znalo o igri unaprijed (s naglaskom na RMAH) govorilo da ću se opako razočarat. Stalno sam sebe uvjeravao „ipak je to Diablo“. Igrao sam, a nije mi bilo fun, i cijelo vrijeme sam imao nagging feeling da me nego **** u mozak. Grindaš satima i danima za ništa. Sad mogu reć da to zapravo nema puno veze sa Diablom osim na površini. I nakon što je izašao T2, stvarno više nema razloga da ga igram. Možda se vratim za koji misec, čisto da vidim je li se šta promijenilo
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 10:48   #4149
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Da Diablo ima loot ko Torch, nebi ga vise nitko igro jer bi bio predosadan i cijeli sitem sa RMAH i AH bi pao u vodu. Ovako stalno drzi ljude u iscekivanju jer znaju da postoji sansa da ce dobit nesto sto ce moc prodat za 250 eura a i zadovoljstina je uno veca nego kad je drop rate kao u Torchu. S druge strane zna bit frustrirajuce ali jbg. Vrijeme ce pokaza koja taktika je generalno bolja, odn koliko ce se igrat jedna i druga igra..

Jedno je sigurno Torchlight 2 je super za te pare. Ja sam ga kupio i stavio na komp od stare, g850, IGP i igra ga pomalo. Stara je stara Starcrafterica btw.
Baš suprotno, ne bi bio dosadan nego zanimljiviji, a sistem AH/RMAH bi pao u vodu, što se protivi blizardovu money makeu.
Ja do sad imam oko 450 sati diabla 3, i pao mi je samo 1 item koji sam prodao za 17 milja, ostalo sve slabo, prodano za milju max.

Da nisu toliko gladni za lovom mogli su napravit igru sa ah i boljim lootom, tako što bi se moglo npr max prodat 5 itema u 10 dana.
Ljudi bi više bili u MP, zbog trgovanja, loot bi bio veći i bolji i igra bi bila bolja.

Na živce mi ide toliko ulupanih sati sa XXX magic finda za drek, dok recimo u TL2, toliko stvari pada da ne znaš kaj bi stavio na sebe, ali ozbiljno, zbog jednog belta ja sam primoran mjenjat pol geara, što nije loše, dapače odlično je, jer se puno više kombinira i veće je zadovoljstvo od frustriranog diablovog loota gdje se jako rijetko zalomi neki ok drop.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 28.09.2012., 11:02   #4150
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
@Buljo:
Ček malo, ti si u D3 igrao sa MF gearom?
Ti i tvoja posrana sreća, igraš sa MF gearom i ništa ti ne padne, ja pa dobivao dosta redovito dobre dropove. Bilo kako bilo, sad imamo što igrati, navratit ću da vidim novi endgame sa uber bossovima. Do onda uživancija sa lootom na kile
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 11:05   #4151
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Govoreći iz vlastite perspektive, totalno pogrešno, pogotovo dio o zadovoljštini

Istina je da ta nada u jackpot jedino šta mnoge još drži u D3, iako je šansa otprilike jednaka šansi da dobiješ na lotu. Drži te u iščekivanju, ali to samo stvara frustracije. Na kraju ispada da ne grindaš jer ti je zabavno ili da bi unaprijedio svoj lik, nego da bi nešto zaradio…

U biti odrađuješ (dosadni i užasno repetitivni) posao i to više nema nikakve veze sa igrom. Igre bi trebale bit i zabavne, ili? Mogu samo reć da sam se preporodio u T2, frustracija mi je dosta na poslu, ne treba mi ih i doma, u igri.
Upravo to, po svakoj točki!
Isto kao i kod WOW-a imam osjećaj da moram nešto "odraditi" i to mi se, iskreno, gadi. Igre su mi da se opustim poslije posla, a ne da idem nešto "odrađivati"; kao da mi toga nije dosta svaki dan. Uglavnom, za mene je D3 definitivno out, imam preko 450 sati igranja. T2 je predobar, za dušu opustiti; dolazi Grim Dawn polako, ima se što igrati.
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 11:16   #4152
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Osobno mi ne bi smetao rijedak drop već mi najviše smeta ono njihovo punjenje (RM)AH prva dva dana nakon patcha. Tužno je da su to naočigled svih napravili i nakon toga samo ugasili taj prekidač za dobre dropove.

Da se tako nešto radi u stvarnom svijetu bilo bi za tužbu
Staro 28.09.2012., 12:22   #4153
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

na PTR stiže novi patch, i najbitnija stavka je ''The chance for Legendary and set items to drop has been doubled''

konačno
Staro 28.09.2012., 13:24   #4154
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Oho, otkud to?
Nisam vidio da igdje piše.

Usput, super - sad će mi u 100 sati igranja pasti 2 umjesto 1 Legendaryja

fler je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 13:30   #4155
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Staro 28.09.2012., 13:35   #4156
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Hahahah

Staro 28.09.2012., 13:47   #4157
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Super, idem onda po onaj svoj ring

žmnpp
Staro 28.09.2012., 14:06   #4158
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Odlicno... svidja mi se :-)

Iako mi je legendary drop u zadnje vrijeme naklonjen. Vile ward s dexom i fire resistom za monka :-) .
Staro 28.09.2012., 15:42   #4159
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Hahahah

to, to te ja pitam. haha koji smijeh, al stvarno meni je igra dobra, ne vidim neki veliki problem u tome što malo rijeđe padaju dobre stvari. jer uglavnom derem minionse i s ovima koje mi padnu dosta dobro, al normalno da bi barem meni za bolji doživljaj bilo bolje da legendary malo češće padaju, i da sama igra ima malo veći sadržaj od pukog craftanja i razmišljanja kad će mi past nešto dobro. tako da mislim da im je ovo ok potez, i bilo bi stvarno realno da se taj drop poboljša jer i oni sami su svijesni da drop mora biti bolji. iako osobno sam mišljenja da im je ovo bila taktika, dakle na početku će stavit loš drop, da se svi navuku na AH i tamo dobro iskupuju isprodaju, i onda će malo povećat šansu za MF iteme. i to je ok, mislim blizardova politika je pohlepna, dosta toga se vrti oko zarade, ali s vremena na vrijeme ipak pokažu zrelost i solidarnost s ljudima koji igraju, dakle nije da ne čuju što igrači žele. čuju kritike, neke prihvate neke odbiju i to je ok po meni. samo neka poduplaju drop, i mislim da većina više neće moć kucat žalopojke ovdje, jer igra ko igra nije razočarala ma koliko se neki to trudili dokazat zato jer im nije pao komplet legendarya. nije ni meni, pa ne kukam po tom pitanju.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 15:58   #4160
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Koliko sati igre imaš?
I sa kojim likovima?

žmnpp
Staro 28.09.2012., 20:13   #4161
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 20:41   #4162
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Ja sad i ne radi

žmnpp
Staro 28.09.2012., 20:43   #4163
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova

okanio sam se probavanja bilo kakvih "glitcheva" u Diablu jer mi je stalno do accounta . Nikad ne znaš zbog kakve gluposti ti ga mogu benat
klem je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 22:19   #4164
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Mene bi samo zanimalo kojim pravom te neko može benat iz igre koju si platio bez obzira kakv glitch korisio, njušim tužbu kad poseru nekog ko ima magisterij prava u USA i višak slobodnog vremena...
Staro 28.09.2012., 22:54   #4165
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Mene bi samo zanimalo kojim pravom te neko može benat iz igre koju si platio bez obzira kakv glitch korisio, njušim tužbu kad poseru nekog ko ima magisterij prava u USA i višak slobodnog vremena...

Sve je to definirano u TOS-u (ono što nitko ne čita već se odmah ide na Accept) i ukratko se svodi na plaćanje korištenja igre, ne i vlasništvo nad softverom. Što se prava tiče, koliko god netko bio dobar odvjetnik - Activision na raspolaganju ima bar 20 boljih

fler je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 23:01   #4166
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Možda ima 20 više, ali to ne znači da su bolji odvjetnici. Uglavnom, ne mogu/ne smiju te banat zbog korištenja njihovog softwarea. Njihov je problem što su ostavili bug u igri.
Staro 28.09.2012., 23:08   #4167
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor fler Pregled postova
Sve je to definirano u TOS-u (ono što nitko ne čita već se odmah ide na Accept) i ukratko se svodi na plaćanje korištenja igre, ne i vlasništvo nad softverom. Što se prava tiče, koliko god netko bio dobar odvjetnik - Activision na raspolaganju ima bar 20 boljih
Imaju oni dobre odvjetnike, ali mogu si oni obrisati guzicu svojim TOS-om van US-a, toliko on vrijedi, i sami su svjesni toga.
Neka probaju takvo što recimo u njemačkoj, upravo Steamu ribaju nos vezano uz njegov izmijenjeni TOS, a uskoro bi se moglo ići rješavati pitanje vlasništva igara koje igrač kupi, što bi moglo potvrditi naše vlasništvo nad kupljenim igrama, a ne nekakvom licencom.
Ukratko, ili će se Blizzard naguziti pred zakonom ili će morati prestati poslovati u EU ako do toga dođe, ali imam dojam da je ipak prevelika lova tu u pitanju da nebi postigli neki kompromis.
Državni zakoni uvijek gaze TOS, bez iznimke.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2012., 08:38   #4168
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Citiraj:
Autor fler Pregled postova
Ok ali ovo nije pitanje vlasništva i kršenja vlasništva ili kršenja općih pravila ponašanja nego korištenje GLITCHA u igri što bi se moglo nazvati i feature-om ma kako nepošteno izgledalo, to je isto kao da id software kaže da će te banat sa servera ako koristiš u quake-u speed run mislim gluposti to NEMOŽE nikako biti opravdan razlog za ban jer niti kršiš intelektualno vlasništvo niti nekog vređaš niti postoji oštećena strana jer neznam koji kurac bi blizz trebalo bit briga ubiješ li ti diabla na inferno sa 3 udarca ili 50 udaraca...

Btw nema veze kolko su dobri ako za nešto ne postoji osnova u zakonu može ti advokat bit i bog otac to ti neće pomoć što se u prošlosti i više puta dokazalo posebno u trustovskim parnicama i pitanjima intelektualnog vlasništva...
Staro 29.09.2012., 11:37   #4169
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
/cut/
to NEMOŽE nikako biti opravdan razlog za ban jer nekog vređaš
/cut/
A što je korištenje dva 2hand oružja na jednom liku nego vrijeđanje programera koji je napravio takav glich

Da je to japanac najverojatnije bi si u pucao u glavu od sramote

žmnpp
Staro 29.09.2012., 12:41   #4170
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ovaj 2h exploit je jeben :-D . Ko je iskoristio, nece mu se unequipati 2 handeri.... jao da sam bar prije vidio.

Ovakve stvari vracaju zabavu u D3... trebali bi tu i tamo ostaviti rupe za exploite da se raja veseli :-)

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na