|
![]() |
#4144 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da Diablo ima loot ko Torch, nebi ga vise nitko igro jer bi bio predosadan i cijeli sitem sa RMAH i AH bi pao u vodu. Ovako stalno drzi ljude u iscekivanju jer znaju da postoji sansa da ce dobit nesto sto ce moc prodat za 250 eura a i zadovoljstina je uno veca nego kad je drop rate kao u Torchu. S druge strane zna bit frustrirajuce ali jbg. Vrijeme ce pokaza koja taktika je generalno bolja, odn koliko ce se igrat jedna i druga igra.. Jedno je sigurno Torchlight 2 je super za te pare. Ja sam ga kupio i stavio na komp od stare, g850, IGP i igra ga pomalo. Stara je stara Starcrafterica btw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4145 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Budem jos isprobavao. Kako igram tank barba (http://eu.battle.net/d3/en/profile/M.../hero/14919148) ubijanje Elite packa zna potrajati jer fakat imaju gomilu HP. A i puno je uzbudljivije jer nije da mogu random clickat tipke i pokupiti loot nego se ipak malo treba potruditi. Budem probao i Act3 sa MD5, ali brijem da bi to vec moglo biti pretesko. BTW, koliko sam skuzio sad ce loot level biti vezan za level moba koji ga dropa. Da li bi to moglo znaciti da bi Act4 napokon bio isplativ za farmat jer pretpostavljam da su tamo mobovi najveceg levela? Inace, koliko sam vidio ispada da svaki MD level dize MF za 25% i EXP za 12%. Fakat odlicno jer igranje na MD5 dodaje 125% MF i 60% EXP, pa ako je netko dobro gearan moze se fino dropova i EXP nahvatati. Sa MD5 prvi trash mob kojeg sam ubio (ona gomila mobova u Leoric Manoru) je dropao Legendary amulet. Zuti itemi koji su dropali su svi bili iLv61-63, a i rollovi statsa na njima su bolji nego sada na live (vjerovatno i vezano za dignuti MF). Osim toga Legendary nisam dobio niti jedan uber zuti (ali nisam niti pretjerano dugo igrao), ali su svejedno osjetno bolji nego ovi sada na live.
![]() |
![]() |
#4146 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Istina je da ta nada u jackpot jedino šta mnoge još drži u D3, iako je šansa otprilike jednaka šansi da dobiješ na lotu. Drži te u iščekivanju, ali to samo stvara frustracije. Na kraju ispada da ne grindaš jer ti je zabavno ili da bi unaprijedio svoj lik, nego da bi nešto zaradio… U biti odrađuješ (dosadni i užasno repetitivni) posao i to više nema nikakve veze sa igrom. Igre bi trebale bit i zabavne, ili? Mogu samo reć da sam se preporodio u T2, frustracija mi je dosta na poslu, ne treba mi ih i doma, u igri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4147 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja grindam zato da dobijem ili kupim gear sa kojim ću sam moć nasjeć sa svih 5 likova diabla na inferno sa max "players" postavkama - kad to budem mogao nema smisla dalje igrat, isto je bilo sa D2 prestao sam ga igrat kad sam imao 3 lvl 90+ lika s kojima sam na players 8 sasjekao bala go govno imao sam kolekciju od bar 3/4 uniqua i setova koji su postojali u D2 po "mule" likovima... u D1 sam imao SVE uniqove koji su postojali u igri... Ali kad grindaš 3 mjeseca i dobiješ sve skup 5 legenda i 3-4 rare stvari koje možeš iskoristiti na nekom od likova postane ti malo blesavo...
![]() |
#4148 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4149 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ja do sad imam oko 450 sati diabla 3, i pao mi je samo 1 item koji sam prodao za 17 milja, ostalo sve slabo, prodano za milju max. Da nisu toliko gladni za lovom mogli su napravit igru sa ah i boljim lootom, tako što bi se moglo npr max prodat 5 itema u 10 dana. Ljudi bi više bili u MP, zbog trgovanja, loot bi bio veći i bolji i igra bi bila bolja. Na živce mi ide toliko ulupanih sati sa XXX magic finda za drek, dok recimo u TL2, toliko stvari pada da ne znaš kaj bi stavio na sebe, ali ozbiljno, zbog jednog belta ja sam primoran mjenjat pol geara, što nije loše, dapače odlično je, jer se puno više kombinira i veće je zadovoljstvo od frustriranog diablovog loota gdje se jako rijetko zalomi neki ok drop.
![]() |
![]() |
#4150 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
@Buljo: Ček malo, ti si u D3 igrao sa MF gearom? Ti i tvoja posrana sreća, igraš sa MF gearom i ništa ti ne padne, ja pa dobivao dosta redovito dobre dropove. Bilo kako bilo, sad imamo što igrati, navratit ću da vidim novi endgame sa uber bossovima. Do onda uživancija sa lootom na kile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4151 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Isto kao i kod WOW-a imam osjećaj da moram nešto "odraditi" i to mi se, iskreno, gadi. Igre su mi da se opustim poslije posla, a ne da idem nešto "odrađivati"; kao da mi toga nije dosta svaki dan. Uglavnom, za mene je D3 definitivno out, imam preko 450 sati igranja. T2 je predobar, za dušu opustiti; dolazi Grim Dawn polako, ima se što igrati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4152 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Osobno mi ne bi smetao rijedak drop već mi najviše smeta ono njihovo punjenje (RM)AH prva dva dana nakon patcha. Tužno je da su to naočigled svih napravili i nakon toga samo ugasili taj prekidač za dobre dropove. Da se tako nešto radi u stvarnom svijetu bilo bi za tužbu ![]()
![]() |
#4155 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4158 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Odlicno... svidja mi se :-) Iako mi je legendary drop u zadnje vrijeme naklonjen. Vile ward s dexom i fire resistom za monka :-) .
![]() |
#4159 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
to, to te ja pitam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4161 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4163 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
okanio sam se probavanja bilo kakvih "glitcheva" u Diablu jer mi je stalno do accounta ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4164 |
Beskorisna bitanga...
|
Mene bi samo zanimalo kojim pravom te neko može benat iz igre koju si platio bez obzira kakv glitch korisio, njušim tužbu kad poseru nekog ko ima magisterij prava u USA i višak slobodnog vremena...
![]() |
#4165 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Sve je to definirano u TOS-u (ono što nitko ne čita već se odmah ide na Accept) i ukratko se svodi na plaćanje korištenja igre, ne i vlasništvo nad softverom. Što se prava tiče, koliko god netko bio dobar odvjetnik - Activision na raspolaganju ima bar 20 boljih ![]()
![]() |
![]() |
#4166 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Možda ima 20 više, ali to ne znači da su bolji odvjetnici. Uglavnom, ne mogu/ne smiju te banat zbog korištenja njihovog softwarea. Njihov je problem što su ostavili bug u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Neka probaju takvo što recimo u njemačkoj, upravo Steamu ribaju nos vezano uz njegov izmijenjeni TOS, a uskoro bi se moglo ići rješavati pitanje vlasništva igara koje igrač kupi, što bi moglo potvrditi naše vlasništvo nad kupljenim igrama, a ne nekakvom licencom. Ukratko, ili će se Blizzard naguziti pred zakonom ili će morati prestati poslovati u EU ako do toga dođe, ali imam dojam da je ipak prevelika lova tu u pitanju da nebi postigli neki kompromis. Državni zakoni uvijek gaze TOS, bez iznimke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Btw nema veze kolko su dobri ako za nešto ne postoji osnova u zakonu može ti advokat bit i bog otac to ti neće pomoć što se u prošlosti i više puta dokazalo posebno u trustovskim parnicama i pitanjima intelektualnog vlasništva...
![]() |
![]() |
#4169 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#4170 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovaj 2h exploit je jeben :-D . Ko je iskoristio, nece mu se unequipati 2 handeri.... jao da sam bar prije vidio. Ovakve stvari vracaju zabavu u D3... trebali bi tu i tamo ostaviti rupe za exploite da se raja veseli :-)
![]() |
|
|