|
![]() |
#4112 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Stavio na RMAH pa ću povuči kad budem igrao danas i onda opet na RMAH ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4113 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Može mala pomoć oko računanja dmg-a ![]() O oružju da ne govorim. Brzina im je ista osim što je na daggeru malo veći raspon između min i max dmg-a. Ali sad da je razlika 11000 dmg između njih ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4115 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4116 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ne, i to se racuna naravno.... sto mislis zasto DH-i imaju po parsto tisuca dps.. Imam i ja 160K dps dok ne ispucam prvi hit... Ugl, jel ima koji DH ovdje da je uspio solo rijesiti Rakanotha na A4 i kako je to napravio? naglasak na SOLO Ty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4125 |
Premium
|
Za vikend napadalo nekoliko legenda i rare itema. Čak smo neke i iskoristili. Opet mi se vratila želja za igranjem ![]() OT: Deane, di si danas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4127 | |
Premium
|
Citiraj:
u zgodna stvarčica. Najbolje bi bilo provjerit cijene sličnih pa se tako orjentirat. Stanje ekonomije u diablu je sve gore i gore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Bogati ta kaciga ko stvorena za mog wd ![]() ![]() Dobro ti kazu bacaj to na rmah odma sada odma!!! Moze se dobit dobra lova za to a ne tu neki gold pih ![]() Ja jos cekam svoj 'the drop' A kad smo vec tu sta je s tim dropovima? Ono poslije patcha mi pade 4 leđendarija u 2 dana i od tad nista ko i prije njeg ![]() Jel to bilo sam daj raji nek se veseli i da se popuni ah s novim leđendarijima?!? Bas nista od ta 2 dana a svaki dan napravim run-2 a kak vrijeme ide imam sve vise mf i igram teze actove s vecom drop sansom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4133 |
Premium
|
Meni palo par komada, ništ posebno, kumu palo malo više i set itemi, ali očito je da su brzo nešto promijenili. Kao što rekoh, kum je dobivao 1k+ dps jednoruka oružja, a sad ih nema ni za lijek. Sve, što padne, je loše. Desi se da padne dobra stvar, ali rijetko. Padne migthy weapon sa 430 dex-a, socketom i ništa drugo (dps 659, 1H). Mislim, wtf? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Diablo i AH je više ekonomija nego što je igra, tako da me ne iznenađuje da sam tek jučer dobio iole bolje oružje koje zapravo i mogu koristiti, svaki dan po sat dva igram...
![]() |
#4135 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
imam jedno pitanje, na koje ne znam odgovor. imam diablo instaliran na c disku, al bih ga obriso i ponovo instaliro na D disk. pa me zanima, jel gubim ja svoje likove ako pobrišem igru s c diska? ili su likovi sačuvani na blizard serveru, odnosno mom acount profilu? jer instaliro bi igru na D disk, jer mi je C već pomalo pretijesan što se tiče slobodnog prostora, a dolazit će novi patchevi pa bi ga radije prebacio tamo gdje ima više mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|