|
![]() |
#1441 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 25.08.2012. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo ovako opremljen se kreće u pohode na Pripyat i NPP ![]() ![]() http://i45.tinypic.com/2nltz6r.jpg Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 25.08.2012. u 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 | |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() kad uletiš sa bokericom u granama u rukama, bude http://www.youtube.com/watch?v=sAn7baRbhx4 a da ne kažem kako je moć čišćenja i zamašćivanja u isto vrijeme jača i od Jara ![]() @Jozo: zapadne puške su garant ufurali oni smutljivci i mutikaše, hipici i neradnici koji se skrivaju iza imena Freedom. tamo pravih Rusa nema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ja sada planiram drugi prelazak sa drugim modom,sada sam skoro pa presao sa Lost Oblivion,igrao sam sa complete modom,jel to onaj Old Good Stalker ? Kakva je grafika,gameplay,frakcije itd. Ako nije problem par ingame slicica hehe ja sada krecem na NPP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ebite se, počeo i ja ispočetka fino s Complete modom i realistic weapons. Strah me i pomisliti kako će to izgledati u Agropromu, a tek kasnije ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 | |
Premium
|
Citiraj:
ne vidim gust u onim console whinerima sto traze mod za unlimited carry weight,nisi ti Vuco pa da imas omanju oruzarnicu ![]() bemti,idem nastaviti igrati i evo stalno X3_RDA has stoppe working,iz cista mira... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1452 |
Banned
|
Mod je po defaultu podešen na 80kg a sve ostalo se dobije nadogradnjom odjela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 | |
Premium
|
Tejas Stalker September is still the date so I have not heard of delay. I have heard that LA can play older computers okay. There are lots of new areas, quests and characters. I have friend that is big CS Modder who is from and lives in Croatia. Mozemo odahnuti,Lost Alpha izlazi uskoro (ili drugim rijecima,bez odgoda ) ![]() Citiraj:
zato vrsim selekciju po trosnosti oruzja i za kojega cu dobiti vise para... i obavezno u Freedom bazu prodati jer dobijem vise od onog Barkeep... cek,sta je ovo kod ulaza u NPP,APC vozilo,pa kako da to unistim,prvi put se srecem s tim cudom ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: blava. 26.08.2012. u 16:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() Na tom oklopnjaku je smješten ZSU 14,5mm i pere sve živo pa zato pažljivo i bježi od drveta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
moreš ga i sa F1 roknuti, ja sam 3 komada hitil i kabooom ![]()
![]() |
![]() |
#1458 | |
Premium
|
Rijesio se gada,pa bemti probija Exoskeleton ko pulover ![]() Nemam granata za ugradjeni bacač,vec sam jednu obicnu granatu i dvije F1,u medjuvremenu sa Gauss rifleom me 2 puta skinuo prije nego sto sam skuzio da je kojih 500 m ulijevo na elektrani .... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Brat od Đon Vejna
|
Ljudi, dali vam se ikad u Enemy territoryu desi da vas napadne horda mutanata??? Budu po 3 bloodsuckera, 15 pasa, 5 pseudodogova, malih stakora bezbroj...svi odjednom...Nemam municije da ih sve pobijem sa cijevi ![]()
![]() |
#1460 | |
Premium
|
Citiraj:
S kojim modom igras ? Ima ih tamo puno,puno,tih dzukela posvuda,poltergeista,bloodusuckera i onih sa gas maskom sta skacu ko na trampolinu,neda mi se sada guglati... pogotovo poslije blowouta stvori ih se,srecom popnes se gore i samo udri po automatu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Complete 2009. Znam da ima svakakvih stvorenja, ali fora je sto gamad dođe u hordi, tamo gdje se ubiju Merc snajperisti, bude ih po 30-40 na 200 m2 ![]() trebao bih 10 F1 da ih rijesim..
![]() |
![]() |
#1463 | |
Premium
|
Citiraj:
odsetam 2 koraka on me ubije s onom ugradjenom strojnicom ili cime vec 1 metak ode vise od pola zdravlja i jos su me tada vrebali Monolith *ederi sa Gauss rifleom... rijesio sam ga se sa minama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Taj oklopnjak i nije neki problem jer kada mu se približavaš imaš neku kućicu za zaklon, a lijevo od kućice ti je cijelo vrijeme zid - a u zidu pored kućice je rupa ![]()
![]() |
![]() |
#1466 |
Banned
|
Jbg. ![]() ![]() ![]() Nositi FN 2000, a neimati granate za njega(je prava šteta) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Brat od Đon Vejna
|
Neznam dali da prije napada na x-18 rjesim propovjednika i mrknem mu pumpericu...obozavam tu masinu ![]() Jel dobijem onda nagradu od Sidorovica?
![]() |
#1468 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
To gamad dođe iz sela i gore od puta za Red Forest. Tamani to češće pa neće. ![]()
![]() |
![]() |
#1470 |
Guest
|
Igram Clear Sky Complete Mod na normal težini i jedva sam izašao iz one močvare na početku igre. Trebala su mi 3 prokleta sata i 247 loadinga. Kako da sa sačmaricom ubijem 5-6 stalkera koji hodaju u grupama?! Na 10 metara gađam i ništa se ne događa, a oni kad pucaju sa sačmom ubiše me dok kažeš *eks. Mutanti isto gadni, iz pištolja treba kiša metaka, a sačma beskorisna protiv čopora. Ako tu nisam odustao onda ne znam što me može otjerat od ove igre. ![]() Sad sam naletio i na vojnike. Jednog mogu sredit, ali ako su dvojica to je već problem... Ako ih ima više mogu slobodno zaboravit, uvijek prvo gamad pobjegne pa se vrati s ekipom i opkole me. Je li normalno da je ovako teška igra? Prešao sam SOC uzduž i poprijeko bez nekih problema, a ovdje ne mogu mrdnut. I koje oružje je najjače/najisplativije? Našao sam nekog mrtvaca i na njemu AS Val sa 8 metaka. S tim sam se po noći šuljao oko vojne baze, ko Rambo, uspio sam obezglavit jednog vojnika s Abakan-om i pobjeć. Koji je to bijeg bio. Filmski. ![]() Da li da upgrade-am tog Abakana koliko god mogu ili da tražim negdje municiju za AS Val? |
![]() |
![]() |
|
|