|
![]() |
#1411 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
@ blava, s obzirom da sam sad prolazio kroz Pripyat i Sarcophagus, jebeno dobro se oboružaj sa medkitovima i dobrim pljucama sa puno municije, trebat će ti ![]() ![]() Inače ja u Pripyatu pokupio dekoder, ali budala kakva jesam, prvo sam došao do wish grantera ![]() ![]() I da, one shot kill sa Gaussom je baš zabavan ![]()
![]() |
![]() |
#1412 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovu temu treba lokat ![]() Sutra moram bit na terenu u pol 7, a sad se nećkam dali da zakrešem SoC ili ne . Neznam koliko ste vješti s penjanjem, ja sam se popeo na desetak drvaca već, obišao gro krovova u nadi da ču jedini ja nači nešto spektakularno na nekon od krovova, u podkrovlju i sl., ali ništa e...zato sam spraksan, čim se suckerblood vidi ja sam ko maca u krošnji ![]()
![]() |
#1413 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://zsg.dk/index.php Ovo sam imao u bookmarksima, ali domena je potpuno nova. Pa eto, ako kome zatreba...
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
SoC + Complete 2009 1.4.4 + Realistic Weapons Addon = ajme majko mila. instalirao u pauzi fušarenja s nekim prijevodima, rekoh "ma samo da vidim kak to zgleda s tim modom"... niti se ne okreneš, a 10 sati u komadu k'o rukom odnešeni ![]() speglano do ibera, nisam ovako guštao u ikojem singlplejeru od CoP, s tim da je ovo još bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Vi baš nećete pustiti ovu temu na miru!? ![]() ![]() Pa ljudi Božji neki ovdje pokušavaju apstinirati od odlaska u Zonu a vi stalno bumpate temu! ![]() I šta mi vrijedi, kad evo kopiram sve STALKER-e sa starog diska na SSD ![]()
![]() |
#1419 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
no,vezano za to jesam li se opskrbio,nadam se da ce ovo biti dosta. 2 armora ( 1 rezerva ),assault rifle da ga nema boljega,takodjer i secondary gun,i jos rezervni pistolj i Dragunov SVU ![]() iako sam mogao ici na veci bulletproof cap i rupture jer imam predosjecaj da ce biti krcato Monolithom i mutantima ![]() Citiraj:
![]() pa stalno se vracam u Bar,cekaju me trojica svaki put na onom punktu prije ulaska i par skrivenih po zgradama... to cemo u drugom prolasku,zao mi ih vise tamaniti ... zanimljivije mi je cuti informacije iz prve ruke,ti si nesto kao Guide iz STALKER svijeta na ovome forumu ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1421 | ||||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 | ||
Premium
|
Citiraj:
new game sa drugim modom. znam da je prozvakano pitanje stotinu puta,ali s kojim modom da krenem igrati poslije Lost Oblivion... Citiraj:
![]() samo eto drugi put poginuo u Prypiatu,ja ne znam kako ovi Loneri vide gamad po zgradam,meni granatu bacio i Game Over ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#1424 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam 2 puta ispocetka igrao SoC, dosao do NPP i odustao. bio sam naoruzan do zuba, sa svime mogucim ali nemam zivaca bjezat od helica i klat se sa vojskom i monolitima u isto vrijeme i neznam kaj...Izgubi mi se onaj STALKER stih i lici mi na CoD... Bilo bi vrijeme da odigram Clear Sky...(da, neznam ni ja sto cekam)
![]() |
#1426 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Meni je bilo ludo kad sam ušao u NPP koliko je 'ebenog Monolitha nutra bilo dobro je xlr rekao, F1 onda posluži baš odlično ![]()
![]() |
![]() |
#1428 | |
Antimićanin
|
samo što ne možeš ozdraviti da samo malo čučneš iza bačve ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
muimerP
|
![]() |
#1430 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() pogotovo ak imaš neki mod koji ti ne odbrojava minute na tom djelu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja sam taj dio prošprintal, skinul sam jedino ljudstvo sa dragunovima i gaussovima, sa F1 bombicama uništil jedan APC i dalje šprint do sarkofaga ![]() Inače blava, dok prolaziš kroz Pripyat probaj skinut nekog vojnika sa zgrade pa da ti padne gauss dolje, odmah lakše dišeš ![]()
![]() |
![]() |
#1432 | |
Premium
|
Citiraj:
gdje si se ti to zaputio ? izvan granica ... btw.jel ovaj lik developer Lost Alpha ili beta tester,vidim daje eksluzivne screenshotove na fejsbuku https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater no,vrijeme da se vratim u igru,see 'ya fellow stalkers ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
uh, neviđenih dva dana guštanja u početnim dijelovima SoCa. čista uživancija. nekak sam brijao da ću po starom dobrom običaju zajahat neku rusku asault šljucu, Abakan ili Grozu pa kasnije šnjofat za Vintorezom ili VSSom, pa udri... ali majko mila, kakvo guštanje sa TOZ34 bokericom izdaleka... nafilam ju sa 12x76 dartovima i prolazim ko govno kroz gusku sa banditima. za šuljanje, i škrbavi suppresed PB6P9 sa samog početka igre je odličan. uopće me niš drugo trenutno ne zanima. autoru Complete moda kapa do poda, |
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() Ajde da nisam jedini, nakratko sam mislio da sam poludio ![]() @blava - ma nema krova na koji se nepopnem, na ovaj ili onaj način, tako sam na jednom mjestu ispao iz "granica igre", preskočio ogradu i onda beskrajno lutanje divljinom i na kraju sljomljenim teksturama...
![]() |
![]() |
#1436 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() nego, ja u SoC-u i CS-u uglavnom koristim AK-74 ili Abakan sa protupancirnom municijom za every day use. Za neke delikatnije misije uzmem neku bolju puškicu, dok u CoP-u su te puške malo preblesavo napravili, tako da tamo uglavnom koristim G37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() meni se ne sviđa ni tolko zapadnog oružja a nema poveznice odkud je došlo u zonu trebali su stavit čisto SSSR oružje AK47/74, abakan, saigu itd još kad bi se mogle mine postavljat to bi bilo divno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 | |
Premium
|
Tejas Stalker Still working on. I am Tester for Dez0wave. Croatian community very important in Stalker World. odgovor od tog lika Mene najvise interesira tijekom kraja COP,end screen govore o placenicima ( merc ) kako ih netko financira i njihov dolazak i namjere su nerazrijesene. Citao sam spekulacije,da ih ukrajinska vlada financira,razlicite korporacije izvan Zone radi bogacenja artefaktima itd. meni jos ostaje nepoznanica otkud onaj trader u centru Pripyat,kad je prije prosao Brain scorcher u obicnom kaputu koji ga ne moze zastiti od zracne puske ![]() Citiraj:
mozda bi to sve STALKER 2 razjasnio ali eto necemo to spominjati jer zaboli svakog fana STALKERA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Jeste se raspricali o svemu i svacemu ![]() Sad mi se opet igra neki STALKER, a neznam kojeg bi ![]() Valjalo bi ih po redu odigrat...
![]() |
#1440 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |