Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.08.2012., 23:07   #1411
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
@ blava, s obzirom da sam sad prolazio kroz Pripyat i Sarcophagus, jebeno dobro se oboružaj sa medkitovima i dobrim pljucama sa puno municije, trebat će ti

Inače ja u Pripyatu pokupio dekoder, ali budala kakva jesam, prvo sam došao do wish grantera pa sam se morao vraćat dolje niz lojtrice da dođem do onih vrata

I da, one shot kill sa Gaussom je baš zabavan

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2012., 23:26   #1412
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ovu temu treba lokat
Sutra moram bit na terenu u pol 7, a sad se nećkam dali da zakrešem SoC ili ne .

Neznam koliko ste vješti s penjanjem, ja sam se popeo na desetak drvaca već, obišao gro krovova u nadi da ču jedini ja nači nešto spektakularno na nekon od krovova, u podkrovlju i sl., ali ništa e...zato sam spraksan, čim se suckerblood vidi ja sam ko maca u krošnji .
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2012., 06:05   #1413
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ovu temu treba lokat
Sutra moram bit na terenu u pol 7, a sad se nećkam dali da zakrešem SoC ili ne .
Nije problem. Možda je bolje za zakrešeš igru, da ne zaspiš ujutro. Lijepo cijelu noć igraš i odeš na teren

Citiraj:
Neznam koliko ste vješti s penjanjem, ja sam se popeo na desetak drvaca već, obišao gro krovova u nadi da ču jedini ja nači nešto spektakularno na nekon od krovova, u podkrovlju i sl., ali ništa e...zato sam spraksan, čim se suckerblood vidi ja sam ko maca u krošnji .
Iskreno, nisam probao, budući imam SPAS-12 moddanu sačmaru, pa suckerblood ni ne dođe do mene, a već ga skenjam inaće, hvale vrijedno otkriće.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2012., 10:51   #1414
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
http://stalker.wikia.com/wiki/Main_Page

Nacitao sam se svega i svacega ovdje
Tnx! Jutros švrljam po moddb-u i naletjeh na link u jednom komentaru za sajt o kojem sam pričao, a za kojeg sam mislio da je ugašen:
http://zsg.dk/index.php

Ovo sam imao u bookmarksima, ali domena je potpuno nova. Pa eto, ako kome zatreba...
Staro 23.08.2012., 11:11   #1415
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ovo sam imao u bookmarksima, ali domena je potpuno nova. Pa eto, ako kome zatreba...
uuuuu... ovo je detaljan šalabahter za prepisivačinu samo takvu eto, ko voli nek izvoli, totalni Đapić mod
Staro 24.08.2012., 10:21   #1416
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
SoC + Complete 2009 1.4.4 + Realistic Weapons Addon = ajme majko mila. instalirao u pauzi fušarenja s nekim prijevodima, rekoh "ma samo da vidim kak to zgleda s tim modom"... niti se ne okreneš, a 10 sati u komadu k'o rukom odnešeni

speglano do ibera, nisam ovako guštao u ikojem singlplejeru od CoP, s tim da je ovo još bolje.
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2012., 10:41   #1417
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Clifton Pregled postova
SoC + Complete 2009 1.4.4 + Realistic Weapons Addon = ajme majko mila. instalirao u pauzi fušarenja s nekim prijevodima, rekoh "ma samo da vidim kak to zgleda s tim modom"... niti se ne okreneš, a 10 sati u komadu k'o rukom odnešeni

speglano do ibera, nisam ovako guštao u ikojem singlplejeru od CoP, s tim da je ovo još bolje.
Aha, poznat mi je taj efekt "budem samo pol ure dok mi se nešto skine" onda se skine i odseeda do ratia 7,9 dok ti završiš i obično neko od ukućana ide na posao
Staro 24.08.2012., 11:24   #1418
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Vi baš nećete pustiti ovu temu na miru!?

Pa ljudi Božji neki ovdje pokušavaju apstinirati od odlaska u Zonu a vi stalno bumpate temu!

I šta mi vrijedi, kad evo kopiram sve STALKER-e sa starog diska na SSD
Staro 24.08.2012., 11:41   #1419
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Vi baš nećete pustiti ovu temu na miru!?

Pa ljudi Božji neki ovdje pokušavaju apstinirati od odlaska u Zonu a vi stalno bumpate temu!

I šta mi vrijedi, kad evo kopiram sve STALKER-e sa starog diska na SSD
Stavi temu na ignore eto, ja sam toliko sada u ren fazi da sam nedavno DETALJNO odigrao SoC (vidi SS-ove na 2 stranice prije ako već nisi ) i sad igram Metro 2033 još jednom da dobijem alternate ending na najtežem nivou, a za STALKER-a ne želim čuti jerbo još malo... još jako jako malo... dolazi nam LOST ALPHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Staro 24.08.2012., 11:46   #1420
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
@ blava, s obzirom da sam sad prolazio kroz Pripyat i Sarcophagus, jebeno dobro se oboružaj sa medkitovima i dobrim pljucama sa puno municije, trebat će ti

Inače ja u Pripyatu pokupio dekoder, ali budala kakva jesam, prvo sam došao do wish grantera pa sam se morao vraćat dolje niz lojtrice da dođem do onih vrata

I da, one shot kill sa Gaussom je baš zabavan
evo krenio sam u Prypiat,dosadno mi prelaziti stalno iz jednog dijela u drugi radi misija,to cu u drugom prolasku sa nekim drugim modom...
no,vezano za to jesam li se opskrbio,nadam se da ce ovo biti dosta.

2 armora ( 1 rezerva ),assault rifle da ga nema boljega,takodjer i secondary gun,i jos rezervni pistolj i Dragunov SVU

iako sam mogao ici na veci bulletproof cap i rupture jer imam predosjecaj da ce biti krcato Monolithom i mutantima

Citiraj:
Misliš na Red Forest, a ne Dark Forest

Nisi dobar sa Dutyjem? onda se u Bar ne vraćaj jer ti ne gine sprovod tamo. Ništa, skupljaj po lešinama kaj se skupiti da i dalje se zejebavaj kako god znaš i umiješ. Jedno je prikloniti se nekoj frakciji. Recimo, ja sam uvijek dobar sa Freedomom, ali nisam neprijatelj Duty-ja, a na nekoliko stranica iza sam pokazao SS-ove da je moguće postati prijatelj i sa jednima i sa drugima.

I daj malo sam igraj, pa nemoj svaki korak ispitivati. Nije da ti nećemo pomoći, ali kaj ti nije zanimljivije da sam malo se boriš, ha ?
*tipfeler,mislio sam reci Red Forest,iako ne mozes zamjeriti sto sam malo promijenio u Dark Forest,sto jest

pa stalno se vracam u Bar,cekaju me trojica svaki put na onom punktu prije ulaska i par skrivenih po zgradama...
to cemo u drugom prolasku,zao mi ih vise tamaniti ...

zanimljivije mi je cuti informacije iz prve ruke,ti si nesto kao Guide iz STALKER svijeta na ovome forumu
blava je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2012., 11:57   #1421
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
evo krenio sam u Prypiat,dosadno mi prelaziti stalno iz jednog dijela u drugi radi misija,to cu u drugom prolasku sa nekim drugim modom...
Ne znam jesam li te skužio, ali nadam se da misliš ovo pod "drugi prolazak", da misliš na igranje ispočetka, budući ti sejvovi u 99% slučajeva nisu kompatibilni između modova.

Citiraj:
2 armora ( 1 rezerva ),assault rifle da ga nema boljega,takodjer i secondary gun,i jos rezervni pistolj i Dragunov SVU

iako sam mogao ici na veci bulletproof cap i rupture jer imam predosjecaj da ce biti krcato Monolithom i mutantima
u normalnim modovima nema previše mutanata u Pripyatu i NPP-u, tu i tamo koji, ali opet, to ovisi do moda. Inače, relativno si dobro naoružan i opremljen. Bitno je da imaš kondicije jer buš se natrčal

Citiraj:
*tipfeler,mislio sam reci Red Forest,iako ne mozes zamjeriti sto sam malo promijenio u Dark Forest,sto jest
ma da, ima Dark Valley

Citiraj:
pa stalno se vracam u Bar,cekaju me trojica svaki put na onom punktu prije ulaska i par skrivenih po zgradama...
to cemo u drugom prolasku,zao mi ih vise tamaniti ...
da, nisu problem, ali uvijek se potroši metaka i medkitova bezveze, ne to je poanta priče

Citiraj:
zanimljivije mi je cuti informacije iz prve ruke,ti si nesto kao Guide iz STALKER svijeta na ovome forumu
nisam normalan po tom pitanju, imam filing da sam helpdesk
Staro 24.08.2012., 12:41   #1422
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Ne znam jesam li te skužio, ali nadam se da misliš ovo pod "drugi prolazak", da misliš na igranje ispočetka, budući ti sejvovi u 99% slučajeva nisu kompatibilni između modova.
mislio sam reci clean install igre zatim stavljanje moda...
new game sa drugim modom.
znam da je prozvakano pitanje stotinu puta,ali s kojim modom da krenem igrati poslije Lost Oblivion...

Citiraj:
nista,otvoriti broj 060 i biti STALKER helpdesk

samo eto drugi put poginuo u Prypiatu,ja ne znam kako ovi Loneri vide gamad po zgradam,meni granatu bacio i Game Over
Staro 24.08.2012., 12:49   #1423
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova

maybe cause you ARE a helpdesk

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Staro 24.08.2012., 12:57   #1424
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Radije sve one chemical resistance artefakte zamijeni za neke protiv radijacije ili telepatije Premalo F1 granata (u sarkofagu će ti biti od velike koristi po sobama i stepenicama, lakše je s njima počistiti nego u "rambo" modu. Pogotovo ako igraš Oblivion lost :X :X). Šparaj army medkitove Neka ti Zona bude naklonjena, lol!
Staro 24.08.2012., 14:36   #1425
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja sam 2 puta ispocetka igrao SoC, dosao do NPP i odustao. bio sam naoruzan do zuba, sa svime mogucim ali nemam zivaca bjezat od helica i klat se sa vojskom i monolitima u isto vrijeme i neznam kaj...Izgubi mi se onaj STALKER stih i lici mi na CoD...
Bilo bi vrijeme da odigram Clear Sky...(da, neznam ni ja sto cekam)
Staro 24.08.2012., 14:48   #1426
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Meni je bilo ludo kad sam ušao u NPP koliko je 'ebenog Monolitha nutra bilo

dobro je xlr rekao, F1 onda posluži baš odlično

Staro 24.08.2012., 18:58   #1427
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

@xlr - thx for tips

'ko ono rece da nema tradera poslije Rostok tj. Warehouses..
slucajno nabasao suljajuci se,kad je vec dosao u Pripyat

majku mu,drzi monopol sa onakvim cijenama
Staro 24.08.2012., 20:18   #1428
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Izgubi mi se onaj STALKER stih i lici mi na CoD...
samo što ne možeš ozdraviti da samo malo čučneš iza bačve

Citiraj:
@xlr - thx for tips

ja reče. Jebiga, nisam odigrao do kraja ovaj mod. ko bi ih sve odigrao
Staro 24.08.2012., 20:30   #1429
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Citiraj:
@xlr - thx for tips

Ima frajer simpa "prezime"

Danas malo u BAru drmam, gledam što i kako, dignuo neke novce u areni, imam 200 000...kad krene frka nebojim se zime.

ugl., volim istraživat:

@Brko - bitno da te neprijateljke oči nevide, i odmah ti je bolje.
Staro 24.08.2012., 20:54   #1430
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Ja sam 2 puta ispocetka igrao SoC, dosao do NPP i odustao. bio sam naoruzan do zuba, sa svime mogucim ali nemam zivaca bjezat od helica i klat se sa vojskom i monolitima u isto vrijeme i neznam kaj...Izgubi mi se onaj STALKER stih i lici mi na CoD...
Bilo bi vrijeme da odigram Clear Sky...(da, neznam ni ja sto cekam)
pa to je ejdnostavno proč
pogotovo ak imaš neki mod koji ti ne odbrojava minute na tom djelu
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2012., 21:03   #1431
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Ja sam taj dio prošprintal, skinul sam jedino ljudstvo sa dragunovima i gaussovima, sa F1 bombicama uništil jedan APC i dalje šprint do sarkofaga

Inače blava, dok prolaziš kroz Pripyat probaj skinut nekog vojnika sa zgrade pa da ti padne gauss dolje, odmah lakše dišeš

Staro 24.08.2012., 21:04   #1432
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ima frajer simpa "prezime"

Danas malo u BAru drmam, gledam što i kako, dignuo neke novce u areni, imam 200 000...kad krene frka nebojim se zime.

ugl., volim istraživat:

@Brko - bitno da te neprijateljke oči nevide, i odmah ti je bolje.
oderao me fino,ali ajd neka mu,prisiljen sam ...

gdje si se ti to zaputio ? izvan granica ...
btw.jel ovaj lik developer Lost Alpha ili beta tester,vidim daje eksluzivne screenshotove na fejsbuku

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

no,vrijeme da se vratim u igru,see 'ya fellow stalkers
Staro 24.08.2012., 21:23   #1433
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Inače blava, dok prolaziš kroz Pripyat probaj skinut nekog vojnika sa zgrade pa da ti padne gauss dolje, odmah lakše dišeš
gaus uopče ne koristim
osim u slučaju da sam kratak sa municijom pa i on posluži
Staro 24.08.2012., 22:52   #1434
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
uh, neviđenih dva dana guštanja u početnim dijelovima SoCa. čista uživancija. nekak sam brijao da ću po starom dobrom običaju zajahat neku rusku asault šljucu, Abakan ili Grozu pa kasnije šnjofat za Vintorezom ili VSSom, pa udri... ali majko mila, kakvo guštanje sa TOZ34 bokericom izdaleka... nafilam ju sa 12x76 dartovima i prolazim ko govno kroz gusku sa banditima. za šuljanje, i škrbavi suppresed PB6P9 sa samog početka igre je odličan. uopće me niš drugo trenutno ne zanima.

autoru Complete moda kapa do poda,
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2012., 23:11   #1435
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Citiraj:
uh, neviđenih dva dana guštanja u početnim dijelovima SoCa. čista uživancija. nekak sam brijao da ću po starom dobrom običaju zajahat neku rusku asault šljucu, Abakan ili Grozu pa kasnije šnjofat za Vintorezom ili VSSom, pa udri... ali majko mila, kakvo guštanje sa TOZ34 bokericom izdaleka... nafilam ju sa 12x76 dartovima i prolazim ko govno kroz gusku sa banditima. za šuljanje, i škrbavi suppresed PB6P9 sa samog početka igre je odličan. uopće me niš drugo trenutno ne zanima.

Ajde da nisam jedini, nakratko sam mislio da sam poludio . Puška je moćna(makar sam ja našao jednu jedinu u Complete 2009), treba malo skilla i to je to. Metak po čovijeku...

@blava - ma nema krova na koji se nepopnem, na ovaj ili onaj način, tako sam na jednom mjestu ispao iz "granica igre", preskočio ogradu i onda beskrajno lutanje divljinom i na kraju sljomljenim teksturama...
Staro 25.08.2012., 11:17   #1436
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
gaus uopče ne koristim
osim u slučaju da sam kratak sa municijom pa i on posluži
ooo Gauss je odlična puškica, pogotovo ako nekoga na daljinu ideš prasnuti. ja ju znam na neke misije uzeti, a Dragunov SVD ostaviti u stešu. Ja inače nejdem u bliske borbe, tako da meni Gauss koristi, pogotovo nakon što prođem sve i vratim se natrag u open zonu

Citiraj:

Ne razumijem, kako možete guštati sa lovačkom puškom uz sva ona automacka oružja koješta
nego, ja u SoC-u i CS-u uglavnom koristim AK-74 ili Abakan sa protupancirnom municijom za every day use. Za neke delikatnije misije uzmem neku bolju puškicu, dok u CoP-u su te puške malo preblesavo napravili, tako da tamo uglavnom koristim G37.
Staro 25.08.2012., 12:11   #1437
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
ooo Gauss je odlična puškica, pogotovo ako nekoga na daljinu ideš prasnuti. ja ju znam na neke misije uzeti, a Dragunov SVD ostaviti u stešu. Ja inače nejdem u bliske borbe, tako da meni Gauss koristi, pogotovo nakon što prođem sve i vratim se natrag u open zonu
da možeš i sa dalekozorom pogledat dije ko pa samo uzet gaus i tras
meni se ne sviđa ni tolko zapadnog oružja a nema poveznice odkud je došlo u zonu

trebali su stavit čisto SSSR oružje
AK47/74, abakan, saigu itd
još kad bi se mogle mine postavljat to bi bilo divno
Staro 25.08.2012., 13:00   #1438
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Tejas Stalker
Still working on. I am Tester for Dez0wave. Croatian community very important in Stalker World.

odgovor od tog lika

Mene najvise interesira tijekom kraja COP,end screen govore o placenicima ( merc ) kako ih netko financira i njihov dolazak i namjere su nerazrijesene.
Citao sam spekulacije,da ih ukrajinska vlada financira,razlicite korporacije izvan Zone radi bogacenja artefaktima itd.

meni jos ostaje nepoznanica otkud onaj trader u centru Pripyat,kad je prije prosao Brain scorcher u obicnom kaputu koji ga ne moze zastiti od zracne puske

Citiraj:
trebali su stavit čisto SSSR oružje
AK47/74, abakan, saigu itd
još kad bi se mogle mine postavljat to bi bilo divno
sverc komerc...poveznica sa Merc frakcijom,ko njih placa,imaju opremu skoro pa state of the art ...
mozda bi to sve STALKER 2 razjasnio ali eto necemo to spominjati jer zaboli svakog fana STALKERA
Staro 25.08.2012., 13:15   #1439
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Jeste se raspricali o svemu i svacemu
Sad mi se opet igra neki STALKER, a neznam kojeg bi
Valjalo bi ih po redu odigrat...
Staro 25.08.2012., 14:56   #1440
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Tejas Stalker
Croatian community very important in Stalker World.

odgovor od tog lika
Njiiiiiihaaaaaaaaaaa nego, trebo je to objasnit onom tupsonu Grigoroviču...

Citiraj:
Jeste se raspricali o svemu i svacemu
Sad mi se opet igra neki STALKER, a neznam kojeg bi
Valjalo bi ih po redu odigrat...
Čekaj Lost Alpha mod za SoC sad za koji tjedan pa onda kreni
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge