|
![]() |
#1381 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
To znam za OL mod. Čak je bilo govora da će se to moći raditi i u Lost Alpha sa onim Artifact Mergerom ili kak se to čudo već zove. OL mod nemam, a i sumnjam da bi mi save fajl prošao tamo sa ovimi inventarom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
O kakvom je tu kuhanju rijeć ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Spominjao se i Artifact Merger Suitcase i navodno će biti u Lost Alpha modu, no živi bili pa vidjeli. Još mjesec dana... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
http://www.gsc-game.com/main.php?t=c...0541&sec_id=17 Evo ako netko nije ovo igrao, moja preporuka stvarno dobar "mod" upravo igram od jućer i neodvajam se od igre ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Glupiranje...zanemarite pravopisne pogreške i ostale gluposti ![]() Kako volim ovu igru e ![]() (yt mi je pomogao pa sad nije baš premračan video, ali sad je nekako zelen...inače se jedva vidio prst pred nosom u igri)
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 19.08.2012. u 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
muimerP
|
Ma daj ![]() Mod Complete 2009.
![]() |
#1389 |
muimerP
|
Ma da...a kad nemaš optike? ![]() Stvarno mi je oružje nikakvo, tako da, zasada polako. Imam 160 000 a nisam izasao iz Garbage-a kak spada...riješio sam maloprije Strelokov stash u tunilima dolje. Inače, ekipe je bilo jedno 5-6 komada. Svi poriješavani iz jednog šusa, dalekometno, sa puškom za divljač ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1391 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1393 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jao dosao u Red Forest,full gearan i sa svim potrebnim (municija,medkitovi,bandages,energy drink i rezervni armor sa night vision I.generacije ) i opet ostadoh bez municije za Dragunov jer nisam htio uzeti klasican Dragunov nego ovaj neki upgradean,a Monolith sniperi me skinu sa 2 pogotka http://stalker.wikia.com/wiki/SVU2-A No,sto htjedoh pitati hocu li sresti jos negdje nekakvog tradera da se natovarim "namirnicama" ili moram ici onakav sa rupama u u armoru do NPP ? I kakvi su ono "ghostly" prikazi monstera koji kao napadaju,to Schorcher malo se za*ebava sa Strelokovim mozgom ? Btw.kad prodjem kroz onu rupu u zidu prema antenama ( http://guidesmedia.ign.com/guides/48...d_forest_5.jpg ) krene tolika doza radioaktivnosti da uz par artefakata krepam u roku par sekundi,sta onaj helmet ne bi trebao blockati to ? I kakvo je ono postrojenje pored brain schorchera,nemam nista vezano za task tamo,a znatizelja me tjera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 | |||||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako ideš odma nakon Brejna do kraja u tom stanju, nećeš izdržati Pripyat, a kamoli CNPP. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Premium
|
Po ne znam koji put hvala na walkthroughu,isao sam drugim putem i sve pet,jedino me bloodsucker dobro ozlijedio da sam 3 scientific medpacka spiskao i bandages nemam vise .... Sad sam zapeo gdje taj bloodsucker bio,ne znam gdje trebam ici,desnom stranom idem kroz neke hodnike i odvede me na stepenice i vrtim se u krug... Nasao sam ova vrata,sad ne znam koji je doorcode... Citam treba biti u dead Monolith's PDA,ali nemam nista ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Antimićanin
|
nema frke ![]() nego, iza tih vrata nije ono po što si došao. Pusti sad taj Door code, to istražuj kad prođeš igru. Ne znam kako bi ti napisao sada walkthrough kroz taj prostor. Najbolje je da koristiš radar da te vodi prema cilju. Da, dosta je smotano, ima poprilično "lijevo-desno-gore-dolje" ali nije tako jako skenjano. Samo polako i strpljivo. i štedi municiju i opremu. Prava pizdarija te čeka kad ugasiš antene, kad završi onaj kratki cutscene filmić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() fak,pa jel ih nije bilo dosta do zgrade same uopce ... ![]() e,to je problem radar ne funkcionira,pokazuje tocku tj.objective a to moze biti 2 razine ispod ili prema gore nista,pokusati cu se snaci,iako od tih koridora i svega toga sam dezorijentiran ... evo gdje me radar doveo,samo ne znam sto ja trebam uciniti ![]() Zadnje izmijenjeno od: blava. 22.08.2012. u 11:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1401 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
inače, ako ideš natrag, probaj riješiti sve misije kod ekologa u Yantaru bunkeru, ja sam pročitao da ti nakon neke misije da neki malo bolji armor neki upgrade-ani SEVA valjda
![]() |
![]() |
![]() |
#1402 | |
Premium
|
Citiraj:
ali se gamadi nakotilo,imaju reflekse je*li majku svoju,prisuljam se i krenem pucati i on me rani,a nemam vise bandages i slab sam na medkitovima,a jos van nisam izasao ![]() ![]() mozda mislis na ovo ? nisam obavio sve misije kod njega,ovaj armor sam kupio kod njega mislim ili Freedom tradera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Antimićanin
|
SEVA je SEVA, SSP je SSP. Odi u Yantar, obavi sve misije za Šarakova tamo pa će ti dati SEVA suit. Nejdi još u Pripyat, jedino ako imaš baš jako jako žarku želju da završiš igru... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Premium
|
Ali mislim da je tada scientist prodavao SEVA suit i usporedjivao sam karakteristike i odlucio se na kupnju ovoga i mislim da SEVA nema najmoderniji night vision. Ne znam kako cu proci Dark Forest,slab sam na medkitovima,a ovi vojnici posvuda,ne stignem se okrenuti. Samo me zanima jel oni imaju kakve kiberneticke implante pa vide sa 200 metara mene kako se suljam bez svjetla,a ja njih pomocu nightvision ne mogu vidjeti osim po pucnjevima... ![]() nisam dobar uopce sa Duty-evcima,uvijek zaratimo kad se vracam u Rostok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Antimićanin
|
Misliš na Red Forest, a ne Dark Forest ![]() Nisi dobar sa Dutyjem? onda se u Bar ne vraćaj jer ti ne gine sprovod tamo. Ništa, skupljaj po lešinama kaj se skupiti da i dalje se zejebavaj kako god znaš i umiješ. Jedno je prikloniti se nekoj frakciji. Recimo, ja sam uvijek dobar sa Freedomom, ali nisam neprijatelj Duty-ja, a na nekoliko stranica iza sam pokazao SS-ove da je moguće postati prijatelj i sa jednima i sa drugima. I daj malo sam igraj, pa nemoj svaki korak ispitivati. Nije da ti nećemo pomoći, ali kaj ti nije zanimljivije da sam malo se boriš, ha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
čekaj al' ovaj armor kaj on ima je bolji od SEVA suita, jer SEVA ima nosivot do 60kg, a ovaj ima 80kg, makar ja nisam riješio sve misije kod Šarakova kad nemogu riješiti onu jednu misiju ![]()
![]() |
![]() |
#1407 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Druže (ili netko drugi) imaš li u bookmarksima neki wiki sajt po tvom izboru za SoC (ili druge nastavke) gdje se može malo detaljnije čitati o taskovima, ljudskim odnosima u Zoni, oružju, gdje ih naći i tako. Prije sam pratio jedan takav sajt, odličan je bio, ali je davno ugašen. Nije mi teško ni proguglati, ali više cijenim preporuku. Inače, nisam ziheraš i ne igram tako nego nakon xy vremena i pređenih taskova volim pogledati jesam li napravio baš sve. I dosta vremena sam gubio na side questove pa volim znati što mogu očekivati zauzvrat ![]()
![]() |
![]() |
#1408 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1410 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Definitivno najispeglaniji mod od svih. Ali ne mjenja gameplay, ali su dodani odlični dodaci tipa da se može popravljati oružje i oprema, da se može postati pripadnik bilo koje frakcije, možeš izgladiti stvari ako si se zamjerio pojedinoj frakciji i slično. Dok Oblivion Lost nisam probao, ni neću, budući se sada brusim na Lost Alpha od kojeg nas dijele još dani ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|