Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.08.2012., 23:38   #1381
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
To znam za OL mod. Čak je bilo govora da će se to moći raditi i u Lost Alpha sa onim Artifact Mergerom ili kak se to čudo već zove. OL mod nemam, a i sumnjam da bi mi save fajl prošao tamo sa ovimi inventarom.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 14.08.2012., 11:40   #1382
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
O kakvom je tu kuhanju rijeć de malo pojasnite ili da upišem školu za kuhara malo za promjenu upravo igram mod OL.pa bi malo probo neku kašu skuhati ako je moguće za prvu ruku dok nesavladam gradivo.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2012., 11:52   #1383
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ne znam za complete mod, ali u oblivion lostu postoje recepti i "kuhanjem" artefakata u određenim anomalijama nakon xy h iz nje ispadne "ručak" u vidu boljeg artefakta. Ne znam ni da li je Stalker originalno zamišljen s receptima ili je to samo dodatak OL moda... Sjećam se samo da se frend s tim artefaktima fino regenerirao
Po pričama developera, OL mod je zamišljen kao ideja same igre u početku razvijanja. Trebala se zvali Oblivion Lost, ali su preimenovali u Shadow of Chernobyl, navodno zbog igre Oblivion, koja se potipala tamo krajem 2006. ako se ne varam.
Spominjao se i Artifact Merger Suitcase i navodno će biti u Lost Alpha modu, no živi bili pa vidjeli. Još mjesec dana...
Staro 16.08.2012., 20:54   #1384
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
http://www.gsc-game.com/main.php?t=c...0541&sec_id=17

Evo ako netko nije ovo igrao, moja preporuka stvarno dobar "mod" upravo igram od jućer i neodvajam se od igre ništa me nezanima osim klope i odma opet na geming
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2012., 19:12   #1385
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006

Glupiranje...zanemarite pravopisne pogreške i ostale gluposti .Ugl., jako je mračno...

Kako volim ovu igru e
(yt mi je pomogao pa sad nije baš premračan video, ali sad je nekako zelen...inače se jedva vidio prst pred nosom u igri)

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 19.08.2012. u 19:53.
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2012., 09:25   #1386
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
(yt mi je pomogao pa sad nije baš premračan video, ali sad je nekako zelen...inače se jedva vidio prst pred nosom u igri)
Totalno nerealni pogled kroz dalekozor koji je to mod?
Staro 20.08.2012., 15:01   #1387
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Ma daj

Mod Complete 2009.
Staro 20.08.2012., 16:47   #1388
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ma daj

Mod Complete 2009.
Eto vidiš, ja recimo dalekozor uopće ne koristim ili imam optiku ili predosjećaj di bi ko mogal bit.
Staro 20.08.2012., 21:00   #1389
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Ma da...a kad nemaš optike?

Stvarno mi je oružje nikakvo, tako da, zasada polako. Imam 160 000 a nisam izasao iz Garbage-a kak spada...riješio sam maloprije Strelokov stash u tunilima dolje.

Inače, ekipe je bilo jedno 5-6 komada. Svi poriješavani iz jednog šusa, dalekometno, sa puškom za divljač . Taj jedan mi je negdje teturao, nisam ga nalazio 20 minuta...i baš me adrenalin prao . Dosta je posvjetljeno sad, inače orginalni yt video je bio full mračan...
Staro 20.08.2012., 22:46   #1390
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ma da...a kad nemaš optike?
uvijek imam kalašnjikov ili abakan sa optikom jer imam stalkera koji za vodku daje optiku... al ti neću reć di je i tko je :-P
Staro 20.08.2012., 23:40   #1391
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
uvijek imam kalašnjikov ili abakan sa optikom jer imam stalkera koji za vodku daje optiku... al ti neću reć di je i tko je :-P
U freedomovom kampu ?

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2012., 06:14   #1392
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Da, onaj tamo kaj čmrlji sam iza HQ zgrade. Ali ima još jedan sličan u BAR-u
Staro 22.08.2012., 08:57   #1393
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Jao dosao u Red Forest,full gearan i sa svim potrebnim
(municija,medkitovi,bandages,energy drink i rezervni armor sa night vision I.generacije ) i opet ostadoh bez municije za Dragunov jer nisam htio uzeti klasican Dragunov nego ovaj neki upgradean,a Monolith sniperi me skinu sa 2 pogotka

http://stalker.wikia.com/wiki/SVU2-A

No,sto htjedoh pitati hocu li sresti jos negdje nekakvog tradera da se natovarim "namirnicama" ili moram ici onakav sa rupama u u armoru do NPP ?
I kakvi su ono "ghostly" prikazi monstera koji kao napadaju,to Schorcher malo se za*ebava sa Strelokovim mozgom ?

Btw.kad prodjem kroz onu rupu u zidu prema antenama ( http://guidesmedia.ign.com/guides/48...d_forest_5.jpg )
krene tolika doza radioaktivnosti da uz par artefakata krepam u roku par sekundi,sta onaj helmet ne bi trebao blockati to ?
I kakvo je ono postrojenje pored brain schorchera,nemam nista vezano za task tamo,a znatizelja me tjera
blava je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2012., 09:15   #1394
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja nisam tuda prosao...Ja sam otisao okolo lijevo kroz ulaz.
Staro 22.08.2012., 09:24   #1395
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Jao dosao u Red Forest,full gearan i sa svim potrebnim
(municija,medkitovi,bandages,energy drink i rezervni armor sa night vision I.generacije ) i opet ostadoh bez municije za Dragunov jer nisam htio uzeti klasican Dragunov nego ovaj neki upgradean,a Monolith sniperi me skinu sa 2 pogotka

http://stalker.wikia.com/wiki/SVU2-A
Bolji je klasični Dragunov, barem meni. Ima veći stopping power i bolju učinkovitost nego ovaj kojeg ti imaš.

Citiraj:
No,sto htjedoh pitati hocu li sresti jos negdje nekakvog tradera da se natovarim "namirnicama" ili moram ici onakav sa rupama u u armoru do NPP ?
nećeš. preporučujem ti da kad lijepo riješiš Brain Skorčer, da se vratiš do Bar-a, obnoviš zalihe, pokrpaš opremu i kreneš natrag. Ovako i onako je to ruta sa malo protivnika opasnih po zdravlje. tu i tamo koji mutant i monolitovac. Naravno, ako si u dobrim odnosima i dalje sa Fredomom i Dutyjem.
Ako ideš odma nakon Brejna do kraja u tom stanju, nećeš izdržati Pripyat, a kamoli CNPP.

Citiraj:
I kakvi su ono "ghostly" prikazi monstera koji kao napadaju,to Schorcher malo se za*ebava sa Strelokovim mozgom ?
da, trebao bi što prije otići unutra, to su halucinacije.

Citiraj:
Btw.kad prodjem kroz onu rupu u zidu prema antenama ( http://guidesmedia.ign.com/guides/48...d_forest_5.jpg )
krene tolika doza radioaktivnosti da uz par artefakata krepam u roku par sekundi,sta onaj helmet ne bi trebao blockati to ?
zato što taj ulaz nije namjenjen za to. Moraš ići okolo uza zid.

Citiraj:
I kakvo je ono postrojenje pored brain schorchera,nemam nista vezano za task tamo,a znatizelja me tjera
to je sve skupa Brejn Skorčer
Staro 22.08.2012., 10:57   #1396
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Po ne znam koji put hvala na walkthroughu,isao sam drugim putem i sve pet,jedino me bloodsucker dobro ozlijedio da sam 3 scientific medpacka spiskao i bandages nemam vise ....

Sad sam zapeo gdje taj bloodsucker bio,ne znam gdje trebam ici,desnom stranom idem kroz neke hodnike i odvede me na stepenice i vrtim se u krug...

Nasao sam ova vrata,sad ne znam koji je doorcode...
Citam treba biti u dead Monolith's PDA,ali nemam nista

Staro 22.08.2012., 11:06   #1397
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

nema frke

nego, iza tih vrata nije ono po što si došao. Pusti sad taj Door code, to istražuj kad prođeš igru. Ne znam kako bi ti napisao sada walkthrough kroz taj prostor. Najbolje je da koristiš radar da te vodi prema cilju. Da, dosta je smotano, ima poprilično "lijevo-desno-gore-dolje" ali nije tako jako skenjano.

Samo polako i strpljivo. i štedi municiju i opremu. Prava pizdarija te čeka kad ugasiš antene, kad završi onaj kratki cutscene filmić
Staro 22.08.2012., 11:18   #1398
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
nema frke

nego, iza tih vrata nije ono po što si došao. Pusti sad taj Door code, to istražuj kad prođeš igru. Ne znam kako bi ti napisao sada walkthrough kroz taj prostor. Najbolje je da koristiš radar da te vodi prema cilju. Da, dosta je smotano, ima poprilično "lijevo-desno-gore-dolje" ali nije tako jako skenjano.

Samo polako i strpljivo. i štedi municiju i opremu. Prava pizdarija te čeka kad ugasiš antene, kad završi onaj kratki cutscene filmić
Sta jos Monolithovaca i mutanata
fak,pa jel ih nije bilo dosta do zgrade same uopce ...

e,to je problem radar ne funkcionira,pokazuje tocku tj.objective a to moze biti 2 razine ispod ili prema gore
nista,pokusati cu se snaci,iako od tih koridora i svega toga sam dezorijentiran ...

evo gdje me radar doveo,samo ne znam sto ja trebam uciniti

Zadnje izmijenjeno od: blava. 22.08.2012. u 11:26.
Staro 22.08.2012., 11:54   #1399
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Sta jos Monolithovaca i mutanata
fak,pa jel ih nije bilo dosta do zgrade same uopce ...

e,to je problem radar ne funkcionira,pokazuje tocku tj.objective a to moze biti 2 razine ispod ili prema gore
nista,pokusati cu se snaci,iako od tih koridora i svega toga sam dezorijentiran ...

evo gdje me radar doveo,samo ne znam sto ja trebam uciniti
trebaš ugasiti ovu mašineriju ispred sebe

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Staro 22.08.2012., 11:56   #1400
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

ma evo taman krenio editirati post da sam skuzio,nije mi pokazivao ( F ) tipku da izvedem akciju pa mi bilo cudno jos jer je losije rezolucije pa pomislio nebitno...

sad u daljnje pobjede
Staro 22.08.2012., 12:01   #1401
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
ma evo taman krenio editirati post da sam skuzio,nije mi pokazivao ( F ) tipku da izvedem akciju pa mi bilo cudno jos jer je losije rezolucije pa pomislio nebitno...

sad u daljnje pobjede

inače, ako ideš natrag, probaj riješiti sve misije kod ekologa u Yantaru bunkeru, ja sam pročitao da ti nakon neke misije da neki malo bolji armor

neki upgrade-ani SEVA valjda

Staro 22.08.2012., 12:07   #1402
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
inače, ako ideš natrag, probaj riješiti sve misije kod ekologa u Yantaru bunkeru, ja sam pročitao da ti nakon neke misije da neki malo bolji armor

ali se gamadi nakotilo,imaju reflekse je*li majku svoju,prisuljam se i krenem pucati i on me rani,a nemam vise bandages i slab sam na medkitovima,a jos van nisam izasao

mozda mislis na ovo ? nisam obavio sve misije kod njega,ovaj armor sam kupio kod njega mislim ili Freedom tradera
Staro 22.08.2012., 13:24   #1403
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

SEVA je SEVA, SSP je SSP. Odi u Yantar, obavi sve misije za Šarakova tamo pa će ti dati SEVA suit. Nejdi još u Pripyat, jedino ako imaš baš jako jako žarku želju da završiš igru...

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova

upravo tako. to je kad SVE obaviš kod njega, kad ti veli "nemam više ništ' "
Staro 22.08.2012., 13:47   #1404
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Ali mislim da je tada scientist prodavao SEVA suit i usporedjivao sam karakteristike i odlucio se na kupnju ovoga i mislim da SEVA nema najmoderniji night vision.

Ne znam kako cu proci Dark Forest,slab sam na medkitovima,a ovi vojnici posvuda,ne stignem se okrenuti.
Samo me zanima jel oni imaju kakve kiberneticke implante pa vide sa 200 metara mene kako se suljam bez svjetla,a ja njih pomocu nightvision ne mogu vidjeti osim po pucnjevima... ah,ta umjetna inteligencija...

nisam dobar uopce sa Duty-evcima,uvijek zaratimo kad se vracam u Rostok
Staro 22.08.2012., 13:52   #1405
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Misliš na Red Forest, a ne Dark Forest

Nisi dobar sa Dutyjem? onda se u Bar ne vraćaj jer ti ne gine sprovod tamo. Ništa, skupljaj po lešinama kaj se skupiti da i dalje se zejebavaj kako god znaš i umiješ. Jedno je prikloniti se nekoj frakciji. Recimo, ja sam uvijek dobar sa Freedomom, ali nisam neprijatelj Duty-ja, a na nekoliko stranica iza sam pokazao SS-ove da je moguće postati prijatelj i sa jednima i sa drugima.

I daj malo sam igraj, pa nemoj svaki korak ispitivati. Nije da ti nećemo pomoći, ali kaj ti nije zanimljivije da sam malo se boriš, ha ?
Staro 22.08.2012., 14:58   #1406
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

čekaj al' ovaj armor kaj on ima je bolji od SEVA suita, jer SEVA ima nosivot do 60kg, a ovaj ima 80kg, makar ja nisam riješio sve misije kod Šarakova kad nemogu riješiti onu jednu misiju

Staro 22.08.2012., 15:19   #1407
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Druže (ili netko drugi) imaš li u bookmarksima neki wiki sajt po tvom izboru za SoC (ili druge nastavke) gdje se može malo detaljnije čitati o taskovima, ljudskim odnosima u Zoni, oružju, gdje ih naći i tako. Prije sam pratio jedan takav sajt, odličan je bio, ali je davno ugašen. Nije mi teško ni proguglati, ali više cijenim preporuku.

Inače, nisam ziheraš i ne igram tako nego nakon xy vremena i pređenih taskova volim pogledati jesam li napravio baš sve. I dosta vremena sam gubio na side questove pa volim znati što mogu očekivati zauzvrat Zahvaljujem!
Staro 22.08.2012., 17:00   #1408
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
http://stalker.wikia.com/wiki/Main_Page

Nacitao sam se svega i svacega ovdje
Staro 22.08.2012., 19:20   #1409
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
brijem da već treći put potežem ovdje pitanje, al sad fakat za istač

buduć' da imam gro vremena opet, koji se mod za SoC najviše isplati instalirati?
Clifton je offline   Reply With Quote
Staro 22.08.2012., 21:31   #1410
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Clifton Pregled postova
brijem da već treći put potežem ovdje pitanje, al sad fakat za istač

buduć' da imam gro vremena opet, koji se mod za SoC najviše isplati instalirati?
najmanje zejebancije kod instalacije i niti jedan in-game problem ili glitch - Complete mod sa zadnjim updateom sa ModDB stranice. LINK
Definitivno najispeglaniji mod od svih. Ali ne mjenja gameplay, ali su dodani odlični dodaci tipa da se može popravljati oružje i oprema, da se može postati pripadnik bilo koje frakcije, možeš izgladiti stvari ako si se zamjerio pojedinoj frakciji i slično. Dok Oblivion Lost nisam probao, ni neću, budući se sada brusim na Lost Alpha od kojeg nas dijele još dani
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na