|
![]() |
#1351 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 09.08.2012. u 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma hebo quicksave, nemojte se na njega oslanjati ako igrate Oblivion Lost i ušli ste u NPP. Budala sejvao svakih 100m i kako sam bio slabašan na medkitovima često sam loadirao... I fino se ekipa počela spawnati ispred i IZA mene, ustaju militarci iz zemlje i ne mogu mrdnut ni pobjeć'! Gužva, frka, panika, aaaa! I tako sam zipao sejv te ga pospremio u arhivu ![]()
![]() |
![]() |
#1353 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
ali ovo da se mrtvaci digli, to još nisam čuo ni vidio. možda je to neki feature iz moda ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Onog prokletog poltergeista u X18 ubiti je hell of a job pseudogiant je bil' piece of cake za njega ali uglavnom, to sam riješio, pokupio Monolith Suit i IL86 (makar municije uopće nemam hah) riješio militarce i trkom van xD
![]() |
![]() |
#1356 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Complete Mislim nije da me neznam kak jako ozlijedil, par ogrebotinica, ali ubiti ga je bil problem kad ga ne vidiš jedino nekakvo svetlo jebeno i vatra stalno oko njega, ali pal' je ![]() E da, se sme tu i tam kojeg usamljenog Lonera koknut da mu se pokupi pljuca ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
49%winner
|
Random spawn prilikom loadiranja, da se razumijemo, ne dok igras. Debilno, kakogod. Trebao bi se malo poigrati tim postavkama moda jer bila su neka rjesenja koja sad moram proguglat...
![]() |
![]() |
#1359 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() skužio sam. do moda je. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Gledam sad malo po GSCovim ofišl stranicama i kaže tu ( http://kinostalker.com/?lang=en ) "TV Series Coming Soon", što će li to biti ![]()
![]() |
![]() |
#1361 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Veoma teško pitanje sad ![]() Rek'o mi je ovaj da se na neki način može biti friendly i sa dutyem i sa freedom-om e sad kak ?? s obzirom da sam ja došao do questa kojeg daje Skull i kaže da ubijem Lukasha dalje, pitanje kada i gdje do Guide-a da me pošalje u Pripyat da dođem do dekodera i pravog kraja ? ![]()
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
|
Ne obaviš takve misije za ni jednu stranu, ali do kada češ to dobiti već imaš odovljnu reputaciju da su dobri sa tobom. Ili kod nekih krucijalnih misija samo promatraš kako se međusobno ubijaju i ako ne ispadne kako želiš, Load Game ![]() ![]() Isto tako, reputaciju nečeš gubiti ako te nitko ne vidi kako nekoga ubijaš, ali taj dio zna biti malo zbugan, pa je potrebno dosta puta učitavati neki sejv prije toga ako želiš da ispadne sve po planu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kada te taj Skull zamoli da im pomogneš raznjeti zid, nemoj prihvatiti misiju (ne još). Odeš u freedomovu bazu, ispuni sve misije koje postoje, a da nisu vezane uz cinkanje skulla ili direktna ubojstva Dutya u njihovoj bazi (Baru). Nakon toga odeš do onog glavnog u freedom bazi, kažeš im za invaziju skulla i njegove bande, i biti ćeš poslan do jednog manje važnog čovjeka u freedom bazi da se skupite i pripremite skullu doček. I kod ovog dijela ne odeš odmah do tog manje važnog čovjeka, nego se javiš skullu i kažeš da ćeš im pomoć. Uzmeš sniper sa silencerom, upucaš onog snipera na tornju, kažeš da krenu u napad, brzo otrčiš sve okolo do tog manje važnog čovjeka, i kažeš im za napad. I kad skull i ekipica raznesu zid, ti samo stojiš i promatraš kako ih freedom ubije, te na kraju pokupiš nagradu kod glavnog i postaneš kompić sa freedomom. I uz to imaš punu bazu leševa za pretražit i zaradit malo bogatstvo. Easy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Imam očito problem sa driverom, probao sam 285 i sada ovaj 301.42, imam random freeze, i nakon toga kao gašenje ekrana i nakon 5-6 sekundi nastavak normalno igranje. Nekad mi se ponavlja, nekada manje...vent je konstantno na 65% preko rivatunera. Nabavio sma si Hunting TOZ pušku, počeo taman igrat kak spada i onda ovo krenulo... ![]() Sad planiram snimiti jednu "turu" skidanja sa hunting puškicom i dart municijom, da drugovi stalkeraši vide šta je "pljuca" ![]()
![]() |
#1368 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Eh, nemam vremena jer moram počet biflat za ispite, da imam vremena prelazio bih ja ovak 3-4 put sam da vidim svaki mogući kraj, ali pošto nemam, idem najbrže moguće ka najboljem mogućem kraju, zato i stalna pitanja ![]() sitrep ,riješio sam brain scorchera, krenuo i u pripyat, pa i pokupio jedan gauss, ali mi je armor bio na otprilike 20% pa sam se skroz vratio, radim sad side misije da skupim za exoskeleton pa ću se uputiti u Pripyat i CNPP Inače, došao sam do jednog buga, trebao sam za profa Shakarova naći jedan gravi artifact, kojeg sam i našao, ali kad dođem do njega, onda ovo ![]() ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 13.08.2012. u 04:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Premium
|
Imaš exoskeleton u Fang-ovom grobu u Pripyatu. Nemoj si to uzimat, ne da se bežat u njemu. SEVA rules. ![]() Btw, ako ne riješiš Agroprom/ Strelok's stash prije X16, neće ti dati misiju da tražiš Guide-a -> ne nađeš dekoder -> nema najboljeg završetka ( Ima Brko neki što za otvorit vrata Gauss-om, ali meni nije pošlo za rukom).
![]() |
#1370 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() e da, kol'ko da se otprilike oboružam sa artefaktima protiv radijacije imam trenutno -50, to bu dost ?
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Antimićanin
|
Statistika do sada
Nego, drugovi S.T.A.L.K.E.R.-i, da podijelim sa vama svoje uspjehe. Malo sam si dao truda pa sam se ovih dana ubacio u SOC vode, onako temeljito. Ovo su moji rezultati nakon nekoliko dana zejebancije: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slika 1 - Borbeni inventar Slika 2 - Stash kod Sidoroviča (plavi sanduk iza vrata) Slika 3 - Donji dio stasha Slika 4 - Presotale misije Slika 5 - Kompletirane misije Slika 6 - Failane misije (jedna jedina ![]() Slika 7 - Top 20 Salkera Slika 8 - Statistika ![]() Misija više nema, tj. nema više nikoga ko bi mi ih mogao dati. Duty i Freedom su mi frendovi. Svi ostali neutralni, osim Mercova i Bandita. Eto, ako neko može bolje, neka proba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Jedino što ti po meni fali u stashu je TOZ34 Hunting rifle sa hrpom dart municije ![]() ![]() Svaka čast brksone ![]() ![]()
![]() |
#1376 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Pa ti si Brko pokupio svu opremu po Chernobyl-u !! Morat ću i ja opet zaigrati jer vidim da ni pola od toga nisam pokupio.. Nego kakav ti je ono pištolj (da ne kažem samokres) koji ide pod borbeni komplet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Inače, tam je dolje di je i jedan mission objective (retrive the family rifle)
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |