|
![]() |
#3541 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Dečki, imam pitanje... Isprike ako je već negdje rečeno, nisam uspio pronać. Jel moguće otključat navedeni mobitel besplatno, ili baš moram kupit ključ/nosit ga u servis? Hvala vam!
![]() |
#3542 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3543 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
mislim da nije moguce, ja sam kupio kod sa ebaya za nekih 60ak kuna... a imas i na prvim stranicama kontakt do nekoga tko to radi u hrvatskoj, kontakiraj ga jel jos uvijek radi.
![]() |
#3544 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
kako kad,najbolji mi je 5.0.2.6,jel je na touch,tak svejedno koji imaš,5.0.2.8 ti je na volume tipke,samo potvrđuješ sa onom lijevom touch tipkom,i vračaš se sa paljenjem ili go back Zadnje izmijenjeno od: spawn. 01.07.2012. u 20:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3545 |
Registered User
|
Bok decki,ak moze pomoc..imam sd od 8GB..koristim cyan od poysona..vec 2tjedna ali odjednom kada mobitel prikljucim usbom na komp on otvori karticu ali za svaki fajl pokaze da ima 2kb i nece ga otvorit..npr fajl music.. danas sam skuzio da nece premjestat aplikacije iz interne na sd iako sam to na pocetku dok sam stavio taj rom mogao.. ..inace sve radi bilo da je na sd ili na internoj od muzike,videa aplikacija, prezentacija..moje pitanje zbog cega se to dogada..jel to do roma ili..i kako da to rijesim inace na internoj mi je free 50mb a na sd 800mb tako da nije nedostatak memorije u pitanju
![]() |
#3546 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mene muci supercharger. stavio na ovaj rc2 benru, ali kaze da imam smece launcher (koji je onda njemu drag), i sam mislim maknut taj adw i stavit onaj go. kada zelim postaviti opciju 2, kaze da je neka aplikacija memorijski nesigurna, i ne napravi nista... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3547 |
Registered User
|
Final benru v4 cm_7.2 link http://adf.ly/ADX90 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3548 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Komp je vidi i sve pet, iskopira podatke i seli na novu. Ovoj staroj nije pomoglo formatiranje iz telefona niti iz kompa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3549 |
Registered User
|
al nemogu iskopirat podatke jer mi komp svaki fajl vidi ko 2kb.. imam pitanje..kaj ak stavim praznu memorijsku..nemam vise clokwork ni taj rom koji imam jel?
![]() |
#3550 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Spirit FM
Pa kako ste ga uspili natjerat da radi, skinuo sam ga sa blackmarkta instalira ga i neće da radi. Stavim ga u sisstemske app, opet neće, isto tako neće ni huaweijev radio. Ovaj od cyana mi se nikako ne sviđa. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3551 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Više... Kad staviš praznu memorijsku ne gubiš ništa, jedino podatke koji su ti na kartici. Recovery i ROM su flashani u memoriju telefona. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 02.07.2012. u 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3552 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
novi cynogen mod v4 je odličannnnnnnnn, nikad nisam volio CM nikoj al benru je ovog složio samo tako... ima tema ics... identičan ics, brz fluidan, tr5anzicije ekrana između vertikalnog i vodoravnog je jakoooooo brzo cak i kad skida aplikaciju s interneta i instaliriva s muzikom u pozadini, slušalica i zvučnik u pozivima SAVRŠENI, zvučnik za muziku SAVRŠEN, stabilnost SAVRŠENA... svaka čast svima na njihovim romovima al benru je ovo doveo do SAVRŠENSTVA.... uređaj je prebrz, notifikacije u baru, lockscreen player, koristim go luncher ex koji je jako zahtjevan i memoriju trosi, fluidan je nebi da imam sgs2, imate raznih tema pa tako i ICS, JOŠ SA GO LUNCHEROM I JELLY BEAN TEMOM (slična onoj ICS) koda imam android ICS na mobu, poruke , dailer ma sve je kao na ICS http://www.htcmania.com/showthread.php?t=409788 benchmark 600mhz 1508 ( imam jadnu karticu write je 2.5 mb a read 11mb benchmark 710mhz 1739 ram 113 cpu integre 233 float poin 179 2d 291 3d 615 database 175 sd card 26 sd card 107
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 02.07.2012. u 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3553 | |
Registered User
|
Citiraj:
link: http://www.mediafire.com/download.php?yb91d3l1g37j7nr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3554 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Benru ZGAZIO, rom je bombona! Sve radi, meni jos i prva test verzija radila odlično, sad sam stavio final. svaka čast čoeku, svaka čast! dulesbj, baca eror na to linku sta si stavio? koja su poboljsanja aplikacije za poruke(neka bitnija) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3555 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Pošto imam onaj stari recovery v4 a tia bi stavit 5026. Kako sad to napravit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3556 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Rom je apsolutno savršen. Dolazi s genokolarevim kernelom (ugrađen u zip), instalirao, pobrisao apk koje mi netrebaju, stavio zeam launcher stvar leti LETI. Stavio v6 i kak, mobitel je preporođen. Kad se stvar napravi kako spada, uređaj ostavlja potpuno drugačiji dojam. Danas ubijanje cijeli dan, punio sam ga 3x, bez zaleđivanja i restarta. Preporučuje 129-729, smartassV2, sio. Lag free. I kad počne laggat engine flush ili reboot. Ali totalno drugačiji mobitel jako sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3557 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel se može kako dodati da imam 3g off/on switch u notificationu. (cyanogen zadnji mod) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3558 |
Premium
|
pokreni mobitel u fastbootu, stavi img recoverya u folder gdje ti je adb i izvrsi sljedece: fastboot erase recovery fastboot flash recovery recovery.img (gdje je recovery.img ime tvog recoverya tocno kako pise sa extenzijom) fastboot reboot |
![]() |
![]() |
![]() |
#3559 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3560 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
zahvaljujem na brzom odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3561 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show...ghlight=cm+mms |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3562 | |
Registered User
|
Citiraj:
ja se totalno pridruzujem cestitkama i pozdravima za benrua stvarno je rom odlican ali mene muci jedan problem na njemu i znam da se to nekako moze rijesiti sa scriptama ali one meni nikako ne idu pa ako bi mi netko dao neko detaljno uputstvo bio bih mu prezahvalan . naime na romu mi se malo malo rusi launcher tj kad se vracam na default screen a radio sam nesto na mobu sve mi se ikone polako pojavljuju nema ona trenutni back na home screen . to mi je jedini problem . ajte pomagajte narode + moram nadodat da na forumu sam vidio da je i benru skontao problem . mene sad zanima jel se to vama ne dogadja ili vam ne smeta pa niste ni komentirali ? Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 03.07.2012. u 08:40. Razlog: update |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
netko probao slikati? jel i dalje zvuk okidača očajno krči? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3564 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3566 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam to resio tako sto vec dugo koristim xperia launcher, lagan i brz) (link:http://goo.gl/j7ZLO) i lock home in memory pa mi cak ni supercharger ne treba, iako ako ces imat puno appova, preporucujem ti da stavis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3567 | ||
Registered User
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
update . srkee jeste bio si u pravu ne ubija mi vise launcher . nisam ni znao za tu opciju . hvala puno Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 03.07.2012. u 09:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Je neko mjenjo sam digitizer, ako je kako? Jer ja sam ga rastavio sve do onog dijela gdje treba zamijenit digitizer samo neznam kako ga zamjenit tj. kako maknuti stari. PLS HITNO!!! EDIT: NE treba sam sam uspio. Razbio sam ekran i mako ga je postoji mozda jos neki nacin bez razbijanja? Zadnje izmijenjeno od: CoDMaN. 03.07.2012. u 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3569 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Što se tiče benrua v4, meni radi sve odlično nijedan zvučnik na ničemu ne krči i sve radi savršeno s Go luncher ex koji je tezak al mob ni ne osjeti nista nesteka sve je fluidno... Mozete li mi samo reč kako je najbolje namjestit CPU valja li od 122mhz do 710 na interactivex, tako ja drzim
![]() |
![]() |
#3570 |
Premium
|
držao sam jedno vrijeme na 710 i na 744, al neki moj dojam je da je to sve neki placebo, da ne dobijam neznam ti ja što u samom radu, nego samo veci skor u sintetickim benchmarkima..tak da ga držim na defaultu vec mjesec ipo i nijsam primjetio vece probleme, ako je rom dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|