|
![]() |
#3511 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Huawei U8850 Vision
Kupio sam mobitel Huawei U8850 Vision i mobitel radi odlično i zadovoiljan sam jako s njime. Pošto mi je to prvi smartphone nemam baš iskustva s njima, dal netko tko ima taj model ili nema nebitno zna dal se može i kako napravit rootanje i instalacije nekih boljih custom ROM-ova, da mi da linkove gdje ima objašnjenja kako i koji custom ROM stavit na njega i kako ga rootat ili da mi objasni neke osnove za taj model može i na PM ? I imam još jedno pitanje ako netko zna zašto kad gledam pod programima korištenje RAM-a piše npr. koristi 180 MB , a slobodno 140 MB , po tome mobitel ima 320 MB RAM-a , a u specifikacijama je navedeno da taj model ima 512 MB RAM-a ? Možda sam trebo za početak kupit ovaj jeftiniji model 8650 Sonic i sa njim dobit praksu sa smartphonima, a koliko vidim na forumu mobitel je super, ali bio je problem da ih se nije moglo više nač u dučanima jedino preko njuškala rabljene, a nisam htio rabljeni kupit ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
decki vi ste daleko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3513 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
[DEV] [Huawei U8160/U8180] CyanogenMod 7.2.0-RC1 U8160 Port (25th June 2012) Najlakše ti ga je otključat preko eBaya, 10-ak dolara. Inače, teško da će ti netko ovdje moći odgovoriti više jer se taj mobitel ne prodaje u Hrvatskoj, više-manje ćeš morati sam istraživati. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Evo novog benrua v4-BETA VERZIJA,ZA TESTIRANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! link: http://adf.ly/A9SdF Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 28.06.2012. u 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3516 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
mislim da sam već pitao ovo al još ću jednom jer nisam dobio potpun odgovor.. zanima me, zašto već duže vrijeme nitko nezna ispravit tu grešku sa slušalicom?? jel to takva znanstvena fantastika?? mislim, koristim fundowsky 4.0 ROM koji mi je zasad najbolji, dok mi CM nikako nije sjeo a on bi trebao kao bit najbolji jer ga puno ljudi razvija.. džaba onoliko postavki ako ROM jednostavno ne valja.. čudno kako nema nikog kod nas (osim onih dečkiju kaj su skuhali ROMove i stavili tu na forum, andrija, fundowsky...) da prilagodi ROM za naše područje i naše aplikacije što je više moguće... da se barem kužim u to, ja bi to napravio ali meni je to sveto pismo.. ne kužim zašto se toliko forsira taj CM ROM... zar nebi trebao bit "najbolji" ROM uzet od originala, izbačeni neki programi, maknut carrierIQ, ubačeni driveri za grafiku, zvuk, kameru, nešto slično kao što je fundowsky radio samo još malo izglancati.. takvo je barem moje mišljenje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
MAC adresa promijenjena?
Ženica ima 8650, stock rom i danas se prestao spajati preko wifi na kućni router. Gledam ja i skužim da mu se MAC adresa promijenila iz stare 80:B6:86...(Huawei Technologies Co., Ltd) u 00:90:4c (EPIGRAM, INC.). ![]() Otkud sad to, on to tako samoinicijativno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zato što je to najkompletniji rom,i naj fluidniji,i najbolji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
kome ti lažes?? ![]() a gle iskreno? meni je fundowsky 4.0 clean sto tisuca puta bolji od cm-a pa neka mi neko tvrdi sta god hoce!! fundowsky ima isti ukus ko ja i nemoze i cm benru ni thepoison ni niko drugi nametnutni nesta sta meni ne pase!(moje misljenje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3521 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3522 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Znam da nije tema tog mbitela, ali je ista firma i molim vas za pomoc, jel mislim de je to android opcenito pitanje... hvala unaprijed ako mi netko moze pomoci.. Dobio sam na poklon za dijete mobitel Huawei U8160. na sebi je imao froyo 2.2 bez hrvatskog jezika. I ja sam mu mislio staviti 2.3.. jer mi se cini da sve verzije od 2.3 pa nadalje imaju hrvatski jezik, i naravno bolja je verzija od 2.2. Nasao sam na xda forumu topic o tom mobitelu, napravio root sa oneclick, Instalirao clockworkmod recovery sa rom managerom i cinilo se da je sve u redu. Tada prije instalacije nekog custom roma sam zelio napraviti backup stock roma sa clockworkmodom i ...... Mobitel se ugasio, restartao i zastekao.... i to jednostavno ne radi.... Pomoglo je jedino vadjenje baterije i mobitel se moze upaliti i radi. No jednostavno ne ide u recoveri boot, boot ili kako se to vec zove. Nece se vratiti na pocetne postavke kad se stisne reset na tvornicke vrijednosti – zasteka. Nece uci u boot sa programom quickboot – sa app storea Nece uci u boot sa tipkom power + volum up ili volume -… I to je to. Mislim da mu je boot datoteka ili nesto drugo... neznam se zeznulo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3523 |
Premium
|
Koji je ROM ostao na njemu (može link)? Izvadi bateriju na 10 sekundi, vrati i onda probaj power tipka i volume - tipka u isto vrijeme barem na 5 sekundi. Ili instaliraj ROM manager sa Play Storea i onda preko njega probaj ući u recovery, ili preflashaj ponovno recovery iz ROM managera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Beneru v4 Nemože se napraviti google account Nemože se instalirati Viber Neradi Link2SD Neradi A2SDGUI FM radio prilikom pokretanja pokreće i Bluetooth koji se kasnije nemože ugasiti, zapravo može se ugasiti ali onda više FMradio ne radi Vidio sam da će Beneru izbaciti još nekoliko testni verzija, a finalna verzije bi trebala biti u Nedjelju, vjerovatno 08.07.2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam instalirao ovaj benru v4 rc3, instalirao sam gapps bez problema. radio nisam jos probao, niti 2SD stvari Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 30.06.2012. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 | |
Registered User
|
Citiraj:
Rom je odličan,makar je testni. ![]() stavi si spirit fm,pa ti neće trebati bluca za radio,a ni slušalice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3529 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
spirit fm radi fino to je točno, ovo ostalo pomoću skripti. stavrno dobar benru, čekam finalni. hint, nije enablan hardware akceleracija pa malo štekuckaju animacije, samo u buld.propu prebaci s 0 na 1 debug.sf.nešta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 | |
Registered User
|
Citiraj:
Evo sad vidim da moram koristiti gapps. Eto supercharger skriptu sam instalira i nisam primjetio ništa nabolje, kao u Fund.4 Ha, opet učit i istraživat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3531 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Kako rjesit na CD 7.2 zvuk?Tj da nije onako tiho.Dali preko onog AUDIO fix?I kako instlairat taj update tj fix? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ma za app2sd skripte, ne bih ti znao reci, nikad mi s2sd ni link2sd nije bio potreban uz ovaj normalni gingerbreadov rekao je benru da ce sve to vjerojatno bbit uključeno u finalnu verziju danas je izašla testna verzija 2 a sutra je najavio završen v4, iako su ga neki zamololi da odloži do srtijede izdavanje, da se dobro istestira ova probna verzija, jer dosta"bugova" je prijavljeno zbog gluposti jer ljudi neznaju podesit stavri.. evo i link na benru v4 test broj 2 http://depositfiles.com/files/y086f7tpl u ovoj verziji ne radi wifi a gapps su ukčljučene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 | |
Registered User
|
Citiraj:
v6super charger je ODLIČNA stvar za naše velike rame |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3534 | |
Registered User
|
Citiraj:
evo još jedan link: cyanogen_u8650-benru89v4.zip Za error wifia,ja sam iz 1testne verzije kopirao mapu wifi iz system/etc u test2 verziju i promjenio permision i wifi radi bez greške Te mape ni nema u test2,unutra je conf file kojem treba promjeniti permision u r-w-r-r Final benru v4 cm7.2 link http://adf.ly/ADX90 Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 02.07.2012. u 02:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3535 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Koji kernel onda da stavim za benruovog, al da radi supercharger? Onaj novi kernel od josepha je čisto govno i sranje, to izbjegavam. Od supertost-a ili genokolarov stari? ili neki treči? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3537 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3538 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3539 | |
Registered User
|
Citiraj:
Daj mi reci kako pripremiti sd karticu. Treba li uopće ext particija, ako treba kako je nazvati 2, 3 ili 4. Treba li swap particija. Eto to su mi još nepoznanice. Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3540 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |