|
![]() |
#1681 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
dobra je ploča jer ima 8+2 regulaciju tako da će izdržat... ali nije ti ni to vječno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Malo igre sa overclockanjem Phenoma 955, komp iz siga. Vantage rezultat sve na stock, i zatim sve overclockano. Radi full stabilno na ovoj voltaži s ovom mbo, s lošijom pločom se rušio već preko 3.8. ![]() http://3dmark.com/compare/3dmv/4160511/3dmv/4160428 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Koji cooler da si uzmem? Citiraj:
Nice ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 02.07.2012. u 22:18. Razlog: dupli post |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@nbafan Kolko visok hladnjak stane u to tvoje Azza triton 401 kućište, odnosno, kolko još ima slobodnog prostora između bočne stranice i katane 3? Koristi edit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Bas sam danas uzeo novi hladnjak,Thermaltake Frio advanced,pogledaj koliko je on visok,taman mogu zatvoriti stranicu Cooler je lud,15 stupnjeva su nize temperature u odnosu na katanu 3 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Pozdrav!
Da li mi neko moze pomoci i reci kako da postavim Napon u biosu na Offset, jer kada je na Manual ne mogu ukljuciti CoolnQuite, a kada je na Offset onda mogu. Ovako je postavljeno na Manual. Kako sada da ja to prebacim na Offset, a da napon pri loadu ostane isti. Jer kada postavim na Offset, pojavi se + i -, pa ne znam nastelati. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#1696 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ako se ne varam 1.400V je stock napon tog proc... ali temp su ti ipak na gornjoj granici, max radna za tog PII x4 850 je 71°C... S obzirom da je lito i da su velike vrucine temp vjerojatno i ne mogu biti bolje. A i taj najslabiji Corsair-ov vodenjak sa svojom aluminijskom bazom i nije najsretnije rijesenje za overclock... provjeri da li je dobro lega na proc i po potrebi promijeni pastu, mozda temp i padne za koji stupanj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 21.07.2012. u 23:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ok, volim i ja tisinu... ![]() Ali da sam na tvom mjestu svejedno bi ciljao na sto nize temp. Evo recimo ovaj moj B55 na 3.8Ghz@1.480V pod Performom u load-u ne prelazi 52°C u idle-u je oko 43°C, a trenutna sobna temp je 30°C. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 22.07.2012. u 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
Banned
|
Preporučam da se ipak ne kloka na toj ploči, za to bi bila poželjnija ploča s boljom faznom regulacijom (8+1 ili 8+2), koja košta oko 700 kn. Također za overklok je potrebno kupiti neku mrgu od hladnjaka, a to je investicija od 300-tinjak kn. Vidim i da se koristi onboard grafička... Još vidim jednu stvar (ona nije vezana uz overklok)...WD Green, a i općenito Green serije diskova se ne predlažu za OS jer su nešto sporiji (osjeti se u radu), nego bi njegova namjena bila za pohranu podataka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Banned
|
Bude se dalo overklokati, samo je pitanje trajnosti tog setupa, a da ne govorim ako se nešto zdimi da reklamacija može biti i odbijena. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Nisam ni mislio da se ne može oveclockati. Što se tiče trajnosti isti bi mu bio vrag. Držat ga na defaultu 3.0GHz/1.35v ili overclockanog na 3.4GHz/1.25v. Vjerujem da bi temperatura i potrošnja bila tu negdje. Možda sam u krivu. Opasnost uvijek postoji, a i pitanje je da li mu treba oc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Koji je trenutno najjači amd procesor, a da je dostupan za kupiti, neinteresira me oc.?Hvala Ev našo fx8150 nema više x6, izgleda da nisam u toku ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 01.08.2012. u 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
AMD Phenom 555 BE otključavanje
Lijepš pozdrav. Imam dotični proc i ASRock matičnu koja ima UCC.e sad...kad upalim UCC na početnom ekranu mi piše da imam 4-jezgreni proc tj.da je otklučano ali mi se sistem ne diže..kad isključim UCC onda imam normalan dvojezgreni i sve radi normalno...jel zna netko u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nista cudno, nece se svaki otkljucat, klasicna greska koja se javlja. Btw, cemu nova tema, sve je vec viseputa receno na forumu + takvih topica ima vec.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vjerojatno nema, mozda da se proba na drugoj ploci ali sumnjam.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|