|
![]() |
#2851 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
![]() Citiraj:
ja sam trenutno na stock 2.3.6 andreno 200 driveri i bench je 1450 ( cpu mi je 205 bodova) i koristim ram manager pro, mobitel je jako brz, baterija je izdržala 17h uz to je ekran bio upaljen 7 sati a od tih 7 sati što je bio upaljen, 4 sata je bilo interneta 2g mreže i 3 sata preko wifija interneta, i 1h muzike.. do sad mi je s ovim romom najduže trajala baterija ( nekoristim aplikacije kao battery saver .. one ionako nepomazu, i da osvjetljenje sam držo na 25%, i uključena je bila sinkronizacija maila... da sam ga manje koristio izdržao bi 3 dana sigurno, imao sam jedno 40 poruka i 2 poziva po 12min ![]()
![]() |
![]() |
#2852 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
hvala, to mi je trebalo... mislio sam da ima neki način da se samo ubaci u system ili tak nekaj, bez recoveryja... ![]() edit: instalirao sam uspješno i bench mi je od 1300-1540 sa sd... bolje nego prijašnjih 1200-1300, al sam primijetio da database IO mi je manji nego prije... neznam jel zbog drivera ili nečeg drugog, al nije ni bitno... Zadnje izmijenjeno od: giz87. 12.04.2012. u 02:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2853 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2854 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Šta preporučujete? CyanogenMod-7.2.0 benru89 v3.0 ili U8650 v4.0 by Fundowsky mod?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
jel moguce onaj fix da kamera bude 5 MP instalirat preko CWM-a na bilo koji rom, kao i svaki drugi fix? i jel moze netko ponovno dat link do toga fixa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 | |
Registered User
|
Citiraj:
@Uzemljivac Probaj ovo http://www.mediafire.com/?sozskabfmv4nspe @ ozziris pa probaj sa swap particijom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Banned
|
Pozdrav ekipa, Novi sam u ovim android vodama,pa bih trebao par savjeta i odgovora. Nedavno sam kupio android mob huawei u8650,ali iskreno još se ne snalazim dobro na njemu. Kupio sam sd karticu 16gb i u opcijama odabrao da nove aplikacije sprema na sd karticu,a onda mi se pojavi prozor da nema vise mjesta u memoriji iako sam odabrao sd karticu,a vidim i da mi je unutarnja memorija popunjena.ako netko zna u cemu je stvar ili je imao isti problem.inace mobitel nije rootan niti flesan sa novim romovima. probao sam i sa drugom sd karticom,ali isti problem. jos me zanima,ako ubacim drugi rom,da li to utjece na aplikacije na sd kartici? mora li sd kartica biti prazna samo sa romom koji moram instalirati,ili moze biti i drugih fajlova na njoj?kako najednostavnije rootati ovaj mob. havla Zadnje izmijenjeno od: mark11. 12.04.2012. u 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Registered User
|
@Risto instalirao sam to u cwm, znaci install zip from sd card, ali nista mi se nije promijenilo. jel treba jos nesto u cwm-u napravit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Sa nekim aftermarket riješenjima tipa Link2SD možeš napravit ext particiju na kartici i koristiti na način da možeš ama baš sve aplikacije i njezine datoteke u potpunosti prebaciti na vanjsku memoriju. Za to trebaš i root ovlasti i ROM koji podržava izvršavanje skripti na startupu (većina custom ROM-ova podržava). ROM najlakše rutaš sa SuperOneClick aplikacijom. Kad instaliraš novi ROM, morati ćeš ponovno instalirat aplikacije. Koristi aplikaciju Huawei Backup koja je odlična za backup svega pa i aplikacija i s njom lako vratiš sve nazad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2861 | |
Registered User
|
Citiraj:
može normalno za svaki rom, samo če ti ako ti je ona pozadina u postavkama bila bijela, bit ce ti crna tako bude sa svakim romom koji ima meni bijeli, i bit če ti ja mislim na ruskom mobitel pa češ morat u postavkama stavit hrvatski, al radi sa 2.3.3 stock romom do 2.3.6 pa sa svim custom romovvima evo http://www.mediafire.com/?sozskabfmv4nspe
![]() |
![]() |
#2862 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 12.04.2012. u 16:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2863 |
Registered User
|
Baterija
Pozdrav ekipi! Eto ja na svoj mob stavio 4.0, gsp. Fundowsky svaka čast, po vašim uputama step by step. al imam problem, baterija mi dura svega 1 dan, kad ne radim na tel. ništa sem poziva. U iskorištenosti baterije mi piše da sustav android mi troši 56%, što vidim da je kod drugih daleko manje. Čekanje je 17, mirovanje 15, pozivi 9 i prikaz 3%. U čemu je kvaka??? Sve se bojim da sam nešto zbrljo kod instalacij? Kod ostalih (xcvb - nekoliko postova ranije) sustav je potrošio samo 8%!!! ![]() Pošto sam novi u ovom svijetu, možete mi reć koje su Vaše aplikacije bez kojih ne možete, tj. koje svakako treba imat na androidu, neki Vaš Must have? Zadnje izmijenjeno od: enigmaludina. 12.04.2012. u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2866 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2867 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2868 | |
Registered User
|
Citiraj:
znači moze zafrkavat rad moba taj fix, a i nemoze na svakom romu promjenit u 5mp...
![]() |
![]() |
#2869 |
Registered User
|
@Fundowsky znaci nema nekog lakog nacina da se to napravi kao neki fix? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
Registered User
|
izašao originalni huawei rom 2.3.6 international http://www.huaweidevice.co.in/Downloads/U8650.zip na htc maniji kažu da je 2.3.6 internacionalni, sad sam ga skinuo i isti poše india trench onaj gdje je verzija sadnje sp02, to je ista verzija ko 2.3.5 isto zauzimaju, ???
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 12.04.2012. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
http://www.huaweidevices.de/telefone/sonic.html isto ima onaj vendor unutra, to su sve lokalne verzije, ne vjerujem da bi dali međunarodni update samo na indijskoj stranici... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 |
Banned
|
pokusao sam rutati sa superone clic-om,ali nista.telefon nije rutan,i da instalirao sam prije drivere.ajde eksperti,jedan dobar savjet kako da sredim ovaj,toliko hvaljeni mobac. koliko sam shvatia,mogu uvijek da vratim official rom,a to je ovaj koji je sad u mobitelu. u gsm areni pise u specifikacijama za ovaj mob. da ima512rom,256ram,a kod mene pokazuje mnogo manje,160 rom i 130 ram.jel to u redu?jel tako mora biti. ponekad se mobitel toliko uspori.postoji neka aplikacija koja moze ubrzati rad mobitela. hvala svima na pomoci. Zadnje izmijenjeno od: mark11. 13.04.2012. u 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 | |
Registered User
|
nije kong nego kang, i to nije čovjek nego naziv za "preoblikovanje" roma... tip se zove ThePoison, tj to mu je nick na talijanskom forumu od kojeg je rom potekao... 2.3.7 je normalno za cyan... Citiraj:
ni meni nije uspjelo rootanje, ja sam bila na indijskom 2.3.5 romu (takozvanom službenom haha) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
Registered User
|
evo baterija na 2.3.6 original , andreno driveri 32h 12h ekran upaljen 7 sati 2g surfanja 4 sata wifi surfanja par razgovora 50+ poruka navigacija 20min muzika 1h osvjetljenje je bilo na 25% nisam gledao videa bio je uključen mail sinkronizacija
![]() |
#2877 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
Registered User
|
Kako da flashujem stock rom? Pocelo je da mi crkava dugme za paljenje pa ocu da ga nosim na servis, ali bolje da vratim stock rom za svaki slucaj. Ja sam na mts telekom srbija uzeo telefon i neznam koji je stock rom kod njih... Ako ne mts-ov originalan moze i neki slican da ne provale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |