|
![]() |
#2821 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Pratim danas potrošnju baterije, uz puno surfa i malo poziva, radia i navigacije stiglo je do 25% za 18h i tu stoji već par sati i pored toga što sam koristio navigaciju u tih par sati. Juče mi je pala 5% za 5 min kada sam uključio igo. Uradio sam kalibraciju iz cwm, jedino da probam aplikaciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
nikad mi nisu uspjevle te kalibracije pa sam smislio svoju i prilično je djelotvorna. 1. potrošiš bateriju do kraja 2. izvadiš ju i vratiš nakon 10 - 15 sek 3. priključiš na ZIDNI punjač 4. OSTAVIŠ U CWM - NE PALIŠ UREĐAJ DA SE BOOTA ANDROID 5. ostaviš puniti preko noći... cca 6-8h 6, ujutro skineš s punjača i klikneš reboot device now meni je ova metoda uspjela, i nakon tristo roomova, uvijek nakon takve kalibracije mi drži opet dva do tri dana s normalim korištenjem (puno smsa, malo poziva, malo fejsa, ne igram se pa ništa igrica) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Registered User
|
jel mogu to instalirat ko fix..iako vec dva-tri dana koristim cyan od konga...hocu rec nece mi se nis zmrdat u postavkama i to? i prije instala jel treba nesto osim wipe davlik cache?
![]() |
#2827 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2828 | |
Registered User
|
Citiraj:
Po originalnom uputstvu je ovakva procedura: -PUNITI BATERIJU 10 SATI -ISKLJUČITI SA PUNJAČA -UGASIT TELEFON -POKRENUT RECOVERY (POWER+VOLUME UP) -SPOJIT NA PUNJAČ -OSTAVIT DA SE PUNI U RECOVERIJU 2 SATA -NAKON 2 SATA PUNJENJA ISKLJUČITI PUNJAČ,OTIĆI U "ADVANCED"I POBRISATI BATTERY STATS -RESTARTATI SISTEM --------------- Naručih 3000mah bateriju preko amazona, ako me nešto nervira, to je kad mi se isprazni baterija kad mi najviše treba. Ova manja nek stoji u džepu za zamenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2829 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
svaki puta kad se punjač spoji, briše se battery stats nakon isključivanja... nalazi se u /data/system/batterystats.bin izvadiš i vratiš bateriju, sistem to registrira kao izmjenu baterije, i ponovno se generira novi batstat.bin tako da praktično isto ti je, samo sam htio podjelit šta pali kod mene a manje je zezancije nego ostali tutovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2831 | |
Registered User
|
Da li ima skripta koja se instalira iz recoverya,mislim na super charger,ako ima može neki link. Hvala,da ne tražim sad Citiraj:
rom link: http://translate.googleusercontent.c...i1uTnBx1cceNOg Patch za sve link: http://translate.googleusercontent.c...AUTSfKygsQIoTw ovaj patch ti je bravia,supersonic 2.2,beats audio,adreno driveri,fix za slušalicu Zadnje izmijenjeno od: nino. 11.04.2012. u 00:36. Razlog: Koristi opciju edit ili multiquote. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2832 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Portan i MIUI 2.3.7 na Sonica: http://www.htcmania.com/showthread.php?t=363161. Navodno sve radi i predobro izgleda. Jedini problem što je sučelje do pola prevedeno, i to sa Kineskog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2834 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Imam verziju Fundowsky 4.0 clean i sve mi lepo radi jedino sto imam slabe rezultate na benchmarku. Procesor mi je na 864mhz sa onim kernelom na 864mhz... Rezultat mi je 1441. Ram 97 Cpu integer 188 Cpu float-point 143 2d graphics 152 3d graphics 543 Database IO 115 Sd card write (4.7 MB/s) 47 SD card read (15.6 MB/s) 156 Cpu frequency 864 MHz Sta da radim za bolje rezultate da li je moguce da je do tog kernela sto sam flashovo... Ne bih bas da cackam nesto da mi se ne izbrise sve a instalirao sam dosta programa i igrica ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 |
Registered User
|
.
Evo nakon velike vecine procitanih postova u ovoj temi, odlucio sam root-ati doticni mob, po postupcima od 1-10, na prvoj stranici. Sve je krenulo dobro dok nisam pokrenuo SuperOneClick. Znaci pokusam pokrenuti ali se nista ne dogadja... Tu sam stao. Ima li itko kakvo rijesenje? ![]() E da, i jel cu izgubiti kakve podatke na mobu ako to napravim (ako napravim)? Zadnje izmijenjeno od: fat. 11.04.2012. u 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
Registered User
|
ja sam uspeo da ga rutujem tek kada sam ga flashovo sa drugim romom. Sa tim super one click nisam uspeo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2838 | ||
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 11.04.2012. u 16:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2839 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
na stock kernelu je 600 max. pod originalni mislim na kernel koji dolazi s mojim romom i on ide do 844, ali to ovisi od mobitela do mobitela, nekima se ruši na 729, nekima normalno drži na 825. EDIT: samo administratori mogu brisati postove, koristi Edit ako se nadopunjavaš |
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Registered User
|
na ovom 864 igre mi rade odlicno probao sam nfs i brothers in arms i jos zahtevnih igrica i skoro da nema seckanja... Ali buni me to sto je tako slab benchmark pa neznam da li ce bolje da mi radi na originalnom ali probacu pa cu da javim... Ma ubagovalo mi se nesto pa napisao 2 ista posta ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2841 |
Registered User
|
@fat Meni nije radio super one click na stock rom-u. Pokušaj sa "Unlock Root" for android, meni je uspelo. http://goo.gl/gdl7e |
![]() |
![]() |
![]() |
#2842 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa jeste napravili potez prije superoneclick-a ? Ono ukucavanje koda u mobitel da se otvori sakriveni meni ? Za root stock ROM-a govorim...
![]() |
#2843 |
Registered User
|
Probao sam na sve kernele i najbolje ide na originalni... ide mi samo do 729mhz ali rade mi sve igre i tako. Taman sam se ponadao da ide do 860 ali jbg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2844 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Registered User
|
Skrenuli smo sa teme malo. Evo neke liste sa nekog foruma Here is a list of HD and high quality games that I have tested and are working on HUAWEI U8650 SONIC: - NOVA (hvga version). - Modern combat Sandstorm (hvga version). - Gangstar West Coast Hustle (hvga version) (use chainfire 3d to play without lag). - Dungeon Hunter (hvga version) (world map not working). - Galaxy on fire 2 (hvga version). - Great little war game. - Grand theft auto 3 (rip data version) (force closes after about 1 minute of gameplay). - Crusade of destiny. - GT Racing Motor Academy (hvga version). - Free Heroes 2 (heroes of might and magic 2). - Dead space (hvga) (only with chainfire 3d). - Earth and legend (only with chainfire 3d). - Need for Speed Shift (chainfire 3d). - Birth: Dalarian Invasion. - Assassin's Creed HD (hvga version). - Backbreaker 2: Vengeance. - Quake 3. - Contract Killer. - Brothers in arms 2 (hvga version). - Eternal Legacy (hvga version). - Counter Strike portable (v7.o) - Ninja Hoodie 3D (no lags, no chainfire 3D) - Six Guns (armv6 version) (a bit laggy, but totally playable, chainfire 3D not neccessary) - Resident Evil 4. - Transformers G1. neznam da li smem da kacim sajtove ovde. ali potrazis u google hvga verziju apk i naci ces... malo truda... A ima jedan dobar ruski sajt za nas telefon potrazi ga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2847 | |
Registered User
|
Citiraj:
vrijedi pokusati, sa ovim sam se dosta namucio, ali nema rezultata ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2849 |
Registered User
|
Probaj menjaj po chainfire-u plugine ako ga koristis |
![]() |
![]() |
![]() |
#2850 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
jel se mogu novi adreno driveri ubacit na stock tele2 rom rutani i koji je postupak? fala! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|