|
![]() |
#2791 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
I najkvalitetniji i najpotpuniji što se samog rada tiče. A probao sam ih puno,najgori je onaj od pchaka3 nekog,onda ga slijedi ics,pa za njim joseph,ni jedan nije meni potpun,te fali auto osvjetljenje,te telefon zvoni samo jedanput,u ics-u nema brzine i fluidnosti,igraj se malo,pa češ vidjeti jel sam u pravu. Šteta što on ne izbacuje ništa novoga. Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 08.04.2012. u 23:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2792 |
Registered User
|
jel rade ikom na ovom novom cyanu ext/swap particije..imao sam ih normalno na prosla dva roma a na ovom neznam jesam ih zbriso (mozda jer sam formatiro sdext) il ih ne podrzava rom ?!
![]() |
#2793 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ajmo redom sad jer odjednom su svi majstori. Benru89 je prvi napravio PRAVI port cyanogena na u8650. Nije bio savršen ali je radio, potrebno je bilo napraviti male modifikacije. Nakon toga je izbacio još 2 verzije sa malim bug fixevima i to je to. Onda su klinci (pravi primjer je onaj pchacker) sjetio se ukrast rom, promjenit mu ime i postat ga pod svojim. Pošto je on prvi počeo to raditi mislili su ljudi da je stvarno neš napravio al je napravio onu stvar. Odmah su mu rekli da je pozer i da ne stavlja svoje ime na tuđe romove. Već tad su se pojavili romovi s ICS animacijama (potpuno bespotrebno i usporava se mobitel), dok teammat3 su malo ispeglali rom al opet ništa naročito. Pojavio se CM9 (pravi, ne onaj kineski) koji je opet klinjo pchacker promjenio ime i postao pod svoj. CM9 je izvorno napisao Alexandr Latyshev, ali trenutno nemam pojma dal radi na tom ili je odustao. Da rezimiramo Benru89 je prvi i jedini pravi port cyanogena na u8650. Dok neki programer ne porta skroz benruov će biti najbolji i najčišći port. Ostali kinci misle da su fora sa svojim romovima di promjene ime i animacije i postaju pod svoje. Kang je uzeo čisti benruov port i počeo je ga je sređivati i bugove peglati tako da svaka mu čast na tome. Zato prestanite više kemčiti o ovom ili onom, cyanogen najbolje radi na u8650 jer je optimiziraniji od bilo kojeg stock rom-a i tako će biti. Ako vas zanima cyanogen pratite sad Kang-a jer je već izbacio nightly verziju i koliko vidim razvijat će i dalje to, a ako ne imate Fundowsky ili si nađite neki rom na htcmania. I nema potrebe više za raspravom dali nekom valja cyanogen i ko ga je kada stavio i obrisao. Ako vam zvuk ne valja imate širok izbor (istih) romova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2794 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Nadalje, a ovo se odnosi i na sipea ne shvaća neke stvari - ROM koji nema sve sređeno (odnosno da mu sve funkcije rade kao na original ROM-u, radile one jednako ili bolje) ne može biti najbolji ROM. Vama da, ali to ne znači da je i svima jer ljudi imaju drugačije prioritete. Nekome je mob za igranje, a drugima je važnije da čuje drugog sugovornika kad je okolina imalo glasna. Nekome petom je važno da ima speakerfon koji šljaka (i to smo vidjeli u ovoj temi). Budite sretni da imamo 10 različitih ROM-ova i portova. Nerijetko se znalo dogoditi da svaki ROM donese nešto novo i bolje, pa se to onda update-a i u vašem najdražem ROM-u.
![]() |
![]() |
#2795 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
jedno pitanje za ljudove koji imaju fundowsky 4 rom... ili imaju bravia engine instaliran na nekom drugom romu... taj bravia engine, koliko je to bitna stavka, gdje se vide razlike? samo u stvarima koje mi snimimo kamerom ili i u slikama/videima koje prebacimo na mob od negdje? čitala sam po stranim forumima, ljudi kažu da se ne kuži baš previše razlika, al zanima me konkretno za sonic... btw vidila sam da ima i nekakav xloud engine za zvuk, al ljudi se žale da im ne rade neki music playeri nakon što to instaliraju... Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 09.04.2012. u 02:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2796 |
Registered User
|
EDIT: a što se baterije na 4.0 tiče, evo screenshot Pa što sam ja krivo napravio da mi baterija jedva 1 dan izdrži? Kalibraciju sam napravio, možda sam triba stavit najprije stock rom, pa tek onda Fw 4.0, a ništa, pokušat ću još par ciklusa punjenje-pražnjenje pa ćemo vidit. Na Fw 3.0 mi je izdržala isto 2 dana + 10 do 20% što bi još ostalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2797 | |
Registered User
|
Citiraj:
A ovo drugo su samo kopirke-jebi ga. sipe-gdje je ta kangova nightly verzija? evo stranice za kangove cm-ove,i ima jedna super stvar-instal new partition,skinite sa dropboxa,recovery,install zip i dobiti će te veličinu interne memorije 200mb,ja sam stavio na benrua i radi,samo sam instalirao iz recoverya ![]() Zaboravio link,pardon-evo ga NEW INTERNAL PARTITION. (ZONE BETA) Currently under TEST. You can resize the partition inside the terminal going to delete the partitions that are generally assigned to the custom or the personal data in the stock rom so going to free up space for the internal memory of about 40mb The internal memory from 161Mb to 201Mb then passes. Editing is done by adjusting the boot.img and recovery by changing the offset for memory locations which are to be written with this string that is added via hex editor on the file boot.img and recovery.img The change was made by a user of this forum: To try to simply flash this file and restart recovery (we recommend a backup nandroid) INSTALLER => http://dl.dropbox.com/u/44718488/cha...ion_layout.zip THE ZIP FILE CONTAINS THE KERNEL AND THE CLOCKWORK SUPERTOAST MODIFIED MODIFIED + 5.2.7 FOR SOME CHANGES Cyano. THIS ONLY WORKS ON THE MODIFICATION CyanogenMod 7.2 RC KANG SUPERTOAST WITH KERNEL, BUT MAY ALSO WORK WITH THE USE OF BENRUv3 PROVIDED THAT THE DRIVERS AND RECOVERY. Also you can not use other kernel clockwork or why they should be making a mess. to undo the change you have to use the reverse procedure described in the post ... Or format with a stock rom. I do not think you can put the original file recovery for charging off. For the brave ...... GOOD TEST! (Tested by me and works great!) link kompletne stranice: http://translate.google.com/translat...134ece6b5026cd Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 09.04.2012. u 19:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2799 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vjerojatno se mijenja veličina particija na mobitelu (system se smanji, data se poveća, cache ostane isti). To su napravili odavno za jače Huawei modele (kao i za ostale mobitele).
![]() |
#2800 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
jel ja to ne vidim jedini link? il ga je neko maknuo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2802 | |
Registered User
|
Citiraj:
Koliko vidim ne podržavaju ni app2ext,samo app2sd. Stavio sam link gore za memoriju na cyanu. Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 09.04.2012. u 19:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 | |
Premium
|
Citiraj:
Kangova nigtly verzija vam je na myppc.it A za ove druge koji kao ne žele mobitel kojem zvuk ne radi i ostale gluposti isprobajte mobitel pa onda pričajte bajke ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() EDIT: Pisao sam preko moba pa mi je negdje nešto pobjeglo Rosie-Posie Vidjet čemo kako će se bakterija danas držati. Zadnje izmijenjeno od: dudum48. 10.04.2012. u 07:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2805 | |
Registered User
|
Citiraj:
ko tu koga? quote? ja ništa ne kužim, čija je to baterija? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2808 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ne žalim se ja na svoju bateriju nego mi nije jasan ovaj koji se žali, a već dva dana je na bateriji i još ima fore... al onda sam skužila da je to vjerojatno bio neki quote al je neko tu nešto zbrljao pa se ne zna ko pije ko plaća ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2811 |
Premium
|
Izašao novi CM9 za sonic. Radi sve osim mreže (gsm,3g,radio,wifi) i kamera. Još to srede i imamo CM9 port ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2812 |
Registered User
|
![]() |
#2813 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
nikad nisam roto s superone clickom nego s unlock rootm uvjek je radilo http://www.unlockroot.com/index.htm
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 10.04.2012. u 01:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2814 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2815 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2816 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Jel mi može neko sa stock romom poslati file framewor.rec-apk i systemUI.apk. Imam onog španjolca gore koji ima "sense" izgled i ne mogu si skuhati u UOT kitchenu custom ikonu sa postocima za bateriju, baca gresku. Predpostavljam zato sto je ikona vec izmjenjena. Pa ako nije problem nekome da mi posalje. Pretpostavljam da bi to islo na taj nacin. Jedino ako framework i systemUI kod mjenjanja battery icona ne mjenjaju jos nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2817 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2819 | |
JDM
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
btw. ovaj fix je sredio i problem sa mikrofonom takodjer, cak mi se cini da je sada glasniji mikrofon na cyanu nego na stock romu, svaka cast liku koji je slozio taj fix ![]() Sinoc sam na taj drugi mob stavio cyan i igram se sa njim od onda, i jednostavno se ne moze poreci da mobitel sa njim leti i radi daleko brze nego sa stock romovima, tako da definitivno i svoj mob prebacujem na cyan rom! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2820 |
Registered User
|
Ja sam na cyanu morala otkljucat ekran da izgasim alarm. |
![]() |
![]() |
![]() |