|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Koliko ste hardvera spalili?
Mislim da je pitanje dovoljno jasno! Eto, mene je malo sram što je sve otišlo u dim na mom stolu, pa da vidim ima li većih freakova od mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Još mi nikad nista nije otislo u dim!!! Ok jesu 2 externa modema , ali zbog munje i gromova a ne mene ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
zbog testiranja ispravnosti ploča, kompatibilnosti, itd... 10-ak napajanja (više-manje kvalitetnih) 3 ploče (koje su, naravno, bile totalno ispravne, daklen prošle bi da ja nisam zeznuo) sve skupa oko 5GB memorije (redom smeće jer kvalitetne ne umiru lako) 2 tipkovnice - jedna zbog pranja, druga zato što tipkovnica nije lightsaber 2 miša - jedan je stalno pokazivao afekciju prema zidu, a drugi pokleknuo pod navalom kažiprsta 1 kućište - zato kaj nije stolica, a bome niti pogo 2 proca - ko će gledat strelice ;-p
![]() |
#4 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Hehe, čekajte da se freek pojavi. Ja sam spalio samo neki Palomino 1700+, Matsonic sck. A ploču, i đifors em iks četrsto četrdeset- al ne moju, nego u igraonici. Da vidiš kak radi na 450 mhz GPU.Ne radi. To je sve. I brijem da će novokupljeni volcano 11+ letit u zid il kroz open window uskoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
U s obzirom na staž na kompovima, dosta. Dva napajanja dvije ploče, 512Mb rama (ddr400) Grafa, 3 diska monitor modeme ne računam (puno njih, barem 10komada) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Palomino 1600+ 2 komada Napajanja (JNC klase) 2 komada Gigabyte 7VAX ploca komada 1 Mis IntelliMouse Explorer 1A 1 komad 6 keksi 256MB DDR memorije MSI GF4 MX440 komada 1 ( pao mi blok s CPU-a i napravil kratki spoj na karti) Zvucnici samsung |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
@horza, Sam: : lol2 : : lol2 : : lol2 : Ja sam: 2 matične (na putu je i treča) 128mb sdrama (još uvjek neznak kak sam zguro naopačke : stoopid Sjeo sam na zvučnu (ko čips) Pokupi 4 cdroma otvorena nogom (sastavio jedan, radi ali imam 2 komada plastike viška, ubite me neznam od kud) modem (interni) Nikad nisam uspio (a trudio sam se) skurit proc. Čak sam i sjel na jedno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Neko napajanje Celerona 667 Mhz 512 Mb DDR 2 modema pržilica, dvd rom Fizička oštečenja ne računam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Pa gdje ti je bila pamet??
![]() |
![]() |
#13 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Džabe si krečio!
|
Ma ne pitajte ništa...Jebo me pas, upravo je crko potenciometar i radi na 4500 rpm. Sad imam slušalice. Probat ću ga prvo reklamirat, a ak ne bacit ću sve u qourc!!! @ Bude, hvala na ponudi. Al 58 il 60, tak je svejedno. ![]() ![]() ![]() Ubit ću nekog!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Evo mene ![]() 6 matičnih( 4 Lanpartice i dvije šroteks) 2 proca, AMD 2500+ i Celeron na 333Mhz 2 šroteks napajanja 3-4 grafe tko to broji ![]() par PCI modema bilo još nečega al tko će se svega sjetit ![]() e da i jedan keks 256MB Twinmos PC2700 memorije |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
hvala Bogu ništa dosad, prošlo mi je dosta kompića kroz ruke i niti jedan nisam skurija. ![]() ![]()
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
FX5900XT GS R9800pro 1700+ PII 350 i pripadajuća ploča 3 napajanja (2 spojio paralelno i popalila pol kompa) par modema 1 disk technicsovo pojačalo (servisirano) 2 iskra razglasna zvučnika (jedan šutno nogom i probio membranu) visokotonske i srednjetonske jedinice na zvučnicima od par 'iljada kuna ![]() Važno da su živci na mjestu:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Upravo skuril USB stick. Ne radi kod mene ni kod frenda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
1 matična 1 grafička |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Što se računa pod spaljenim? Ono mojom krivicom ili ono što nisam neposredni uzrok ali i glavni krivac. Ukoliko je ovo potonje, Bilo je 7-10 hard diskova uglavnom u gornjem cjenovnom razredu 2-3 procesora - jači 2 napajanja - shrot 1 tipkovnica - Cherry 3 CD-a - shrot 1 ventilator (taj je lijepo dimio) - no name 3-4 matične - MSI, SOYO 2 memorije - DDR i SDRAM. 2 mobitela - Ericsson 1 Miš - jeftilen 1 pojačalo par zvučnika - zanesla ne muzika (PamP-pamP the pekmez i PamP su napravili zvučnici) 1 staklo od prozora - reakcija na sudar s kompom. 1 gotovo neispravni laptop - stara krama Bilo je još toga ali tko bi se svega sjetio. Za 18 godina informatike i elektronike, nije neki rezultat. Daleko sam više popravio. Odtud i 630 Gb diskova. Nedavno je 80 Gb preminuo ali se stvar vrača na normalu i to u vidu 20+40+60 Gb. Jebo Maxtro koji se zdimi od pada na šarafciger.
![]() |
#24 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ha ha, mozete mislit kolko se stvari skuri dok se moda nazivo. uff...koliko portova je oslo na vjecna lovista, strasno. PS/2 portovi mi nisu radili ni na jednoj ploci osim na ovoj koju sad imam ![]()
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
WTF? Pa sta vi imate tvornicu hardwarea??? Ja sam skurio 2 shrot napajanja i MSI plocu koju dan danas nemogu prezalit. Aha da imam veliki filing da sam i statickim E. spalio jednu memoriju no isla je na garanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
HDD komada 3 (dva skurena, jedan ispao iz ruke sa metar visine - očaj!!!) Napajanja komada cca 5-6 (nemam pojma......) Oni stari ISA HDD i FDD kontroleri 2 komada Zvučna komada 1 (još se nadam da ću je popraviti samo da nabavim chip - ne predajem se ja lako!!!!) Matična 1 komad (jumper settings - overclock ili štajasadznam koje sam još experimente radio s njom?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Newbie
Datum registracije: Jul 2004
|
Nekoliko modema i 1 GHz Thunderbird. Nije preživio avanturu s otključanim množiteljem. ![]() @Fischer: Šta fali tom Vulkancu? Meni je moj sasvim OK.
Soltek 75FRN2-RL AMD XP 2500+ Barton @ 200 x 11 (zaključan) @ 1,5 V Extreme Volcano 12+ 2 x 256 MB Samsung DDR 400 DC @ (2,5-3-3-11) Leadtek A6600GT WD 800 JB 80 GB 8 MB cachea Cyber Drive 48 x 16 x 48 CD-RW LG DVD ROM 48 x 12 Chieftec 400W Coolermaster Cavalier CAV-T01 LG Flatron F720P |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
5 DFI Infinity - skurene Abit IC7 MAX-3 - strgan socket od proca par tipkovnica i pokoji miš letili po sobi |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |