![]() |
Koliko ste hardvera spalili?
Mislim da je pitanje dovoljno jasno! Eto, mene je malo sram što je sve otišlo u dim na mom stolu, pa da vidim ima li većih freakova od mene:beer:
|
Još mi nikad nista nije otislo u dim!!!
Ok jesu 2 externa modema , ali zbog munje i gromova a ne mene:D |
zbog testiranja ispravnosti ploča, kompatibilnosti, itd...
10-ak napajanja (više-manje kvalitetnih) 3 ploče (koje su, naravno, bile totalno ispravne, daklen prošle bi da ja nisam zeznuo) sve skupa oko 5GB memorije (redom smeće jer kvalitetne ne umiru lako) 2 tipkovnice - jedna zbog pranja, druga zato što tipkovnica nije lightsaber 2 miša - jedan je stalno pokazivao afekciju prema zidu, a drugi pokleknuo pod navalom kažiprsta 1 kućište - zato kaj nije stolica, a bome niti pogo 2 proca - ko će gledat strelice ;-p |
Hehe, čekajte da se freek pojavi.
Ja sam spalio samo neki Palomino 1700+, Matsonic sck. A ploču, i đifors em iks četrsto četrdeset- al ne moju, nego u igraonici. Da vidiš kak radi na 450 mhz GPU.Ne radi. To je sve. I brijem da će novokupljeni volcano 11+ letit u zid il kroz open window uskoro. |
Citiraj:
|
U s obzirom na staž na kompovima, dosta.
Dva napajanja dvije ploče, 512Mb rama (ddr400) Grafa, 3 diska monitor modeme ne računam (puno njih, barem 10komada) |
1 maticna
1 proc 1 napajanje 1 grafa 1 monitor 2x256 no name ddr 1x 512ddr no name nekoliko modema 1 mis ima toga jos al se nemogu sjeit |
Citiraj:
Bacio bi to smeće.Ozbiljno mislim.Al morat ću nešto iskombinirat. |
Palomino 1600+ 2 komada
Napajanja (JNC klase) 2 komada Gigabyte 7VAX ploca komada 1 Mis IntelliMouse Explorer 1A 1 komad 6 keksi 256MB DDR memorije MSI GF4 MX440 komada 1 ( pao mi blok s CPU-a i napravil kratki spoj na karti) Zvucnici samsung |
@horza, Sam: : lol2 : : lol2 : : lol2 :
Ja sam: 2 matične (na putu je i treča) 128mb sdrama (još uvjek neznak kak sam zguro naopačke : stoopid Sjeo sam na zvučnu (ko čips) Pokupi 4 cdroma otvorena nogom (sastavio jedan, radi ali imam 2 komada plastike viška, ubite me neznam od kud) modem (interni) Nikad nisam uspio (a trudio sam se) skurit proc. Čak sam i sjel na jedno. |
Neko napajanje
Celerona 667 Mhz 512 Mb DDR 2 modema pržilica, dvd rom Fizička oštečenja ne računam. |
Citiraj:
Pa gdje ti je bila pamet?? |
Citiraj:
|
Ma ne pitajte ništa...Jebo me pas, upravo je crko potenciometar i radi na 4500 rpm. Sad imam slušalice.
Probat ću ga prvo reklamirat, a ak ne bacit ću sve u qourc!!! @ Bude, hvala na ponudi. Al 58 il 60, tak je svejedno.:fuming: :fuming: :fuming: Ubit ću nekog!!! |
Evo mene:D
6 matičnih( 4 Lanpartice i dvije šroteks) 2 proca, AMD 2500+ i Celeron na 333Mhz 2 šroteks napajanja 3-4 grafe tko to broji;) par PCI modema bilo još nečega al tko će se svega sjetit :beer: e da i jedan keks 256MB Twinmos PC2700 memorije |
a di je Lord LEMILICA da napiše svoje kompnente :rolleyes:
ja osobno sam uspel srediti samo jedan LG cd-rom :rolleyes: |
hvala Bogu ništa dosad, prošlo mi je dosta kompića kroz ruke i niti jedan nisam skurija. :) :beer:
|
FX5900XT GS
R9800pro 1700+ PII 350 i pripadajuća ploča 3 napajanja (2 spojio paralelno i popalila pol kompa) par modema 1 disk technicsovo pojačalo (servisirano) 2 iskra razglasna zvučnika (jedan šutno nogom i probio membranu) visokotonske i srednjetonske jedinice na zvučnicima od par 'iljada kuna :beer: Važno da su živci na mjestu:clap: |
Upravo skuril USB stick. Ne radi kod mene ni kod frenda. :smoke:
|
Citiraj:
|
Hvala Bogu samo Sapphire 9200 (reklamirao i dobio novu) i ukupno 3 visokotonca na zvučnicima (2 još čekaju zamjenu).
|
1 matična
1 grafička |
Što se računa pod spaljenim? Ono mojom krivicom ili ono što nisam neposredni uzrok ali i glavni krivac.
Ukoliko je ovo potonje, Bilo je 7-10 hard diskova uglavnom u gornjem cjenovnom razredu 2-3 procesora - jači 2 napajanja - shrot 1 tipkovnica - Cherry 3 CD-a - shrot 1 ventilator (taj je lijepo dimio) - no name 3-4 matične - MSI, SOYO 2 memorije - DDR i SDRAM. 2 mobitela - Ericsson 1 Miš - jeftilen 1 pojačalo par zvučnika - zanesla ne muzika (PamP-pamP the pekmez i PamP su napravili zvučnici) 1 staklo od prozora - reakcija na sudar s kompom. 1 gotovo neispravni laptop - stara krama Bilo je još toga ali tko bi se svega sjetio. Za 18 godina informatike i elektronike, nije neki rezultat. Daleko sam više popravio. Odtud i 630 Gb diskova. Nedavno je 80 Gb preminuo ali se stvar vrača na normalu i to u vidu 20+40+60 Gb. Jebo Maxtro koji se zdimi od pada na šarafciger. |
ha ha, mozete mislit kolko se stvari skuri dok se moda nazivo. uff...koliko portova je oslo na vjecna lovista, strasno. PS/2 portovi mi nisu radili ni na jednoj ploci osim na ovoj koju sad imam :D
|
WTF? Pa sta vi imate tvornicu hardwarea??? Ja sam skurio 2 shrot napajanja i MSI plocu koju dan danas nemogu prezalit. Aha da imam veliki filing da sam i statickim E. spalio jednu memoriju no isla je na garanciju.
|
HDD komada 3 (dva skurena, jedan ispao iz ruke sa metar visine - očaj!!!)
Napajanja komada cca 5-6 (nemam pojma......) Oni stari ISA HDD i FDD kontroleri 2 komada Zvučna komada 1 (još se nadam da ću je popraviti samo da nabavim chip - ne predajem se ja lako!!!!) Matična 1 komad (jumper settings - overclock ili štajasadznam koje sam još experimente radio s njom?) |
Nekoliko modema i 1 GHz Thunderbird. Nije preživio avanturu s otključanim množiteljem. :D
@Fischer: Šta fali tom Vulkancu? Meni je moj sasvim OK. |
5 DFI Infinity - skurene
Abit IC7 MAX-3 - strgan socket od proca par tipkovnica i pokoji miš letili po sobi |
Citiraj:
|
Eh, tajna. Da ti kažem morao bi te ubit. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:55. |