|
![]() |
#991 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
jel mogu na temelju toga raskinut ugovor? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
A šta da ja kažem za ugovor? Nama je firma bila bez neta 4 dana prošle godine i nikom ništ. Ne bi bio nikakav problem da možemo poslovati bez internet veze sa matičnom firmom, ali ovako smo gotovo prekinuli proizvodnju tih 4 dana. Nema raskida ugovora, jedino je moglo bit penala za T-Com, da je takav ugovor sklopljen, al nije i jebaj ga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#998 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
MaxTv - 65Kn Telefon Super 150 (prikaz broja uključen, sms u tcom i tmobile) - 95kn Ukupno - 319kn Skupo je, ali mi koji nemamo alternative smo zadovoljni ![]() Nije baš minimalno telefoniranja, 150min je uključeno u pretplatu + ove điđe navedene gore koje se u tarifi 60 doplaćuju pa bude ta kao jeftinija još skuplja, a maxtv osnovni paket ima sasvim dovoljno programa da se uvijek ima što gledat - cca 112 programa, možda sam se prebrojao za 1 tamo vamo, al to je to. Normalnom čovjeku i previše programa. Samo da pojeftine adsl i bilo bi sve 5.
![]() |
![]() |
#999 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
MaxTV je odlican, jel ima dosta programa a i boje je da nemam previse, jel onda pogotovo nebi gledao jel nebi znao sta da gledam, tj. kada imas puno programa nemos se koncentrirati da gledas nesta, ako znas da je nesta na drugom programu sta te isto zanima ![]() Men je ova cijena sasvim dobra, jel je sve od t-coma, njihova usluga i to... Iskreno nisam bas nesta za prelazak drugim operatorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Pa kad se sve zbroji i oduzme, isti ku***. Ti imaš duplo više programa za 40kn više, a ja 1500 besplatnih minuta unutar fiksne mreže (dobro dođe kad cura stalno hoće laprdati ![]()
![]() |
#1003 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
A što se tiče tvoga rutera "ja mislim" da je on tvoje vlasništvo jer si prilikom sklapanja ugovora potpisao na npr. 24 mjeseca da bi ti priključak bio 1 kn i tu si dobio i ruter također inače bi ga platio, pa su uglavnom svi potpisivali ugovor na 12/24 mjeseca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja isto imam ugovor na 24 mjeseca i ostalo mi je još 7 mjeseci. Prije mjesec dana su mi donijeli novi ruter jer se stari konstantno smrzavao. Da li je i taj novi moj ili im moram vratit ako ne produžim ugovor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Nije tvoj, vracas tek kad potpuno raskines ugovor tj. prestanes biti njihov korisnik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Odi na njihov sajt pa vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
E ovako, imam već kojih 3-4 godine onaj šroteks Kasda router i sad bih htjeo uzeti neki normalan router jer imam tri računala koja se spajaju na internet. Kako je trenutno kriza nema se baš para za to pa me zanima kakva je procedura s T-Comom za novi router. Da li jednostavno zatražim novi ili da ovaj nekako "spržim" pa da ih onda žicam za novi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Morati ćeš ga nekako pokvariti jer njima pokazuje status veze i dok god je sve ok neće ti napraviti ništa, a možeš i produžiti ugovor pa preuzeti neku od nagrada. Najavljuju da će oko uskrsa biti nešto novo, a prijatelj mi je prije par dana dobio navigaciju za produženje ugovora no nisam siguran da to još ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Znam, ali dok sam pod ugovorom svaki neispravan router se mijenja za novi, takav sam dojam stekao googlajući danas. Bilo je fakat banalnih problema, npr. liku ping jako skaće, zove szk i šalju mu novi router, naravno za stari ga niko ništa nije ni pitao te mu je ostao. Meni je odmah palo na pamet da nekako spžim to smeće od Kasde! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
hmm I men pada napamet, da nazovem ih da mi nevalja ruter, pa da dobijem jos jedan. Imam pitanje: Dali ja mogu rec da mi nevalja nest ruter, kao da blinka i da se resetira sam od sebe, ali kad recimo ustekam Kasdu da sve normalno radi. Dali ce popustiti pricu i da dobijem novi ruter? Bez da moram ovaj vracat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nemoj nikaj pržit, samo im reci da te router je*e konstantno, to najviše ovisi o tehničaru kaj ti dodem doma *popravit* adsl, reci mu da oces novi router. Još jedno pitanje, od tih svih adsl routera od T-com-a, koji ima najbolji ( najveći ) wireless domet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|