|
![]() |
#961 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
danas mi se modem ugasio/resetirao,ne znam ni sam,jedno 5 puta,to je problem u njemu ili kod njih? nikad do sad nije toga bilo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Premium
|
Thomson TG782i danas se to prvi put desilo,par puta zaredom,al evo sad par sati opet radi sve normalno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Moguce da je do T-coma, a i nemora biti... Meni eo vec mjesecima fino radi bez prekida (osim sto mi je nekoliko puta bilo nestalo struje) Moguce da su vam upgrejtali firmware... tako da.. sumljam da je do vas, posto kazete da ruter nije opterecen |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Hitno trebam pomoc ![]() ail |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#971 | |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Meni je nocas pucala veza sto je zanimljivo svakih 28 minuta, to u razdoblju jucer od 23:55 pa sve do jutros,puca non stop. Sad cemo vidjeti do danas popodne dok dojem s posla,ako se ne popravi morat cu ih zvati. EDIT: I dalje stanje isto,povremeno veza izdrzi cca 2h,a maxtv mi ne radi uopce. Pise System is temporaray unavailble. Zvao sam ih i prema njihovim rijecima i dalje se radi na mom problemu,bas me zanima sto je. Ima li netko na podrucju Rijeke (Bulevard) slicnih problema?
Zadnje izmijenjeno od: acer. 07.02.2011. u 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Dali se placa promjena vlasnika telefonske linije ?(na drugog člana obitelji jer je vlasnik umro) kolko cujem kod ostalih je besplatno (amis,optima) ali za tkom neznam... P.S. cekam vec pol sata na telefonu i svi iz tkoma su zauzeti.. pa da poludis EDIT: Konacno se neko javio nakon 2x45minuta cekanja ... i kod njih je free ako je promjena unutar obitelji. Zadnje izmijenjeno od: viper. 08.02.2011. u 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
prije nego odem do hakom-a kakva je procedura dok t-com ne zeli (govore da nema tehnickih mogucnosti, makar sumnjam) dati paricu? zasad su odbili amis oko 11. mjeseca prosle godine i danas iskon. na tcom ne zelim, prije budem provalil wpa2 nego se prebacil na tcom ![]() lokacija - knežija, u blizini savske, kuća |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Htjeli smo promjeniti vlasnika telefona ( radi toga promjenimo tarifu ) i zato su oni na lukavi način produžili automatski na godinu dana. Ja čekam zadnji sedmi mjesec pa odjavim. Sramota. Ni u mojoj ulici nijedan dostupan osim Tekoma i Iskona.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
ima koja finta za prijevremni raskid ugovora za maxadsl bez penala? imam ugovor na lokaciji di uopće više ne koristim net! |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Preseli adsl na novu lokaciju. Platit ćeš to neku lovu, ali manje nego da plaćaš penale.
![]() |
#978 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Od negdje 22h A baš planiram malo zapucat bc2.... Edit: Evo baš sam sad mjerio na pingtestu - ma sve ko i inače - ocjena A, ping 25ms, jitter 1; na speedtestu 4.08down, 0.27up, znači sve 5 što se toga tiče.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 22.02.2011. u 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
odvratno |
![]() |
![]() |
![]() |