|
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
@beha https://xbmc.svn.sourceforge.net/svn...s/keyboard.xml @Oggy_Hr Koliko vidim nema jednostavnog rjesenja bar za sada. Nemoj se previse obazirati na to jer ces ga iovako obrisati kad zafali prostora ![]()
![]() |
#604 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
znaci kad slazes tako kolekcije onda uvik ostane taj dvd box, ne da se maknit? ![]() ih a taman mislija i to slozit, al organiski ne mogu smislit te kutijce u xbmc-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Postao sam problem na xbmc/transparency! forum pa da vidimo hoće li se šta pokrenut... Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja sa vise baziram na info koje mi nude flag-ovi, tu je puno vise informacija
![]() |
![]() |
#608 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() https://github.com/xbmc/xbmc/commit/...d63092f10c4fd8 A ronie je vec ubacio DTS-MA i TrueHD info flagove u T! svn ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 22.01.2011. u 18:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Pozdrav svima molio bih vas za pomoć oko XBMC insalirao sam zadnju verziju ovoga programa i kada ga pokrenem u meniju bi trebalo da stoji ovim redom kao na slici ali kod mene nema SKRIPTI ? iz kojega razloga nema . Unapred se zahvaljujem na pomoći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
|
Naisao si na neku staru sliku. Sripte i pluginovi vise ne postoje. Zamjenili su ih add-onsi Nemoj se obazirati na redosljed izbornika. U novoj Dharmi mozes kreirati proizvoljno izbornike
![]() |
#611 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Di se sve u windosima nalaze fajlovi od xbmc-a? Htio bih napraviti uninstal prošle verzije da stavim novu, i htio bih sve kompletno obrisat jer imam problema s rss-om, i koliko god ja mjenjano meni poznate rss fajlove s ispravnima, uvijek negdje ostane bug ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#612 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Where is user specific data stored? I ovisno o installu, Program Fajls/XBMC/. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
e, da li se može složiti neki daljinac koji bi radio sa XBMC-om, koji bi se vrtio na Secondary display, a da mi ostane puna funkcionalnost na Primary display-u? znači, na primary, surfam, igram se, itd., dok na secondary se vrti XBMC koji bi kontrolirao daljinskim? pošto mi je jedan komp za sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
http://wiki.xbmc.org/index.php?title...ontrol_Reviews Uz MCE receiver i neki daljinac(mce daljinac ili harmony) možeš. Inače, Google |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
|
ili iMON @ Gabre to sto ti trazis ne ovisi o daljincu. To ces moci ostvariti sa sva tri daljinca. Mada moras biti svjestan da neces moci bas istovremeno roštati izbornike u XBMC i surfati recimo. Kao sto nemozes kod bilo kojih drugih programa 2 koristiti istovremeno. Posto za oboje treba mis/tipkovnica pa nemos na dvije strane u isto vrijeme, zisku? Ali ces moci pustiti film na second display i onda nesmetano raditi na primarnom. U biti to sve mos i sada sa tipkovnicom u rukama. Ti svi daljinci simuliraju tipkovnicke kratice! Po nacinu konfiguriranja mce je najjednostavnije iskonfigurirati pa sljedi iMON, pa Harmony koji zahtjeva mnogo ceprkanja, ali zato kad ga jednom sredis imas 1 daljinac za sve linijske komponente tvog sustava, za tv, za PC i za XBMC. Najflexibilniji je i jedini je univerzalac od ova tri navedena.
![]() |
#616 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nedavno sam kupio ovaj daljinac: http://www.buyincoins.com/pc-remote-...oduct-572.html I zadovoljan sam omjerom uloženog i dobivenog. Za XBMC je čisto dovoljan. @Gabre Imaš i drugih modela: http://www.buyincoins.com/Computers-...PC-Components/ Roba stiže preko kineske pošte i dolazi brže nego sa dealextrema.
![]() |
#619 |
Premium
|
LOLCINA 30kn daljinac eheh. Jos kad bi dobio i baterije ![]() Ja cu izluditi, bez XBMC-a sam 3 dana. Posto sam prodao VGA do sutra sam jos na prastaroj x1950, nadam se.
![]() |
#620 | |
Moderator
|
Citiraj:
Bila je unutra i baterija. Ona mala ko za MBO. Trebalo je samo izvaditi plastiku da proradi. Instalacija je bila samo uštekavanje, a uz sve to se dobiva i PowerCinema sa serialom na kartici. Kartica je imala i srebrni premaz da netko ne ukrade serijal. ![]()
![]() |
![]() |
#621 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
UIRT + bilo koji daljinski (kod mene trenutno H1) + Girder 3.3 (stara verzija) daljinski šalje komande direktno aplikaciji bez obzira ima li fokus a miš i tipkovnica rade neovisno... koristim ovo već godinama sa meediom (1680x1050 primarni monitor + 1366x768 TV kao sekundarni) ali vjerojatno bi radilo i na XBMCu (ili bilo kojem drugom programu)
![]() |
![]() |
#622 | |||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Vjerovatno bi trebao bit zadnji kome to nije jasno (za mene se može reči da spadam u onu skupinu ljudi koja gleda u 'pokretne slike' malo više od prosjeka....gledano po brojačima ( koristim projektore ) to je okruglo 200sati za zadnjih mjesec dana. ) ali...imaš / pratiš 117 serija ? ![]() Citiraj:
![]() btw, moram li ? ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#623 | |
Moderator
|
Citiraj:
A dolaze i frendovi sa USB diskovima. ![]()
![]() |
![]() |
#624 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#625 | |
Moderator
|
Citiraj:
I nemam zadnju verziju XBCM-a, a prelazak na novu traje predugo zbog indeksiranja. Kao što znamo kod indeksiranja jedan dio treba i ručno popraviti i to uzima još dodatnog vremena. Dok XBMC radi ne diram ništa.
![]() |
![]() |
#627 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ostane ti sve sejvano nakno uninstalacije ako ne maknes onaj user profile. Bar mislim, neka netko potvrdi? Prilicno sam siguran da nakon stavljanja Dharme 10 nisam nanovo skenirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |||
Premium
|
Citiraj:
Neces morati nista proucavati, vec ces koristiti "Night build" Neoficijelnu verziju koja sluzi za testiranje. Medjutim, posto je Dharma tek izasla, daljnji razvoj jos nije zvanicno krenuo. eheh kako znas ![]() Citiraj:
Da ti slikovito docaram kako to radi. Seinfield od nekih 10 sezona. Ja sam bio ocaran jer znam kako je to stari XBMC sporo radio scraping. Kad vidi novu seriju u folderu, stanka mu je nekih 5 sec. Onda kad krene brzinom munje. Skida sadrzaje za 3-4 sserije u sekundi. Fantastican je. Citiraj:
Ipak je tu novi engine, novi sustav addonsa. Sve ce se to prije ili kasnije poceti krsiti sa starim pluginovima i scriptama.
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ma znam da je najbolje sve pobrisati i nanaovo, ali ako mu sad sve uredu radi. Ja bih cisto iz znatizelje to prebacio na novu dharmu da imam staru.Isto tako kao sto kaze kolega zikky scraperi su odlicni i jako brzi ![]() EDIT: to odes spavati navece ujutro se probudis on je sve indexirao i nemas brige ![]()
![]() |
|
|