|
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
napravi clean library, meni je to prije radio, ali sam koristio neku beta verziju, ali nakon reinstall-a je bilo sve oke.
![]() |
#545 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
koji skin preporučate? osim transaprencya, koji meni, ruku na srce, i nije baš nešto privlačan da li postoji kakav način da mi složi filmove u thumbnail prikaz, pa onda kad kliknem na njega otvori veliki wallpaper o filmu, te nisam vidio, ali ne povlači sinopsis o filmu (opis radnje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sve to moze T! u Slide nacinu prikaza. Sam prikaze info nakon 2 sec zadrske na coveru. Jedan od mojih favorita je, kao sto rekoh Aeon, medjutim da li ces ga znati pokrenuti na Dharmi, pitanje je posto migracija na dharmu jos nije zavrsena. Ja sam ga probao, ima dosta novina. Radi se par podvarijanti, a spomena vrijedni su Aeon MQ 2, Aeon Showmix. Zahtjevaju rucnu instalaciju i jos uvijek ih nema u addonsima. Skin subforum, Help & Suport Skin Development dosta projekata, naisao sam na stvarno odlicna rjesenja
![]() |
#548 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ima problem sa levelom zvuka... Naime, kada gledam film jedan je level glasnoće, no kad stavim aktiviram addon za slušanje radija prek Neta ListenEU onda je zvuk abnormalno pojačan. Jel se to da kako ujednačiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
<advancedsettings>
2. Radio na glavnom meniju: instalirati npr ListenEU addon, odabrati željene stanice i zadati da su favoriti. Otići u postavke skina (ja sam na T!) i na postavkama glavnog menija dodati pod posebni meni te stanice...ovo je okviran put, ali uz malo truda se da posetirati 3. RSS je pljuga, mislim da tu nema šta posebno se za pojasniti. Otići u RSS settings i utipkati link na željeni RSS 4. evo jedan zanimljiv pregled sezona unutar jedne TV serije: http://forum.xbmc.org/showthread.php...hlight=seasons Ići po uputama sa topica. Ako se želi može se maknuti početni, prazni case u popisu sezona stavite slijedeće opcije: http://i56.tinypic.com/2irx4jk.jpg Htio bi nekako razdvojiti fanarte serija i filmova: ima slijedeći link, ali ne kuzim kako http://xbmc.org/skins/transparency/3/ FAQ_21 Htio bi da se u poseban folder spremaju fanarti serija, a u poseban filmova no nemam ideju kako...--> Od onih mojih problema evo par rješenja:
1. Maknuti "All seasons" iz TV serija: kreirati advancesettings.xml file putem npr. notepada i u njega iskopirati: PHP kod:
2. Radio na glavnom meniju: instalirati npr ListenEU addon, odabrati željene stanice i zadati da su favoriti. Otići u postavke skina (ja sam na T!) i na postavkama glavnog menija dodati pod posebni meni te stanice...ovo je okviran put, ali uz malo truda se da posetirati 3. RSS je pljuga, mislim da tu nema šta posebno se za pojasniti. Otići u RSS settings i utipkati link na željeni RSS 4. evo jedan zanimljiv pregled sezona unutar jedne TV serije: http://forum.xbmc.org/showthread.php...hlight=seasons Ići po uputama sa topica. Ako se želi može se maknuti početni, prazni case u popisu sezona stavite slijedeće opcije: http://i56.tinypic.com/2irx4jk.jpg Htio bi nekako razdvojiti fanarte serija i filmova: ima slijedeći link, ali ne kuzim kako http://xbmc.org/skins/transparency/3/ FAQ_21 Htio bi da se u poseban folder spremaju fanarti serija, a u poseban filmova no nemam ideju kako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Premium
|
Citiraj:
Portanje je krenulo, a odradjuje ga unajmljena od strane Sigme, 3rd party company. Impresivan "napredak" mada je GUI trzav i playback ne radi ![]() ![]() Nedo bog da XBMC-ov linijski media player bude ovako proziran ![]() ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 13.01.2011. u 19:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Guest
|
Jel zna netko kako maknuti opcije "watched" "unwatched". Stvarno mi nemaju smisla na privatnoj kolekciji od koje sam 95% stvari pogledao, a znam napamet kaj budem i kad. Ovak mi kvačice ili prazni kvadratići šugavo izgledaju :P |
![]() |
![]() |
#552 | |
Premium
|
Citiraj:
Mozda ja samo da iskopam negdje iz arhive jer se ne sjecam vise sta od koda treba pobrisati. Nekada sam to disable-ao po default-u EDIT: ... evo ti. Samo napravi backup tog fajla obavezno jer ne znam da li radi sa novom Dharmom. otvori /720p/ViewsVideoLibrary.xml nadji ovo < texture>$INFO[ListItem.Overlay]< /texture> obrisi sve linije iznad i ispod. Znaci od < control type=image> do < /control>
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 13.01.2011. u 20:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Guest
|
Thnx, probam večeras ili sutra ak se napijem! ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Može li mi netko jednostavno reči na koji način (što kako postaviti ) da dobijem DTS-MA ili TrueHD bitstream? Na Win to radi a nakon što sam instalirao xbmc na komp ( nemam htpc) , lagano ludim. ![]()
![]() |
#555 | |||
Premium
|
Citiraj:
Mada kazu da je ... Citiraj:
Citiraj:
Sve su to bili .mkv materijali, a komp je povezan optickim toslinkom na denona za koji cak nisam siguran da moze transportirati DTS-MA ili TrueHD ?! (moze li?) Za HDMI pretpostavljam da moze, a kako mi je setup odavno na optickom linku, a lijenost i šuma kabela su moja najveca barijera u novom pohodu kod testiranja ![]()
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jok, HDMI vozi DTS-MA i True HD dok optikaner ne može.A sve serije Denona počevši od 1610 pa nadalje bi trebale svirati haj definišn sound. ![]() I mislim da se od HD4xxx serije, valjda, može bitstreamati oboje preko HDMI-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
undercover
|
Kod mene je HD5xxx serija i kao što rekoh s Win & MPC-HC to radi. Nego, baš sam maloprije tražio savjet za sastavit htpc a sad ovdje čitam da ništa od HD zvuka. Baš super ![]() Ne vidim puno smisla u sklapanju HTPCa pa da njemu moram gledat film iz Win ako mi je do HD zvuka. To mogu i sad s ovim što imam. btw, ima li kakvih naznaka da se na tome radi ( da je to iza ugla) ili ne ?
![]() |
#559 |
Premium
|
Odgovoril sam ti na toj temi u vezi htpc-a. Možeš si složiti xbmc da koristi MPC-HC kao primarni player, ili da prije pokretanja nekog filma odabereš sa kojim ga plejerom želiš pokrenuti. Tako možeš imati MPC-HC za filmove na kojima imaš DTS-HD audio zapis a za sve ostalo koristiš xbmc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
undercover
|
Citiraj:
![]() Maloprije me 'kolap uvatila' kad sam pomislia da moram otpisat XBMC ![]()
![]() |
![]() |
#561 |
Premium
|
Rijesiti ce oni to brzo. Mada na XBMC forumu imas masu tutorijala kako pomocu internog ili externog playera playera dobiti DTS-MA i True HD.
![]() |
#562 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako upogoniti skystar hd2 pod dharmom (win7 + dharma)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 | ||
Premium
|
Nikako ------------------------------------------------------------------------------------ Citiraj:
Citiraj:
Jebat ga sad sam se navuko i ja, sve sam postelo (kabele, opcije i daljinac) da mi zvuk ide na HDMI. I dalje mi je isto, kad pustim DTS-MA ili DD TrueHD materijal rec mi baca info da je obicni DD/DTS bez obzira koji player koristio. Gdje grijesim? Jel treba sta dodatno podesavati HDMI output pod playback devices? Player? Nikako da mi zasvjetli moja plava lampica ![]() Ako nije problem da netko nabaci par linkova od provjerenih DTS-MA i DDTrueHD sample-ova.
![]() |
![]() |
#564 |
Premium
|
Evo pa se igraj: http://www.demo-world.eu/trailers/hi...n-trailers.php Imaš negdje na toj listi DD TrueHD check... Vjerojatno windowsi/drajveri ili player kenjaju pa ne želi bitstreamati, koliko se sjećam na Denonu je sve plug&play(ali svejedno baci pogled na manual). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
|
![]() |
#569 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#570 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
http://www.amd.com/us/products/deskt...fications.aspx ovo je linkano na HD4850 Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|