| 
 | |||||||||||
|  22.01.2011., 16:32 | #602 | 
| Premium Datum registracije: Jun 2005 Lokacija: Slavonski Brod 
				 | @beha https://xbmc.svn.sourceforge.net/svn...s/keyboard.xml @Oggy_Hr Koliko vidim nema jednostavnog rjesenja bar za sada. Nemoj se previse obazirati na to jer ces ga iovako obrisati kad zafali prostora  
				__________________ Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom | 
|   |   | 
|  22.01.2011., 17:22 | #604 | 
| Rasvjetno tijelo Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: Split 
				 | znaci kad slazes tako kolekcije onda uvik ostane taj dvd box, ne da se maknit?   ih a taman mislija i to slozit, al organiski ne mogu smislit te kutijce u xbmc-u  | 
|   |   | 
|  22.01.2011., 17:56 | #605 | |||
| Premium Datum registracije: Nov 2009 Lokacija: VG 
				 | Citiraj: 
    Postao sam problem na xbmc/transparency! forum pa da vidimo hoće li se šta pokrenut... Citiraj: 
 Citiraj: 
  | |||
|   |   | 
|  22.01.2011., 18:04 | #606 | |
				 | Citiraj: 
  ) Ronie rece da ce ubaciti novi cover za kolekcije Ja sa vise baziram na info koje mi nude flag-ovi, tu je puno vise informacija 
				__________________ Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom | |
|   |   | 
|  22.01.2011., 18:53 | #608 | |
				 | Citiraj: 
   https://github.com/xbmc/xbmc/commit/...d63092f10c4fd8 A ronie je vec ubacio DTS-MA i TrueHD info flagove u T! svn  
				__________________ Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 22.01.2011. u 19:04. | |
|   |   | 
|  23.01.2011., 09:41 | #609 | 
| Registered User Datum registracije: Feb 2008 Lokacija: Republika Srpska 
				 |   Pozdrav svima  molio bih vas za pomoć oko XBMC insalirao sam zadnju verziju ovoga programa i kada ga pokrenem u meniju bi trebalo da stoji ovim redom kao na slici ali kod mene nema SKRIPTI ? iz kojega razloga nema . Unapred se zahvaljujem na pomoći.  | 
|   |   | 
|  23.01.2011., 10:05 | #610 | 
				 | Naisao si na neku staru sliku. Sripte i pluginovi vise ne postoje. Zamjenili su ih add-onsi Nemoj se obazirati na redosljed izbornika. U novoj Dharmi mozes kreirati proizvoljno izbornike 
				__________________ Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom | 
|   |   | 
|  23.01.2011., 10:55 | #611 | |
| Nikad sit, uvijek žedan Datum registracije: Jun 2005 Lokacija: Vallis Aurea / ZG 
				 | Di se sve u windosima nalaze fajlovi od xbmc-a? Htio bih napraviti uninstal prošle verzije da stavim novu, i htio bih sve kompletno obrisat jer imam problema s rss-om, i koliko god ja mjenjano meni poznate rss fajlove s ispravnima, uvijek negdje ostane bug   Citiraj: 

__________________ Sent from AS/400. | |
|   |   | 
|  23.01.2011., 11:11 | #612 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | Where is user specific data stored? I ovisno o installu, Program Fajls/XBMC/. | 
|   |   | 
|  23.01.2011., 12:09 | #613 | 
| Lika u mom srcu Datum registracije: Jan 2004 Lokacija: Canada, Toronto 
				 | e,  da li se može složiti neki daljinac koji bi radio sa XBMC-om, koji bi se vrtio na Secondary display, a da mi ostane puna funkcionalnost na Primary display-u? znači, na primary, surfam, igram se, itd., dok na secondary se vrti XBMC koji bi kontrolirao daljinskim? pošto mi je jedan komp za sve | 
|   |   | 
|  23.01.2011., 12:19 | #614 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | http://wiki.xbmc.org/index.php?title...ontrol_Reviews Uz MCE receiver i neki daljinac(mce daljinac ili harmony) možeš. Inače, Google | 
|   |   | 
|  23.01.2011., 12:56 | #615 | 
				 | ili iMON @ Gabre to sto ti trazis ne ovisi o daljincu. To ces moci ostvariti sa sva tri daljinca. Mada moras biti svjestan da neces moci bas istovremeno roštati izbornike u XBMC i surfati recimo. Kao sto nemozes kod bilo kojih drugih programa 2 koristiti istovremeno. Posto za oboje treba mis/tipkovnica pa nemos na dvije strane u isto vrijeme, zisku? Ali ces moci pustiti film na second display i onda nesmetano raditi na primarnom. U biti to sve mos i sada sa tipkovnicom u rukama. Ti svi daljinci simuliraju tipkovnicke kratice! Po nacinu konfiguriranja mce je najjednostavnije iskonfigurirati pa sljedi iMON, pa Harmony koji zahtjeva mnogo ceprkanja, ali zato kad ga jednom sredis imas 1 daljinac za sve linijske komponente tvog sustava, za tv, za PC i za XBMC. Najflexibilniji je i jedini je univerzalac od ova tri navedena. 
|   |   | 
|  23.01.2011., 13:45 | #616 | 
| Moderator Datum registracije: Jun 2003 Lokacija: Kuća 
				 | Nedavno sam kupio ovaj daljinac: http://www.buyincoins.com/pc-remote-...oduct-572.html I zadovoljan sam omjerom uloženog i dobivenog. Za XBMC je čisto dovoljan. @Gabre Imaš i drugih modela: http://www.buyincoins.com/Computers-...PC-Components/ Roba stiže preko kineske pošte i dolazi brže nego sa dealextrema. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  23.01.2011., 15:01 | #619 | 
				 | LOLCINA 30kn daljinac eheh. Jos kad bi dobio i baterije   Ja cu izluditi, bez XBMC-a sam 3 dana. Posto sam prodao VGA do sutra sam jos na prastaroj x1950, nadam se. 
|   |   | 
|  23.01.2011., 15:11 | #620 | |
				 | Citiraj: 
 Bila je unutra i baterija. Ona mala ko za MBO. Trebalo je samo izvaditi plastiku da proradi. Instalacija je bila samo uštekavanje, a uz sve to se dobiva i PowerCinema sa serialom na kartici. Kartica je imala i srebrni premaz da netko ne ukrade serijal.  
				__________________ | |
|   |   | 
|  23.01.2011., 15:18 | #621 | |
| The Geek Wants Out Datum registracije: Feb 2005 Lokacija: xxx 
				 | Citiraj: 
 UIRT + bilo koji daljinski (kod mene trenutno H1) + Girder 3.3 (stara verzija) daljinski šalje komande direktno aplikaciji bez obzira ima li fokus a miš i tipkovnica rade neovisno... koristim ovo već godinama sa meediom (1680x1050 primarni monitor + 1366x768 TV kao sekundarni) ali vjerojatno bi radilo i na XBMCu (ili bilo kojem drugom programu) 
				__________________ | |
|   |   | 
|  23.01.2011., 15:39 | #622 | |||
| undercover Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: u raljama ovisnosti 
				 | Citiraj: 
  Vjerovatno bi trebao bit zadnji kome to nije jasno (za mene se može reči da spadam u onu skupinu ljudi koja gleda u 'pokretne slike' malo više od prosjeka....gledano po brojačima ( koristim projektore ) to je okruglo 200sati za zadnjih mjesec dana. ) ali...imaš / pratiš 117 serija ?  Citiraj: 
  btw, moram li ?  Citiraj: 

__________________ if you build it they will come | |||
|   |   | 
|  23.01.2011., 15:51 | #623 | |
				 | Citiraj: 
 A dolaze i frendovi sa USB diskovima.  Vjerujem da će se sve pogledat. 
				__________________ | |
|   |   | 
|  23.01.2011., 15:58 | #624 | 
| Nikad sit, uvijek žedan Datum registracije: Jun 2005 Lokacija: Vallis Aurea / ZG 
				 | 
				__________________ Sent from AS/400. | 
|   |   | 
|  23.01.2011., 16:04 | #625 | |
				 | Citiraj: 
 I nemam zadnju verziju XBCM-a, a prelazak na novu traje predugo zbog indeksiranja. Kao što znamo kod indeksiranja jedan dio treba i ručno popraviti i to uzima još dodatnog vremena. Dok XBMC radi ne diram ništa. 
				__________________ | |
|   |   | 
|  23.01.2011., 16:10 | #627 | 
| Registered User Datum registracije: Oct 2003 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka 
				 | Ostane ti sve sejvano nakno uninstalacije ako ne maknes onaj user profile. Bar mislim, neka netko potvrdi? Prilicno sam siguran da nakon stavljanja Dharme 10 nisam nanovo skenirao. | 
|   |   | 
|  23.01.2011., 16:44 | #629 | |||
				 | Citiraj: 
 Neces morati nista proucavati, vec ces koristiti "Night build" Neoficijelnu verziju koja sluzi za testiranje. Medjutim, posto je Dharma tek izasla, daljnji razvoj jos nije zvanicno krenuo. eheh kako znas  Citiraj: 
 Da ti slikovito docaram kako to radi. Seinfield od nekih 10 sezona. Ja sam bio ocaran jer znam kako je to stari XBMC sporo radio scraping. Kad vidi novu seriju u folderu, stanka mu je nekih 5 sec. Onda kad krene brzinom munje. Skida sadrzaje za 3-4 sserije u sekundi. Fantastican je. Citiraj: 
 Ipak je tu novi engine, novi sustav addonsa. Sve ce se to prije ili kasnije poceti krsiti sa starim pluginovima i scriptama. 
				__________________ Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom | |||
|   |   | 
|  23.01.2011., 16:55 | #630 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2008 Lokacija: osijek 
				 | ma znam da je najbolje sve pobrisati i nanaovo, ali ako mu sad sve uredu radi. Ja bih cisto iz znatizelje to prebacio na novu dharmu da imam staru.Isto tako kao sto kaze kolega zikky scraperi su odlicni i jako brzi   EDIT: to odes spavati navece ujutro se probudis on je sve indexirao i nemas brige  
				__________________ Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |