|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Rade vec jako dugo, AFAIK nisu ni jednom prestali od samog pokretanja ![]() BTW kasnis ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
meni pola tih programa "neradi" na astri smrc smrc ima koja dobra dusa da mi "objasni" to sve na pm? negdje grjesim a neznam gdje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
SkyItalia ti ja na HotBird 13°E ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
Ja sam si za cca 100Kn kupio obicni motor za antenu. Ima daljinski s kojim je spojen kablom i onda kad hocu okretati drzim gumb za lijevo ili desno i pratim signal na Setup4PC. Jednostavno (bar meni) i ucinkovito ![]() Zasad mi rade Astra, HotBird i EutelSat a s ostalima se jos nisam stigao zezati ali bih volio dobiti i Thor.
![]() |
#8 |
Premium
|
imam pitanje... nadam se da netko zna odgovor.. kad gledam neke programe pokaze se slika i zvuk i sve ok i onda samo se odjednom zamrzne slika i zvuk stane i onda ponovno moram kliknit na taj program i onda opet tako...nikako da normalno radi... dali netko zna u cemu je problem??? pliiiz izludjuje me to help meeee btw ima stvarno dobrih filmova na skyitalia ali to sa slikom i zvukom me.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ma skuzio sam... smetalo mi je nesta pod plug in... ![]() hehe radi!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ja imam problema sa pvasrtumento tj kad lupim make ps i sve postavim program mi se zblesira tj zatvori!!!! ![]()
![]() |
#12 |
Premium
|
nadam se da necu previse zagazit u OT ako pitam zasto kad odem u dvb-u na record, i kad snimim, i kad ocu otvorit to sto sam snimio clip preskace ili samo stoji, a kad ga codiram u divx onda ide sve ali usporeno ono skrooooz polako i slika i zvuk imam 1.7ghz 128ddr-a i imam dosta gb slobodno,gforce 4 mx440 64mb ... u cemu je stos?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Meni to nekeko smrdi na probleme s codecima koje imaš na kompu. Evo ja sam bio kod bratića ovaj tjedan i stavio sam mu novi K-Lite full codec pack. E slika je ili trzala ili kasnila. Imao je neke druge codece gore. Nism ih prije htio skiniti, ali na kraju krajeva sam to morao napraviti. Skinio sve codece i onda stavio samo AceMCP 5.90 i K-Lite Codec Pack 2.35 full, nakon toga je sve radilo kak je trebalo. Što se tiće programa za gledanje digitalne satelitske . . . ja koristim ProgDVB . . . e da instaliran mi je PowerDVD radi mpeg codeca . . . ProgDVB onda mi ima najbolju sliku
Epox EP-8RDA3+ rev 3.2 XP2500-M@2200Mhz (11x200@1.65V) - Da bi bar imao bolje napajanje Glacialtech Igloo 2520 2xCorsair CMX256a-3200cl (2-2-2-6) Leadtek Winfast A340TDH Seagate Barracuda 120GB/8MB Plextor PX-W5224TA (black) Pioneer DVD-RW DVR-MCC Samsung SyncMaster 757DFX Codegen Midi Tower 6066-CA-TW MS 450W PS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Koliko ja znam za gledanje takvog programa se koristi poseban MPEG codec koji se mora regati u windoze i onda radi sve bez problema. Nije potreban nikakv Xvid ili Divix za gledanje. Codec pakovi su pandorine kutije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Pa eto bilo bi dobro da se napise jedan post o tome kako namjestiti ss2 karticu i programe, jedini problem je ako moderator: CoolRamb dopusti!!!!:burn:
![]() |
#18 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Za gledanje DVB treba vam neki mpeg2 video i mp2 audio decoder. Ja koristim ili Cyberlinkov ili Nvidijin mpeg2 decoder i rade bas OK.
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ajd napisite kaj vas zanima pa cu ja ili netko drugi napisati par redaka.
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Ma mislio sam da napisem post o ProgDVB tj kako ga podesiti, gdje naci pluginove,kljuceve i uglavnom se orjentirati na progdvb!
![]() |
#21 |
Premium
|
i kako snimit clip pravilno da bude sve ok, codeci koji trebaju i tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Yup . . . Cyberlinkov codec je fenomenalan, meni radi super. Nemam nikakve greške. :clap:
Epox EP-8RDA3+ rev 3.2 XP2500-M@2200Mhz (11x200@1.65V) - Da bi bar imao bolje napajanje Glacialtech Igloo 2520 2xCorsair CMX256a-3200cl (2-2-2-6) Leadtek Winfast A340TDH Seagate Barracuda 120GB/8MB Plextor PX-W5224TA (black) Pioneer DVD-RW DVR-MCC Samsung SyncMaster 757DFX Codegen Midi Tower 6066-CA-TW MS 450W PS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|